כמה עולה?לילד בן שנתיים וחצי
ראיתי את הטרמפיסט
של בייבי סייף
טרמפיסט UPTOWN RIDER
יש למשהי? ממליצה?
והאם מתחבר לאמבטיה של בוגבו בי 6
אשמח למידע תודה .
כמה עולה?לילד בן שנתיים וחצי
ראיתי את הטרמפיסט
של בייבי סייף
טרמפיסט UPTOWN RIDER
יש למשהי? ממליצה?
והאם מתחבר לאמבטיה של בוגבו בי 6
אשמח למידע תודה .
יש משאיבות מצויינות מאליקספרסהמלצה למשאבה חשמלית שמעתי שי היום משאבה שלא מתחברת לחשמל??
499כמה עולה?
יש משאיבות מצויינות מאליקספרס
ק.ש. מנסיון אישי שלי וגם אני מנהלת גמ"ח כ5 שנים כרגע בביתר (0527148019)
המשאיבה הכי נוחה, בלי חוטים ,סיליקון נעים נטענתמחיר פיצוץ כ60שח
קצת יותר יקר יש לך את החיקוי ביאמבה 1:1 את לא צריכה להחזיק אותהמשאבת חלב משאבת חלב חשמלי עם LED מסך חלב חולץ הנקה רעש נמוך עם 180ml חלב בקבוק BPA-משלוח - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אמנם שואבת יותר לאט וצריך לחבר אותה טוב כל פעם (גם במקורי ככה) אבל הידיים פנויות
גיסתי רק בזכות המשאיבה הזו המשיכה להניק ׁׂ(קישור לא שיווקי כי שם הכי זול! 89 שח)
XIMYRA S12 ידיים משלוח חשמלי שד משאבות אמא חלב חולץ נייד שד משאבת לביש אלחוטי Breastpump - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
משאיבה יותר פשוטה אבל דו צדדית ויש לנו אותה כבר 6 שנים נסיון, חשמלית. לא נטענת כ70 שח למשאיבהדו"צאמיתי Bubee יחיד/כפול חשמלי שד משאבת עם חלב בקבוק תינוק Usb Bpa משלוח עוצמה משאבות חלב תינוק שד האכלה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש מצב שהכנסתי שם גמ''ח לפני כמה זמן והוא עדיין לא מופיע?הי הילה
יכולה להכניס את הגמח ברשימת הגמחים ליולדות
גמחים - מאמימוש
גמחים ליולדת ולתינוק יש לכם גמ"ח שקשור ללידה ואתם רוצים לפרסם? אני רוצה לפרסם את הגמ"ח שלי גמ"חים לתקופת לידה ותינוקות שימו לב, אין המערכת אחראית על איכות ותוכן הגמחים המפורסמים. תחומי הגמח"ים תחומי גמח אביזרי ומוצרי תינוקות אבני סגולה ברית ופדיון הבן ייעוץ לידה מזון לתינוקות משאבות חלב עגלת...mamimush.co.il
בעקרון לא.יש מצב שהכנסתי שם גמ''ח לפני כמה זמן והוא עדיין לא מופיע?
המשאיבה הראשונה אלחוטית ,נטענת וצריך להחזיק אותה. היא יותר גדולה מהשניה שנכנסת לתוך הבגד אני אישית יותר אהבתי את הראשונה.ל
לא הבנתי את ההבדל בין הראשון לשני
ביאמבה- ילי יש את הסופט- מאוד מרוצההמלצה למשאבה חשמלית שמעתי שי היום משאבה שלא מתחברת לחשמל??
ניתן להשיג אצלי משאבות חלב של ביאמבה וכן מוצרים נלווים, המחירים זולים ושווים מאוד!ביאמבה- ילי יש את הסופט- מאוד מרוצה
משאבת חלב חשמלית - משאבת חלב אלחוטית ניידת - Biamba Pump Up
משאבת חלב ללא ידיים - מתלבשת בתוך החזייה, שאיבה ללא שימוש בידיים - מינימום זמן, מקסימום בטיחות, והכי קרוב לפעולת ההנקה הטבעית. להזמנה >>>biamba.co.il
כמה עולה התיק של ביאמבה? והשקיות?ניתן להשיג אצלי משאבות חלב של ביאמבה וכן מוצרים נלווים, המחירים זולים ושווים מאוד!
צפה בקובץ המצורף 1764360
יש גם באמזוןכמה עולה התיק של ביאמבה? והשקיות?
חבילה של שקיות מכילה 50 יחידות - לשקיות של ביאמבה יש מד טמפרטורה על כל שקית- אם מעניין אותך,כמה עולה התיק של ביאמבה? והשקיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: