נכתב ע"י שיר פורום;n4927394:תודה. אצור עימם קשר.
נכתב ע"י אניתי;n4929297:לי היה חסר אות a בשם השני... אצל חברת KLM שהם שותפים של אייר פרנס. שילמתי 20 $ לאתר שדרכו הזמנתי (CHEAPOAIR) והם שינו לי. יכול להיות שעלה פחות אבל הם לקחו לעצמם חלק.
בנוסף מי שמזמין ישר דרך האתר של KLM ולדעתי גם AIRFRANCE יכול לשנות באתר עצמו עד 3 אותיות ללא תשלום!!! תיכנסי לאתר שלהם.
בנוסף תתקשרי לאייר פרנס כאן בארץ -הם שותפים של קיי אל אמ-אני אומרת לך שאפשר לשנות!! יש להם משרד ייעודי דובר עברית כאן בת"א ועוד סניף בבן גוריון. מאוד נחמדים!!!
באלעל אכן אי אפשר ובאיירפרנס וקיי אל אמ אפשר ובחינם ובקלות!!
לאן היעד שלך? יש מדינות שממש מקפידות למשל ארה"ב ולכן כבר בישראל לא יתנו לך לעלות... תבררי, מאוד חשוב!!
נכתב ע"י שיר פורום;n4930919:תודה לכל העוזרים.
התקשרתי והם אמרו לשלוח מייל (ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>) עם מספר הטיסה, השם המעודכן וצילום הפספורט. וסידרו במהירות.
תודה
נכתב ע"י שיר פורום;n4931596:גם השיחה הטלפונית וגם המייל היו באנגלית.
האם גבו כסף בשיחה הטלפונית, ואם כן כמה?גם השיחה הטלפונית וגם המייל היו באנגלית.
רואה רק עכשיו את העדכניות של הדף...האם גבו כסף בשיחה הטלפונית, ואם כן כמה?
אני חושבת ששינוי אחד לא עולה כסףרואה רק עכשיו את העדכניות של הדף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: