כיצד להוסיף שם שני של תינוק בכרטיס טיסה של וויז אייר

שיר פורום

משתמש פעיל
שלום,

בטעות לא רשמנו את שמו השני של התינוק (כפי שכתוב בדרכון) בהזמנת כרטיס טיסה של וויז אייר.
כאשר אני נכנסת לשנות את פרטי השם, יש כפתור שינוי שם רק בכרטיסי המבוגרים ולא בכרטיס התינוק.
כיצד ניתן להוסיף את השם השני של התינוק?

תודה

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בעיקרון את צריכה להתקשר לחברה ששם הזמנת (או דרך סוכן/האתר שדרכו קנית) ולבקש שיחליפו/יוסיפו לך כמעט בטוח שזה יעלה לך והרבה (בין 50-250 דולר רק השינוי) אלא אם כן את רוצה להסתמך ולהגיע לשדה ולגלות שלא יתנו לך לעלות (הם לפעמים לא נותנים לעלות על טעות באות אחת שדומה!!)

שיר פורום

משתמש פעיל
שחר עולה קניתי דרך האתר של וויז אייר, וכתוב שם שניתן לשנות טעות כתיב בלי לשלם. העניין שאני רואה כפתור שינוי שם רק ליד כרטיסי המבוגרים ולא ליד כרטיס התינוק.

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מוזר
בעיקרון שקונים דרך אתרים זה לפעמים יותר זול אבל כשיש שינויים או טעויות שם הם לוקחים את הכסף הגדול שלהם!
בכל אופן את יכולה לדבר איתם במוקד הטלפוני - למטה הקישור לצור קשר שלהם
אבל זה יעלה לך כסף (לתשומת ליבך, אם יצרת קשר עם המוקד הטלפוני לביצוע עסקה שזמינה לביצוע גם באתר האינטרנט (רכישת כרטיס, או כל שירות נוסף אחר, או שינוי ההזמנה שלך), ייגבה ממך תשלום עבור עסקה במוקד הטלפוני נוסף, שיחול על כל שיחה. תשלום זה עבור עסקה במוקד הטלפוני לא ניתן להחזר)
את יכולה לומר להם שלא היה אפשרות לשנות באתר את שם הילד ולכן התקשרת ויכול להיות שאולי כך הם לא יגבו ממך את הכסף...
מקווה שעזרתי לך

הדסדס

משתמש מקצוען
אנחנו הוספנו שם באיזי ג'ט טלפונית בלי לשלם.
אל תלחצי סתם!

צילי

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
קופצת על האשכול
גם לי יש בעיה עם האיות , בשם המשפחה כתבתי e בסוף במקום a, באייר פרנס, למשהוא יש נסיון איתם אם הם מחמירים מאד על אות אחת שגויה?
בפרט שלחלק מבני המשפחה כן כתוב בדרכון את השם משפחה עם e בסוף.
הסוכנת אמרה לי שאי אפשר לשנות בשום אופן ,

צילי

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
אולי למשהוא יש נסיון עם אייר פרנס?
תודה רבה

אניתי

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לי היה חסר אות a בשם השני... אצל חברת KLM שהם שותפים של אייר פרנס. שילמתי 20 $ לאתר שדרכו הזמנתי (CHEAPOAIR) והם שינו לי. יכול להיות שעלה פחות אבל הם לקחו לעצמם חלק.
בנוסף מי שמזמין ישר דרך האתר של KLM ולדעתי גם AIRFRANCE יכול לשנות באתר עצמו עד 3 אותיות ללא תשלום!!! תיכנסי לאתר שלהם.
בנוסף תתקשרי לאייר פרנס כאן בארץ -הם שותפים של קיי אל אמ-אני אומרת לך שאפשר לשנות!! יש להם משרד ייעודי דובר עברית כאן בת"א ועוד סניף בבן גוריון. מאוד נחמדים!!!
באלעל אכן אי אפשר ובאיירפרנס וקיי אל אמ אפשר ובחינם ובקלות!!
לאן היעד שלך? יש מדינות שממש מקפידות למשל ארה"ב ולכן כבר בישראל לא יתנו לך לעלות... תבררי, מאוד חשוב!!

לגבי שיר פורום -אומרים ששם שני לא חייבים לרשום. הם מעלים למטוס גם אם חסר שם שני-יותר חמור שם שני עם שגיאות מאשר שאין שם שני בכלל. כך אמרו לי קיי אל אמ בזמנו על השגיאה שלי. תבררי גם את.

צילי

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י אניתי;n4929297:
לי היה חסר אות a בשם השני... אצל חברת KLM שהם שותפים של אייר פרנס. שילמתי 20 $ לאתר שדרכו הזמנתי (CHEAPOAIR) והם שינו לי. יכול להיות שעלה פחות אבל הם לקחו לעצמם חלק.
בנוסף מי שמזמין ישר דרך האתר של KLM ולדעתי גם AIRFRANCE יכול לשנות באתר עצמו עד 3 אותיות ללא תשלום!!! תיכנסי לאתר שלהם.
בנוסף תתקשרי לאייר פרנס כאן בארץ -הם שותפים של קיי אל אמ-אני אומרת לך שאפשר לשנות!! יש להם משרד ייעודי דובר עברית כאן בת"א ועוד סניף בבן גוריון. מאוד נחמדים!!!
באלעל אכן אי אפשר ובאיירפרנס וקיי אל אמ אפשר ובחינם ובקלות!!
לאן היעד שלך? יש מדינות שממש מקפידות למשל ארה"ב ולכן כבר בישראל לא יתנו לך לעלות... תבררי, מאוד חשוב!!

אנחנו טסים לארה"ב, וממש הלחצת אותי, אז התקשרתי אליהם ואמרו לי לשלוח במייל את הצילום של הדרכונים והם יסדרו את זה, איזה נס
ממש תודה רבה לכולכם

צילי

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
אצלי עוד לא הסתדר בסוף, כי הם אמרו שבגלל שקניתי דרך סוכנת היא צריכה לסדר את זה, פניתי אליה ונראה אם תצליח,
נעדכן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה