תודה רבה!!!אולי תנסו לשחזר הגדרות של המכשיר בכוכבית סולמית 7780 סולמית.
אבל כיביתי והדלקתי את המכשיר ועבד לי טוב אח"כ.
שבוע טוב וחג שמח!!
תודה רבה!!!אולי תנסו לשחזר הגדרות של המכשיר בכוכבית סולמית 7780 סולמית.
מברר לך.
תודה רבה!!!מברר לך.
https://www.aliexpress.com/item/32624901920.htmlתודה רבה!!!
זריז!!https://www.aliexpress.com/item/32624901920.html
לא הצלחנו (כן, ביקשתי עזרה מכמה אנשים) למצוא משהו שכתוב עליו מפורש C2, אבל זה צריך להיות אוניברסלי (אגב, אני לא הייתי משלם את המחיר שכתוב שם. נסה לחפש לפי שם המוצר משהו זול יותר).
בהצלחה!
YuXi 100pcs/lot DC Power jack connector charging socket for Nokia......זריז!!
יש לזה שם?
בשביל 100 זה כזה יקר?אגב, אני לא הייתי משלם את המחיר שכתוב שם
אני מתכוון אם יש לזה שם מקצועי, את זה גם ראיתי.YuXi 100pcs/lot DC Power jack connector charging socket for Nokia......
העתקתי מתוך הקישור הנ''ל
לא ראיתי את הכמות.בשביל 100 זה כזה יקר?
לא יודע.אני מתכוון אם יש לזה שם מקצועי, את זה גם ראיתי.
בזכות @אין דופי מצאתי לקנות את החלק של ההטענה (העיגול מלמעלה, את הusb לא כל כך שייך להחליף לבד צריך הלחמות וזה סיפור מורכב יותר)יש לכם קישור באלי לחלקי חילוף ל c2 לחלק של המטען,
אני כרגע לא מזמין, אבל יש לקנות בבודדים, כמובן שב100 יוצא הרבה יותר זול (בקישור שהעלת יוצא ליחידה כולל משלוח 0.1054 סנט)לא יודע מה לומר לך. אם אתה מזמין 100, אולי אקנה ממך כמה.
אם כבר, התודה מגיעה לך.ואם כבר אני רוצה שוב להודות לך על העזרה במציאת הנ"ל,
"חכמת ההמונים". ברגע שמצאתי משהו שנראה כמו זה אבל לא הייתי בטוח, פניתי לקבוצה בטלגרם (אחת האלופות!) בנוגע לתמיכה בונקיה, וביקשתי עזרה למצוא.איך מצאת כזה מהר?
פתוח בנטפרי? יש מצב להצטרף?"חכמת ההמונים". ברגע שמצאתי משהו שנראה כמו זה אבל לא הייתי בטוח, פניתי לקבוצה בטלגרם (אחת האלופות!) בנוגע לתמיכה בונקיה, וביקשתי עזרה למצוא.
טלגרם חסום בנטפרי, ולא לחינם.פתוח בנטפרי? יש מצב להצטרף?
פתוח בנטפרי? יש מצב להצטרף?
הוא צודק, ואני מסכים עם דעתו\דעתם.טלגרם חסום בנטפרי, ולא לחינם.
אני אוכל כשיש לי שאלה להפנות לשם דרכך?פניתי לקבוצה בטלגרם (אחת האלופות!) בנוגע לתמיכה בונקיה, וביקשתי עזרה למצוא.
אי אפשר לפתוח קבוצות מסוימות ולחסום את השאר (לפי מה שאני יודע).אך כמו בכל חלק בבריאה - יש רע וטוב, ואכמ''ל כלל וכלל
אי אפשר לפתוח קבוצות מסוימות ולחסום את השאר (לפי מה שאני יודע).
עדיף שזה לא יהפוך לנושא האשכול, התעניינתי אם אני אוכל להצטרף, ולזה התשובה שלא, היה המענה המושלם.ואכמ''ל כלל וכלל
בשמחה.אני אוכל כשיש לי שאלה להפנות לשם דרכך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: