יותר יותר...תודה על השיתוף.
(האם יותר לי להתעניין - האם מטרת העבודה היא לסטאדי? לדרישת לקוח? לעבודה אישית?)
אה. תודה.יותר יותר...
זה לא ללקוח, ועד כמה שאני מבינה את השאלה, בציור בוצע למטרת הנאה ורכישת מיומנות. לא הייתי קוראת לזה סטאדי... כל כך? אבל אולי אחכה עד שאוכל לשאול את הציירת בעצמה.
הערוץ דווקא פתוח בנטפרי. והבעובדה הזו ספציפית של פיציקטו, לא שלי.העבודות שלך בהחלט מסקרנות.
חבל רק שבנטפרי אין גישה לראות....
אפשר אולי להוריד ולהעלות פה?הערוץ דווקא פתוח בנטפרי. והבעובדה הזו ספציפית של פיציקטו, לא שלי.
אנחנו חסומים בנטפרי והסרטון עובד לנו מצוין. לעומת זאת, כבר נתקלנו בבעייה הזו של התקיעה בתצוגה כאן. לדעתי זו בעיה ספציפית לאתר. אם תיכנסי לסרטונים מכאן זה אמור לעבוד לך.פתוח אבל רק שומעים את המוזיקה והתמונה נשארת כפי שרואים בהתחלה...
תודה על ההתיחסות.
בכל אופן, כפי שבקשו, אם ניתן להעלות בצורה אחרת, נודה לכם מאוד.
אפשר אולי להוריד ולהעלות פה?
העבודה היא לשם תרגול טכניקה ספציפית לציור פורטרט.האם מטרת העבודה היא לסטאדי? לדרישת לקוח? לעבודה אישית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: