אין עוד מלבדו 1-1-1
משתמש פעיל
יש את אלישבע שלנג מקצועית נעימה עושה גם פרטי יש לה קבוצות ברח' רשי ובאזור רח יחזקאל עובדת בעיקר על רצפת אגן אווירה חרדית ושמורה והמחיר לקבוצה ממש ממש לא יקר 054-8424755
12 מפגשים חד פעמי לכל שנות החברות (לא בשנה קלנדרית, הלוואי והיה כך.... כבר מימשתי)
ציטוט מאתר מכבי:התקשרתי למכבי שלי ואמרו בפרוש שזה לשנה קלנדרית. יש לי בת דודה שמימשה זאת כבר פעמיים.
מכירה ב"הטוב, שוטחת דילמה בת כמה שנים, אשמח למידע רלוונטי ומסייע:
ב"ה לאחר כל ביקור בקומה שלוש של מעייני הישועה הומלץ לי כמובן על התעמלות, חיזוק שרירים וכו'. כמו כל אמא צעירה שרוצה לחזור למימדים טבעיים נרשמתי למכון חרדי נחמד בבני ברק. האוירה היתה טובה אבל הפריע לי ענין המקצועיות, ניסו כל הזמן למכור לי מוצרי אלוורה וההתעמלות היתה שולית ולא מידי ממוקדת.
עזבתי.
ניסיתי מכון נוסף בגבול ז'בוטינסקי בני ברק, הזדעזעתי לגלות חרדיות משלנו שרק חיפשו מקום להתפרק. המוזיקה היתה נוראה, המדריכות חילוניות והתנהגותן גסה. לא התאים לי, עזבתי.
נרשמתי למקום חרדי נוסף, הומלץ לי עליו רבות. האוירה היתה נהדרת, אבל המדריכה היתה קצת קרה ולא מעודדת, העירה בפומבי וכו', והיה גם את גורם המרחק שהיוה קושי רציני.
מעבר לזה, היו נתונים מסוימים שהמדריכה לא ידעה להתמודד איתם (למשל, תופעות לוואי של ניתוחים בענייני שרירים, מותר/אסור אחרי ניתוחי בקע וכדו')
העיתונים מלאים פרסומות על מכוני כושר כאלו ואחרים ואחרי שנכוויתי שלוש פעמים רוצה ללכת למקום עם המלצות ממוקדות על הפרמטרים הבאים:
א. אוירה חרדית טהורה ולא כ'ספרטה' של יוון... כולל המדריכות, המוזיקה, גדרי הצניעות, אופי המתעמלות.
ב. מקצועיות- התעמלות נטו, תרגילים ממוקדים לכל שלב, הבנה עמוקה לכל לקוחה במה צריכה חיזוק וכו', הכרות מעמיקה עם תחום האימון לכל פרטיו.
ג. שירות ויחס אישי, עדינות וטקט- לא לכל אישה יש דימוי גוף תקין. מדריכה רגישה ועדינה יכולה לזהות זאת ולדעת כיצד להביא אישה לתוצאות חיוביות עם האופי שלה.
ד. מרחק
ה. מחיר
הפרמטרים מסודרים לפי סדר חשיבותם, אבל כל השלושה הראשונים קריטיים, בלעדיהם לא יתכן.
ועכשיו רק שאלה בלי-עם קשר: האם שייך להחזיק מעמד בלי חברה קבועה שמגיעה איתך? אישית קשה לי הקטע של ה'לבד' במסגרת כזו, זה לא כמו לבא להרצאה או יציאה לסיבוב קניות. מה אתן אומרות?
אשמח להמלצות ממנוסות בלבד!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: