נכתב ע"י GRN;2247800:אה, ואני גם ממליצה בכל לב על משקפיים בלי שום ברגים, מפלסטיק רך
יש חברה מעולה, שאני לא זוכרת כרגע את שמה, אבל בטח יש כאן כאלו שהזיכרון שלהם יותר טוב משלי (טוב, לא חכמה)
היום זה אפילו אופנתי כך שלא צריך לחשוב פעמיים, וגם אם זה יותר יקר - שווה לשלם על זה יותר, זה חוסך פציעות (גוף) ותיקונים (כיס).
בדיוקנכתב ע"י שירונת;2247920:קוראים לחברה המקורית miraflex.
נכתב ע"י wald;2247965:בקשר לרטיה
אח שלי, לפני כ-15 שנה...
היה תינוק בן חצי שנה בערך והיה צריך לשים רטיה
אמא שלי הביאה לו שוקולד ציפס אחד קטן אם הוא לא הוריד.
עד כאן זכרוני של ילדה בת 10 שזה לא בדיוק עניין אותה.
קצת מוזר לי הזכרון בצורה הזו (חצי שנה מבין כזה דבר? מדובר שיותר מ-7 שעות ליום)
אבל הרעיון...
נכתב ע"י GRN;2247969:בגיל חצי שנה עם רטיה?
נראה לי מוזר
(זיכרון של גיל 10, אולי הוא היה יותר גדול? וכנראה שהוא ילד טוב ירושלים, נכון?)
כבר על ההתחלה אמרו לכם לשים רטיה?נכתב ע"י כוכב עולה;2248029:הסיליקון מאד מגושמות זה נראה כאילו המשקפיים הפוכות כיון שהאפון ממוקם מאד נמוך.
זה מאד הפריע לי המראה הזה, אז הזמנו עם ברגים, אני מקווה שזה לא יהווה בעיה.
אבל מה עם הרטייה??? עוד לא התחלנו לשים לו אבל אני רוצה להתחיל בצורה נכונה כדי למנוע התנגדויות מצד הילד
מנסיון, זה אכן מסדר את הפזילה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: