גדי ישראלי
משתמש מקצוען
תודה ידידי הטוב על הפירגון. אבל היי, זה פשוט גדי ישראלי.זה סוג של תערובת בין יעל רועי, נחמן גרשונוביץ ועוד כמה קצת פחות בולטים. מעולה!
תודה ידידי הטוב על הפירגון. אבל היי, זה פשוט גדי ישראלי.זה סוג של תערובת בין יעל רועי, נחמן גרשונוביץ ועוד כמה קצת פחות בולטים. מעולה!
או קיי. אתקן: זה סוג של תערובת בין יעל רועי, נחמן גרשנוביץ, גדי ישראלי ועוד כמה קצת פחות בולטים. מעולה!תודה ידידי הטוב על הפירגון. אבל היי, זה פשוט גדי ישראלי.
גם לי זה הזכיר קצת את "מחנה הקיץ של אדון הוא", אבל לא בגלל סגנון הכתיבה, בגלל הרעיוןהפרק האחרון באמת הזכיר לי קטע מתוך הספר של יעל רועי - רק עם קצת יותר אקשן
כמובן אני מדברת על מחנה הקיץ ההוא
בכל אופן, כתיבה מצוינת! תודה!
אז זו בעצם אלגוריה מסוימת, משולבת במדע בדיוני משהו, ובנוסף באימה.
בתחילה הפריע לי שרוב הטקסט בנוי ממשפטים, ללא פסיקים כמעט.
אבל בקריאה שניה אני סבור שזה דווקא מוסיף נופך מסתורי ומפחיד.
בנוגע לפסקה "הגעת לגיל ההתבגרות נערי, וכעת הינך עומד בפני עיצוב הזהות שלך. בחדר הזה תעמוד מול הפחד, ולפי ההתמודדות שלך תיקבע את אישיותך להמשך חייך" - צריך להוסיף לה קצת פלפל שחור ומפחיד יותר. סומך עליך.
אם כבר אימה ופחד - אז עד הסוף.
בפרק הזה התחלתי להבין מה אתה רוצה מחיי. מעולה ממש.
הכתיבה, כהרגלך, מתוקה מדבש וזורמת ממים.
הסגנון כמו שאמרת חדש, ואתה שוחה טוב. נראה שהתמונות מאוד ברורות בדמיונך, ואתה מצליח לשכתב את זה כמו ענק (או אם אתה מתעקש, כמו גדי..)
הכתיבה הדמיונית - מכוונת. זה מבחן הדמיה, כמו סימולטור במח.אבל יש פה משהו מידי תלוש באוויר, גם התרחשות דמיונית , אולי כדאי שתהיה הגיונית, הקהל נעלם, האש משום מקום...חדר אטום שפתאום יוצא ממנו מסדרון
מחנה הקיץ של אדון הו. לא הוא.גם לי זה הזכיר קצת את "מחנה הקיץ של אדון הוא", אבל לא בגלל סגנון הכתיבה, בגלל הרעיון
אכן, בסוף זה יצא שחדר הפחד הוא לא בקטע של אימה, אלא בהתמודדות מול פחדים. הפרק שהיה אמור לעסוק בפחדים, קוצץ. ויותר מזה, שונה לזה שיש עוד הרבה חדרי התמודדות ולא רק פחד, מה שגרם לכותרת כלוב הפחד להיות פחות רלוונטית.האמת שאת ההתחלה פחות אהבתי.. איכשהו לא הצלחתי להכנס לתחושת הפחד ולא הרגשתי אותה
יותר קראתי את זה מתוך נימוס ובחצי גבה מורמת
כאילו מרוב שזה מנסה להפחיד זה עבר אותי ושעשע
אבל הפרקים הבאים נהיו מעניינים וסחפו !
הקטע האחרון בכלל.. סוף סוף יש "בשר"
תמשיכו, זה מעניין!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: