ואולי זה גזל???תביאי שלוש ימי מחלה........
ואולי זה גזל???תביאי שלוש ימי מחלה........
זאת יותר בחירה דתית מאשר אפליה דתית.אוף
איזה מעצבן
מרגישה שזה אפלייה דתית כזו
אני לא משתתפת בדיוק בגלל סיבה דתית
למה שאני יעבוד והם יתפנקו להם? לא מדברת כמובן על שעות על גבי שעות שהם יורדים למסעדות מתחת לעבודה ואוכלים שעה וחצי-שעתיים! ארוח צהריים ואני עובדת!
ואוו איזה מתסכל.
במחילה, אבל לאחר הבעת הערכה על הניסיון שאת עומדת בו יש כאן ערבוב שני נושאים/תחושות.אני לא משתתפת בדיוק בגלל סיבה דתית
למה שאני יעבוד והם יתפנקו להם?
נראה לי יותר בעיה זה האוכלסליחה על חוסר ההבנה
אבל אם זה זוגי למה שלא תמצאי סידור לילדים ותבואי גם עם בעלך, נכון שלא תוכלי להשתתף בכל הפעילויות ובענין האוכל תצטרכי למצוא הסדר, אבל כשזה זוגי אני הייתי חושב על זה עוד פעם
תסתכלו במלונות חילוניים למהדרין ותמצאו לא מעט זוגות חרדיים, אוכל מביאים משהו לנשנוש ובכל מקום יש איזה מסעדה כשרהנראה לי יותר בעיה זה האוכל
כשנמצאים בחול יש גם גויים במלון ולא מפריע לאף אחד
ואח"כ הבעל הולך לכולל לזמן אלולללל...תסתכלו במלונות חילוניים למהדרין ותמצאו לא מעט זוגות חרדיים, אוכל מביאים משהו לנשנוש ובכל מקום יש איזה מסעדה כשרה
זה לא כל כך דומהנראה לי יותר בעיה זה האוכל
כשנמצאים בחול יש גם גויים במלון ולא מפריע לאף אחד
אם זה היה מלון לחילוני ניחאסליחה על חוסר ההבנה
אבל אם זה זוגי למה שלא תמצאי סידור לילדים ותבואי גם עם בעלך, נכון שלא תוכלי להשתתף בכל הפעילויות ובענין האוכל תצטרכי למצוא הסדר, אבל כשזה זוגי אני הייתי חושב על זה עוד פעם
וואו מבאס לעבוד אז ....היי ,
כל העובדים בחברה שאני עובדת בה יוצאים לנופש חברה למלון 3 ימים עם בני זוג. כמובן שלא אוכל להשתתף מסיבות דתיות (אני החרדית היחידה במשרד)
מה לעשות בימים אלו? אני צריכה כאילו לעבוד????
אמרתי פה בתמימות לכמה עובדות שאני הולכת לעשות קניות לחג בימים אלו , הם פערו אלי זוג עיניים ואמרו , את צריכה לעבוד, זה ימי עבודה לכל דבר, ותבקשי אולי אישור לעבוד מהבית שלא תהיי לבד במשרד (בר.... פחד..)
מה?
שאני יעבוד והם יעשו שם ספא במלון ועוד איזה מלון ... ואווו משהו הזוי .
למה???
מה אומר החוק על זה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: