כל המעוניין שיתפללו עליו בראש השנה באומן.....כנסו

היכל הקודש

משתמש מקצוען
רבינו הקדוש אומר שמיתת צדיק מהעולם הזה היינו שצדיק מסתלק מהעולם הזה ועולה לעולם העליון העולם הבא זה כמו שהצדיק עובר מחדר לחדר, דהיינו שבאים להתפלל לצדיק האמת צריך לדעת שהוא שומע אותך כי הוא בסך הכל עבר מהדלת הזאת לדלת השנייה, אותו דבר זה כל אלפי האנשים שנוסעים לאומן להרה''ק רבינו נחמן מברסלב זיע''א ואני רוצה להגיע לנקודה שלנו, אני בהתחלה שפתחתי את האשכול המדהים חשבתי שישלחו לי כמה עשרות שמות לתפילה ואני יקריא אותם על הציון הקדוש באומן, ואני יהיה שליח טוב אבל אני מוכרח לומר לכם ששלחו לי יותר 2,000 שמות לתפילה עד כה וכמובן שלהקריא את זה בפה אני לא יכול זה ייקח לי שעות אם לא ימים, ובקושי אני נמצא שם בחג, אז רק רציתי לומר לכם שרבינו הקדוש ישמע אתכם אל תדאגו כל אלו ששלחו שמות עד היום אני מבטיח שהשמות יונחו על הציון הקדוש באומן ולאחר מכן אני ישים אותם בקווטלאך אצל רבינו הקדוש באומן ותאמינו לי רבינו הקדוש יודע לקרוא יותר טוב מכולנו כי הוא הרופא הכי טוב שרק יכול להיות בעולם והוא גם העורך דין הכי טוב שרק יכול להיות בעולם שזה מה שכל אדם צריך ביום הדין.

כתיבה וחתימה טובה. ושנה טובה ומתוקה.

נ.ב. כל אלו ששלחו הודעות עם שמות לתפילה כולל אלו ששלחו היום לפנות בוקר, נכנסו לרשימה ויגיעו בעז''ה לאומן, לא ניתן לשלוח יותר הודעות, כתיבה וחתימה טובה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה