יש למשהו קישורים למעטפת הפלסטיק של c2?
יש למשהו קישורים למעטפת הפלסטיק של c2?
השאלה למה לא עובד, בטריה? או מה? אם לא עובד כי המוח הלך אז לא יעזור, אבל יכול להיות שאתם לא צריכים אפי' פנלים, תבדקו מה הבעיה. תשאלו במעבדה של פלאפונים.כל הסיפור הזה מתאים גם לפלאפון שכבר הרבה זמן לא עובד ואני אפילו לא יודעת מה הבעיה של זה?
@בעריש ?
אני לא בעריש, אבל נסיון יש לי בתחום;כל הסיפור הזה מתאים גם לפלאפון שכבר הרבה זמן לא עובד ואני אפילו לא יודעת מה הבעיה של זה?
@בעריש ?
@אין דופי אני לא מומחה כל כך גדול..., למדתי ממך המון!!אני לא בעריש, אבל נסיון יש לי בתחום;
@בעריש
שוב אנו צריכים עזרה -
יש לך קישור למסך של c2?
החלפנו בעבר את כל הפאנל, אבל כעת המסך נשבר ואנו רוצים לתקן אותו.
תודה!
קישור למסך3. מסך להחלפה, הגיע בתוך שבועיים וחצי! מאותו מוכר של הפאנלים, הגיע מוגן היטב ובתוך קרטון! וכבר השתמשתי והתוצא מוצלחת!
קישור למסך לנוקיה C2 באליאקספרס.תודה!
יש לך קישור לאליאקספרס ישירות?
רגע לפני שאתם קונים, המסך עצמו נשבר או הפאנלים, שימו לב, להבדיל ביניהם, אם החלק השקוף בפאנלים נשבר, זה לא המסך עצמו אלא צריך פאנלים.החלפנו בעבר את כל הפאנל, אבל כעת המסך נשבר ואנו רוצים לתקן אותו.
1. האם ידוע לך האם והיכן ניתן לקנות בעליאקספרס פאנל-לוח מקשים לסי 2 עם ההטבעה מאושר עי ועדת הרבנים ?
1. כמו שכתבתי, זוהי המלצה שנתן לי @אפרים , וומהנסיון שלי, הוא לכאורה צדק שמה שהוא קיבל זה סלולה טובה, ויותר מכך, אין לו שום אינטרס בהמלצה, הוא לא מרוויח מכך כלום, הוא שלח לי את הקישור כי הוא ראה שאני מחפש, והוא הזמין ונהנה.קניתי והגיעה סוללה רגילה לחלוטין שמחזיקה עוד פחות מהסוללה שקיבלתי עם המכשיר, ממש שימוש של שעה פלוס...... סתם ביבזתי 20 ש"ח
ניסיתי לפתוח סכסוך גם העלתי תמונות של הסוללה שהיא רגילה ולא זהב כפי שבתמונה והם צחקו ממני בפרצוף!!!!
ראו הוזהרתם
אני הזמנתי מהקישור ההוא והגיע סחורה מצויינת- מחזיקה זמן יותר מהאורגינלי,
כשרציתי להזמין עוד ראיתי שהמוכר הפסיק לשלוח לישראל,
שלחתי אליו כמה הודעות ולא הגיב.
אני רואה שנוספו עוד 4 חוו"ד מעולות בימים האחרונים, ובסה"כ כולם חוו"ד מעולות!
קניתי כאן כאן בחנות סוללה אורגינלית של נוקיה ב-60 ש"ח כך שלא נראה לי ששוה להזמין משם במחיר כזה, אא"כ היא סוללה עוד יותר חזקה
אכןקניתי כאן כאן בחנות סוללה אורגינלית של נוקיה ב-60 ש"ח כך שלא נראה לי ששוה להזמין משם במחיר כזה, אא"כ היא סוללה עוד יותר חזקה
קניתי כאן כאן בחנות סוללה אורגינלית של נוקיה ב-60 ש"ח כך שלא נראה לי ששוה להזמין משם במחיר כזה, אא"כ היא סוללה עוד יותר חזקה
45שח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: