מאיפה העובדות שלך שזה המחירי יצור?אין צורך להאמין לי
רק כדאי לברר עובדות לפני שכותבים.
בקיצור אחוז המשכנתאות יעלה בחדותלחובבי הזאנר והאשכול
דיבורים על עליה בסופרים ל1500 ש"ח בתקופה הקרובה
עדין לא מאומת ב 100 אחוז
כמה שעלות היצור יקרה,כבן משפחה לשושלת יצרני כובעים אני אומר לכם את דעתי שחבל על כל האשכול.
כובע סמט לא מייצרים בסין או בתאילנד, וזה עולה די הרבה לייצר את זה [היום אנו כבר לא מייצרים כובעי סמט אלא רק אחרים, לכן אני לא יודע לנקוב במספר מפורש...]
חוץ מעלויות מס ואחסנה. [ואל תשכחו שגם לחנויות וחברות הכובעים יש את ההוצאות הרגילות של מים וחשמל ומשכורות לעובדים.]
לכן אין סיכוי להורדה דרמטית של המחירים.
[וצא וראה, האם בעלי החברות של הכובעים מתעשרים מזה?]
לגבי השטריימלך אגיד שיש לי גם דוד שעוסק בזה, ושם באמת יש מקום להורדת מחירים אמיתית.
הבעלים של סאפרים לא עשיר?????המבחן הוא האם הבעלים מתעשרים מזה...
בעלי חברות השטריימלך יש באמת מהם שממש התעשרו מזה, אבל בעלי הכובעים, אין אחד[!] שהתעשר מזה...!
שטריימל זה משהו אחר לגמרי זה דורש כישרונות ייחודיים וכל אחד יש לו את הספץ' שלו...המבחן הוא האם הבעלים מתעשרים מזה...
בעלי חברות השטריימלך יש באמת מהם שממש התעשרו מזה, אבל בעלי הכובעים, אין אחד[!] שהתעשר מזה...!
כמה באמת עלות היצור?כמה שעלות היצור יקרה,
עדיין לא ביחס למחיר שנדרש עבורו.
הוא עשיר מדברים אחרים. [נדל''ן ורשת 'אור החיים'.]הבעלים של סאפרים לא עשיר?????
לכובע סאמט נדרש ידע מיוחד ומכשור מיוחד שאין כמעט לאף מפעל בעולםשטריימל זה משהו אחר לגמרי זה דורש כישרונות ייחודיים וכל אחד יש לו את הספץ' שלו...
זה לא כובע שזה ייצור המוני,
וגם בשטריימלאך יש תחרות מטורפת...
מה שאומר שהמחירים עלו כי הדרישות עלו..
שששששמאיפה העובדות שלך שזה המחירי יצור?
(אם את בעלת מניות של 49 אחוז אני מאמינה שתוכלי לחשוף כאן מידע עדכני)
הסינים כבר חיקו את האייר פורס האמריקאילכובע סאמט נדרש ידע מיוחד ומכשור מיוחד שאין כמעט לאף מפעל בעולם
ניסו כבר עשרות פעמים, וזה לא הולך.הסינים כבר חיקו את האייר פורס האמריקאי
כובע לבד קטן זה צעצוע בשבילם
בסין כמו בסיןהסינים כבר חיקו את האייר פורס האמריקאי
כובע לבד קטן זה צעצוע בשבילם
אז את רשת סאפרים הוא פתח בתור ארגון חסד לציבור החסידי.הוא עשיר מדברים אחרים. [נדל''ן ורשת 'אור החיים'.]
יש יצרנים בסיןניסו כבר עשרות פעמים, וזה לא הולך.
מי ניסה?ניסו כבר עשרות פעמים, וזה לא הולך.
אתם מבינים במטוסים??בסין כמו בסין
חיקוי שווה חיקוי
כבר כתבתי מליון פעם
יש חיקויים הם לא דומים למקור בכלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: