כל המעוניין שיתפללו עליו בראש השנה באומן.....כנסו

היכל הקודש

משתמש מקצוען
כל המעוניין שיתפללו עליו בראש השנה באומן מוזמן לכתוב כאן את שמו ושם קרוביו ובעזה''י אני יתפלל עבור כל אחד ואחת מכם בציון הקדוש באומן בימי ר''ה הבעל''ט.

נ.ב. כל המעוניין לשלוח את שמו מוזמן לכתוב כאן את שמו עד לתאריך כה' אלול בשעה 14:00.

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
שלחתי שמות באישי.
תודה רבה!

היכל הקודש

משתמש מקצוען
חברי פרוג היקרים קיבלתי עד כה עשרות הודעות פרטיות עם שמות לתפילה בעזה''י נתפלל על כולכם ונזכיר את שמכם על ציון הרה''ק רבינו נחמן מברסלב באומן בימי ר''ה הבעל''ט.

היכל הקודש

משתמש מקצוען
אני רק רוצה לומר לכם שהזכות שתהיה לי להתפלל על כל כך הרבה יהודים בציון הקדוש באומן זה זכות ענקית בשבילי אני מקבל כל הזמן הודעות פרטיות עם שמות לתפילה, עד כה קיבלתי למעלה מ-50 הודעות עם שמות לתפילה בעזה''י אתפלל עבוד כל אחד ואחת מכם לכל הישועות, המשיכו לשלוח ואני בעזה''י לא ישכח אף אחד. ישר כח על החיזוק והעידוד.

היכל הקודש

משתמש מקצוען
הודעה חשובה לכל חברי הפורום שמות ניתן לשלוח אך ורק דרך הודעה פרטית כמו שכולם עשו עד עכשיו, ניתן לשלוח הודעות עם שמות עד מוצ''ש פ' כי-תבוא כא' אלול בשעה 24:00 ולא כמו שכתבתי למעלה כה' אלול.

אקווה להשי''ת שכל התפילות יתקבלו ברחמים וברצון אמן ואמן כתיבה וחתימה טובה.

RBY

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
....

יישר כח על הרצון הטוב!
יהי רצון שיתקבלו התפילות
וכל אחד יזכה לישועתו בקרוב....

נאר לערנען

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יוצרי ai
אשריך....

אשריך ישראל מי כמוך עם נושע בה'....

חזו חזו בני חביבי דעסוקים במצוות תדיר ובכל שעה ושעה דעתם איך להיות לעזר לעם קדוש....

גם אני שלחתי באישי.

ויהא רעווא שיקויים בכם מאמר חז"ל "כל המבקש רחמים בעד חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה..."

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ישר כח על היוזמה
המתפלל על חבירו נענה תחילה (וכ"ש על חבריו...).
שנה טובה ומתוקה לך ולכל בני ביתך והצלחה ברוחניות וגשמיות.

נ.ב שלחתי שמות באישי

חצי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שלחתי שמות,
ייש"כ
ירבו כמותך בישראל.

שרי מנדל

משתמש רשום
עיצוב גרפי
תודה רבה על היוזמה,
שלחתי באישי,

יהי רצון שיתקבלו התפילות.

היכל הקודש

משתמש מקצוען
שימו לב ניתן לשלוח הודעות עם שמות לתפילה עד מוצ''ש פ' כי-תבוא כא' אלול בשעה 24:00. כתיבה וחתימה טובה.

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
יישר כח!
יה"ר שיתקבלו התפילות

היכל הקודש

משתמש מקצוען
תודה לכל השולחים הודעות עם שמות בפרטי, ואני רואה בזה זכות ענקית להתפלל על מאות יהודים ללא הגזמה, אבל בבקשה מכם תרשמו לי שם ותיאור קצר של הבקשה, ולא להאריך יותר מדי, להערכתי עד עכשיו קיבלתי קרוב לאלף שמות של עם ישראל לתפילה. אשרינו שזכינו כתיבה וחתימה טובה.

נ.ב. הודעות ניתן לשלוח עד מוצ''ש פ' כי-תבוא בשעה 24:00 ולא מעבר לזה.

היכל הקודש

משתמש מקצוען
שימו לב!!!! ניתן לשלוח הודעות עם שמות ובקשות עד היום בשעה 24:00 ולא מעבר לזה, הודעות שישלחו לאחר מכן לא יגיעו לאומן בימי ר''ה הבעל''ט עקב שאני לא יהיה כאן, כתיבה וחתימה טובה.

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
שמות לתפילה

צרפתי.
וזכות הרבים תעמוד לכם, לילך לחיים לשמחה ולשלום!
כתיבה וחתימה טובה.

סיסמא באישי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה