דרוש מידע כושר כשר

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
טוב, שוטחת דילמה בת כמה שנים, אשמח למידע רלוונטי ומסייע:

ב"ה לאחר כל ביקור בקומה שלוש של מעייני הישועה הומלץ לי כמובן על התעמלות, חיזוק שרירים וכו'. כמו כל אמא צעירה שרוצה לחזור למימדים טבעיים נרשמתי למכון חרדי נחמד בבני ברק. האוירה היתה טובה אבל הפריע לי ענין המקצועיות, ניסו כל הזמן למכור לי מוצרי אלוורה וההתעמלות היתה שולית ולא מידי ממוקדת.

עזבתי.

ניסיתי מכון נוסף בגבול ז'בוטינסקי בני ברק, הזדעזעתי לגלות חרדיות משלנו שרק חיפשו מקום להתפרק. המוזיקה היתה נוראה, המדריכות חילוניות והתנהגותן גסה. לא התאים לי, עזבתי.

נרשמתי למקום חרדי נוסף, הומלץ לי עליו רבות. האוירה היתה נהדרת, אבל המדריכה היתה קצת קרה ולא מעודדת, העירה בפומבי וכו', והיה גם את גורם המרחק שהיוה קושי רציני.
מעבר לזה, היו נתונים מסוימים שהמדריכה לא ידעה להתמודד איתם (למשל, תופעות לוואי של ניתוחים בענייני שרירים, מותר/אסור אחרי ניתוחי בקע וכדו')

העיתונים מלאים פרסומות על מכוני כושר כאלו ואחרים ואחרי שנכוויתי שלוש פעמים רוצה ללכת למקום עם המלצות ממוקדות על הפרמטרים הבאים:
א. אוירה חרדית טהורה ולא כ'ספרטה' של יוון... כולל המדריכות, המוזיקה, גדרי הצניעות, אופי המתעמלות.
ב. מקצועיות- התעמלות נטו, תרגילים ממוקדים לכל שלב, הבנה עמוקה לכל לקוחה במה צריכה חיזוק וכו', הכרות מעמיקה עם תחום האימון לכל פרטיו.
ג. שירות ויחס אישי, עדינות וטקט- לא לכל אישה יש דימוי גוף תקין. מדריכה רגישה ועדינה יכולה לזהות זאת ולדעת כיצד להביא אישה לתוצאות חיוביות עם האופי שלה.
ד. מרחק
ה. מחיר

הפרמטרים מסודרים לפי סדר חשיבותם, אבל כל השלושה הראשונים קריטיים, בלעדיהם לא יתכן.
ועכשיו רק שאלה בלי-עם קשר: האם שייך להחזיק מעמד בלי חברה קבועה שמגיעה איתך? אישית קשה לי הקטע של ה'לבד' במסגרת כזו, זה לא כמו לבא להרצאה או יציאה לסיבוב קניות. מה אתן אומרות?

אשמח להמלצות ממנוסות בלבד!

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יכולה לענות על הקטע האחרון מאחר ואיני בני ברקית:

לפעמים נחמד לבוא עם חברה ולפעמים זה רק מעצבן. תלוי מאוד בסגנון שלה.
לכן אני אוהבת ללכת למקום שאני מכירה שם נשים, ככה לא מרגישים לבד אבל זה גם לא מחייב.
חוץ מזה שלאחר כמה שיעורים כבר מרגישים יותר בנח.

פסוש

משתמש צעיר
לגבי האוירה החסידית הטהורה,
בואו, אני לא אחת מצומצמת וחברה שלי אחת הולכת לכושר משו רציני שכנעה אותי לבוא איתה.
היא אמרה שהמורה חילוניה, הסכמתי כי הייתי בעבר עם מורה חילוניה, אבל קבוצה חרדית.
הגעתי למקום ופשוט הזדעזעתי מהבנות והמורה הכל שם נטף טומאה וגשמיות מכל כיוון.
אחרי השיעור הזה לא הגעתי לשם שוב, עברה מאז פחות מחצי שנה ואני וחברה שלי שהיינו חברות טובות שמשדרות על אותו גל ובאותה רמה רוחנית אנחנו לא נראות היום אותו דבר בכלל ולא נראה שהיינו פעם חברות.
כמו שחבל לי עליה חבל על כל אחת שהולכת לכזה מקום! תבדקו טוב טוב את המקום קודם.
והעיקר........ שנהיה בריאים עד מאה ועשרים אבל מתוך נחת רח לה' וחלילה לא להפך.

חיה לנדאו

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
טוב, שוטחת דילמה בת כמה שנים, אשמח למידע רלוונטי ומסייע:

ב"ה לאחר כל ביקור בקומה שלוש של מעייני הישועה הומלץ לי כמובן על התעמלות, חיזוק שרירים וכו'. כמו כל אמא צעירה שרוצה לחזור למימדים טבעיים נרשמתי למכון חרדי נחמד בבני ברק. האוירה היתה טובה אבל הפריע לי ענין המקצועיות, ניסו כל הזמן למכור לי מוצרי אלוורה וההתעמלות היתה שולית ולא מידי ממוקדת.

עזבתי.

ניסיתי מכון נוסף בגבול ז'בוטינסקי בני ברק, הזדעזעתי לגלות חרדיות משלנו שרק חיפשו מקום להתפרק. המוזיקה היתה נוראה, המדריכות חילוניות והתנהגותן גסה. לא התאים לי, עזבתי.

נרשמתי למקום חרדי נוסף, הומלץ לי עליו רבות. האוירה היתה נהדרת, אבל המדריכה היתה קצת קרה ולא מעודדת, העירה בפומבי וכו', והיה גם את גורם המרחק שהיוה קושי רציני.
מעבר לזה, היו נתונים מסוימים שהמדריכה לא ידעה להתמודד איתם (למשל, תופעות לוואי של ניתוחים בענייני שרירים, מותר/אסור אחרי ניתוחי בקע וכדו')

העיתונים מלאים פרסומות על מכוני כושר כאלו ואחרים ואחרי שנכוויתי שלוש פעמים רוצה ללכת למקום עם המלצות ממוקדות על הפרמטרים הבאים:
א. אוירה חרדית טהורה ולא כ'ספרטה' של יוון... כולל המדריכות, המוזיקה, גדרי הצניעות, אופי המתעמלות.
ב. מקצועיות- התעמלות נטו, תרגילים ממוקדים לכל שלב, הבנה עמוקה לכל לקוחה במה צריכה חיזוק וכו', הכרות מעמיקה עם תחום האימון לכל פרטיו.
ג. שירות ויחס אישי, עדינות וטקט- לא לכל אישה יש דימוי גוף תקין. מדריכה רגישה ועדינה יכולה לזהות זאת ולדעת כיצד להביא אישה לתוצאות חיוביות עם האופי שלה.
ד. מרחק
ה. מחיר

הפרמטרים מסודרים לפי סדר חשיבותם, אבל כל השלושה הראשונים קריטיים, בלעדיהם לא יתכן.
ועכשיו רק שאלה בלי-עם קשר: האם שייך להחזיק מעמד בלי חברה קבועה שמגיעה איתך? אישית קשה לי הקטע של ה'לבד' במסגרת כזו, זה לא כמו לבא להרצאה או יציאה לסיבוב קניות. מה אתן אומרות?

אשמח להמלצות ממנוסות בלבד!
יכולה להמליץ לך על הכל חוץ מהמחיר.
המורה שלי פצצה! מקצועית שלא ראיתי הרבה כמוה וניסיתי.... קבוצות חרדיות מאוד מאוד. המרחק לא ידוע לי מניין את.
המחיר 55 לשיעור. יחסית יקר למקום שאין מכשור יקר כמו מיטות פילאטיס.
זה בבנ ברק

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
יכולה להמליץ לך על הכל חוץ מהמחיר.
המורה שלי פצצה! מקצועית שלא ראיתי הרבה כמוה וניסיתי.... קבוצות חרדיות מאוד מאוד. המרחק לא ידוע לי מניין את.
המחיר 55 לשיעור. יחסית יקר למקום שאין מכשור יקר כמו מיטות פילאטיס.
זה בבנ ברק

אשמח להמלצה מפורשת בשם, כאן או באישי
תודה על תגובתך!

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מה השאלה בכלל - רבקי שנקר!
מקצועית! רגישה! עדינה! צנועה!
אישה מדהימה!

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מכירה, רוצה לפרט קצת?
היכן המכון שלה ממוקם? עלויות?
במחשבה שניה
את רוצה שיפור בשרירי רצפת אגן או סתם התעמלות כללית?
לדעתי היא מתמקדת בשיפור שרירי רצפת אגן

בכולפן מצאתי לך פרטים כאן בפרוג
מרכז רבבה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0527170303 שלוחה 1

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לפי מה שאת מפרטת,
יש לי תחושה שפשוט לא הגעת לשיעור המתאים.
את צריכה חיזוק בשרירי הבטן הפנימיים, שרירי אגן וכו'
את זה עושים בעיקר בפילאטיס, או רצפת אגן
והמוזיקה בשיעורים האלו בד"כ רגועה והסגנון מאד רגוע ועובד בקצב איטי
אם היית במקום "מופרע" כנראה שזה שיעור אירובי/זומבה או בסגנון הזה
והשיעורים האלו, רק יעשו לך נזק גדול יותר.
לכן קודם תבדקי בדיוק איזה סוג התעמלות את צריכה - בקטע של התאמה לך.
ואחרי זה תמצאי מקום מקצועי.
נכון המורות חילוניות, וזה כי הם מקצועיות ומבינות יותר, מה לעשות?
הנה כתבת בעצמך שהיית במקום אחר סולידי יותר (מתארת שהמדריכה שם חרדית) ושם הייתה חוסר הבנה ומקצועיות.
אז א"א הכל...
וכמובן אם יש לך תלונות הכי מומלץ לחזור לאותו מקום או לגשת למזכירה ולומר לה מה שיש לך להגיד
ברב הפעמים הפניה מקבלת התייחסות.

ראיתי שהמליצו לך על רבקי שיינקר - ממליצה גם, זה הבסיס לחיזוק אחרי לידה
אבל זה מסלול רק של חודשיים, אח"כ תצטרכי לבחור מקום בסגנון הזה שזה כמור בד"כ פילאטיס.
בהצלחה רבה!

נערך לאחרונה ב:

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אין כמו מדריכת כושר פרטית
רק שצריך לשדוד בנק בשביל זה...

אם יש למשהי המלצה על משהי טובה במחיר הוגן אשמח לשמוע בפרטי

תפוח זהב

משתמש מקצוען
הייתי בהרבה מקומות, ואף פעם לא הרגשתי, מה שאת מרגישה

1. בעבר הייתי במתנס בשכ' הדר בחיפה, אמנם מורות חילוניות,
אבל עשו שם עבודה מקצועית, הקבוצה חרדית ועדינה, האוירה ממש היימיש
2. הייתי בכושר פוינט בבי"ש- כנ"ל מורות חרדיות, אוירה צנועה ועדינה
3. היום אני הולכת לקסם המים ג"כ בבי"ש, וכנ"ל,
הנהלה חרדית, מורות חרדיות
כולן בבריכה לבושות וצנועות
כנראה שנפלת על מקום לא נכון,

אבל יש מקומות מקצועיים שהם גם מותאמים לציבור שלנו, רק צריך לחפש אותם

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
במחשבה שניה
את רוצה שיפור בשרירי רצפת אגן או סתם התעמלות כללית?
לדעתי היא מתמקדת בשיפור שרירי רצפת אגן

גם וגם, בשיעורים נפרדים כמובן

בכולפן מצאתי לך פרטים כאן בפרוג
מרכז רבבה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0527170303 שלוחה 1

תודה!

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
לפי מה שאת מפרטת,
יש לי תחושה שפשוט לא הגעת לשיעור המתאים.
את צריכה חיזוק בשרירי הבטן הפנימיים, שרירי אגן וכו'
את זה עושים בעיקר בפילאטיס, או רצפת אגן
והמוזיקה בשיעורים האלו בד"כ רגועה והסגנון מאד רגוע ועובד בקצב איטי
אם היית במקום "מופרע" כנראה שזה שיעור אירובי/זומבה או בסגנון הזה
והשיעורים האלו, רק יעשו לך נזק גדול יותר.
לכן קודם תבדקי בדיוק איזה סוג התעמלות את צריכה - בקטע של התאמה לך.
ואחרי זה תמצאי מקום מקצועי.
נכון המורות חילוניות, וזה כי הם מקצועיות ומבינות יותר, מה לעשות?
הנה כתבת בעצמך שהיית במקום אחר סולידי יותר (מתארת שהמדריכה שם חרדית) ושם הייתה חוסר הבנה ומקצועיות.
אז א"א הכל...
וכמובן אם יש לך תלונות הכי מומלץ לחזור לאותו מקום או לגשת למזכירה ולומר לה מה שיש לך להגיד
ברב הפעמים הפניה מקבלת התייחסות.

ראיתי שהמליצו לך על רבקי שיינקר - ממליצה גם, זה הבסיס לחיזוק אחרי לידה
אבל זה מסלול רק של חודשיים, אח"כ תצטרכי לבחור מקום בסגנון הזה שזה כמור בד"כ פילאטיס.
בהצלחה רבה!

תודה על הפרוט
הייתי בפילאטיס (עם/בלי מכשירים) והמוזיקה לא היתה רגועה, וגם אם כן היתה בלועזית זרה, יצרית ומנוכרת.
מתנגדת לדברייך שהמורות החילוניות בהכרח מקצועיות יותר (בטח תיפתח כאן עכשיו תיבת פנדורה קטנה...) - וגם אם הן מקצועיות הן יכולות להיות רגישות לצרכי הציבור החרדי ולשונותו.

מורה חילונית שמביאה איתה את הרוח ממנה באה אינה אופציה בשבילי. מה שכן שמעתי שקיים, זה מורות חילוניות וקבוצה חרדית, והמורה התאימה את עצמה (כולל הלבוש והניאונסים החיצוניים-) לדרישות הקבוצה.

אגב, האם לשיינקר המדוברת יש קבוצות גם לפני לידה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה