כינים לא נוצרות מזיעהכינים נוצרות מזיעה
אז אם היא גרה באחת מערי החוף, או שהיא טיפוס מזיע סתם ככה
אז שתשים לב
להרתיח מצעים זה אומר 60 מעלות? זה לא מכווץ את המצעים?במקביל לניקוי הראש- להרתיח מצעים,
לכבס מטפחות ולהניח לכמה ימים,
בימים האלו להשתמש במטפחת חדשה.
הדרין עוזר גם לביצי כינים או רק לכינים?מניסיון!!!
לשים הדרין למשך כמה שעות אפילו לילה לחפוף לפי ההוראות -שמים דבר ראשון שמפו על הראש ואחר כך שוטפים במים
בימים שממש מצאת כינים לחזור על הפעולה רצוף כמה ימים
התכשיר הזה מדהים מדהים גם לילדים שלי זה עזר ולא נעים אבל גם לי היה ומאז שנחשפתי להדרין כמעט שנה שאין בבית שלי כינים אני חוזרת על הפעולה היום פעם בשבוע
אני תמיד מכבסת על 60 מעלות ואף פעם לא התכווץ,להרתיח מצעים זה אומר 60 מעלות? זה לא מכווץ את המצעים?
תודה
כותנה זה דווקא הבד שמתכווץ (באופן כללי, בדים מחומרים טבעיים)אני תמיד מכבסת על 60 מעלות ואף פעם לא התכווץ,
אבל תלוי בסוג האריג,
המצעים שלי מכותנה.
למה מרכך כביסה אם אפשר מרכך שיער?שמעתי על טיפ לקחת מרכך כביסה ולהוציא עם מסרק כינים
השיער נורא מחליק ככה וזה ממש עוזר להוציא את הכינים.
הן מחליקות מאוד מהר
וואימניסיון!!!
לשים הדרין למשך כמה שעות אפילו לילה לחפוף לפי ההוראות -שמים דבר ראשון שמפו על הראש ואחר כך שוטפים במים
בימים שממש מצאת כינים לחזור על הפעולה רצוף כמה ימים
התכשיר הזה מדהים מדהים גם לילדים שלי זה עזר ולא נעים אבל גם לי היה ומאז שנחשפתי להדרין כמעט שנה שאין בבית שלי כינים אני חוזרת על הפעולה היום פעם בשבוע
שימי לב כשאת קונה שיש אחד שעוזר רק לכינים ויש שעוזר לכינים ולביצי כינים לכן עדיף לקנות את מה שעוזר לשניהםהדרין עוזר גם לביצי כינים או רק לכינים?
מותר בהנקה?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: