אשמח
לא נראה לי שקיים היוםהפתרון הפשוט ביותר זה כיור לא בהתקנה שטוחה, אלא בשיטה הישנה מתחת לשיש
בטח שקיים. זה חזר ומאוד הולך היום.אשמח
אבל המייל לא פורסם - תעשי סמיילי במקום שטרודל
לא נראה לי שקיים היום
וגם מכוער
וואי לא חלמתיבטח שקיים. זה חזר ומאוד הולך היום.
אבל אני ממש לא בטוחה שצריך לזה פחות מקום.
צמוד לקיר בין שתי הכיוריםמה זאת אומרת יש עמוד. איפה?
וצובר המון לכלוך בחיבורלא נראה לי שקיים היום
וגם מכוער
אין לי באופן אישי, אבל כאן יש דוגמאות:וואי לא חלמתי
יש לך תמונות עדכניות להעלות??
יפהאין לי באופן אישי, אבל כאן יש דוגמאות:
מטבח כפרי גדול ומיוחד - החרשיה
מטבח גדול ומיוחד, חזיתות פולימר, משולב עם יח' פתוחות פורניר טיק בורמזי, שיש טבעי טאג' מאהל. שימו לב למטבח פסח – פתיחת הרמוניקה מיוחדת למטבח פסח ענק. עיצוב – שרה שטיינברג צילום – יונתן תמירheharashia.co.ilמטבח ננו מודרני מרווח - החרשיה
מטבח ננו מודרני ביתי חם ומרווח, בשילוב נגיעות עץ וזהב עיצוב – שיפי פוקסמן צילום – איציק אבוחציראheharashia.co.il
שאפשר להקטין את הכיור אני יודעתיש כיור 50 מעולה!
המון לוקחים אותו במקום ה60
הוא נח ופרקטי
וכמובן התקנה שטוחה וכיור גרניט
חיי וקיים - בדרך כלל מי שמשקיעה בשיש מפואר ממש לא רוצה את ההתקנה השטוחה שמשנה לה את הצבע למעלה, ממש לא מכוער, לחיבור יש פתרונות טובים היום.\
לא נראה לי שקיים היום
וגם מכוער
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: