איזו חברה יותר מומלצת-
יש כאלו שאומרים לי אלקטרולוקס
ויש כאלו שאומרים לי רק -
יש כאלו שאומרים לי אלקטרולוקס
ויש כאלו שאומרים לי רק -
איזה דגם בוש ? חד פאזי?לי יש בוש ודלונגי
ממליצה על בוש יש לו טיימר זיכרון חום ו...
עוצמתי= מחמם מהר יותר?בוש תלת פאזי - הרבה יותר עוצמתי מהחד פאזי
מה החיסרון, אם יש בחד פאזי? איך הניקיון שלהם מבחינת שפשופים? והכי חשוב האם עלות הבישול יקרה בזה לעומת הגז?בוש חד פאזי. (קניתי את הלבנות)
כיריים מעולות!!!
אין חיסרון בחד פאזי.מה החיסרון, אם יש בחד פאזי? איך הניקיון שלהם מבחינת שפשופים? והכי חשוב האם עלות הבישול יקרה בזה לעומת הגז?
בהחלט. אני מפעילה את כל ארבע הלהבות בבת אחת.@גאולה דהאן האם את יכולה להדליק כמה סירים ביחד על אש גבוהה? היו שטענו שהחד פאזי אי אפשר, וש חימום לטיגון איטי יותר, מרגישה את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: