אני אף פעם לא הצרגשתיפרקש- כרגע בעיצוב הוא נחשב מס1 וזה המוטו שלו העיצוב!
מחשיד על ניגוד ענייניםכמו כן, יש להם כובע בשם בוליני שהוא לא פחות מבורסלינו ואולי אפילו יותר.
מה שעות הפתיחה שלו?
נכון מאוד, מניסיון:מי שרוצה לקנות כובע בפרקש לפסח שילך עכשיו
כי ערב פסח מפוצץ שם ואין להם שירות טוב
כך היה לי שנה שעברה
בהצלחה
שיהיה לך בהצלחה! תעדכן אותנו כשאתה עובר צד, כן? אל תאכזב!אני אישית בצד של בורסולינו
מה הקשר בין היותו עובד בחנות לזה שהוא מכין את אותם כובעים
בחידוש פעמים רבות נהיה קצת מצחיק היחס של השוליים מול הגובה לתשומת לב
אגב, שימו לב חברים:מי שרוצה לקנות כובע בפרקש לפסח שילך עכשיו
כי ערב פסח מפוצץ שם ואין להם שירות טוב
כך היה לי שנה שעברה
בהצלחה
אם אתה קונה בפרקש לפני פסח,כאחד מני רבים שמחפש לחדש את כובע גם לחדש יותר וגם לעדכני יותר (ביחס ללפני שלוש שנים ומחצה) האם ידוע לציבור משהו על כובעי פרקש מחרים, שירות, איכות, וכד'. או שאין להם שום מעלה על פני החניות המסרותיות כמו פרסטר וברון.
אשמח לדעת הקהל. תודה.
הכל תלוי בזמן שמגיעיםקוראת את התגובות פה
ומצד שני בגוגל יש תגובות זוועה על השירות על הפנים
ובעל הבית מגיב לתגובות שהם אכן נכונות
לא מנסה להתנצל או להכחיש
אז אם כן למה זה כ"כ מבוקש?
איך אפשר לקנות במקום שאין שירות?
שירות הכוונה בעת הקניה וגם לאחריה (אחריות)
והאם אין חנות מתחרה רק שנותנת שירות בנוסף?
מצ"ב הביקורות מגוגל:
זה בדיוק הטענה עליו.הכל תלוי בזמן שמגיעים
אני הגעתי סתם ביום רגיל לפני כחודשיים היה ריק לא היה אף אחד והוא נתן שירות מעולה
אכן שמגיעים בבין הזמנים או לפני פסח התוצאה בהתאם
אגב הוא לא מנסה להכחיש כי זה אכן נכון ולא תלוי בו, מי שרוצה שירות שיגיע באמצע הזמן המקום כמעט ריק חוץ מחתנים ומעט אנשים
לא מסכיםזה בדיוק הטענה עליו.
הרי רוב האנשים מגיעים לקנות כובע בזמני עומס (חשבון פשוט, אם לא ככה אז לא היה עומס)
והחנות לא נמדדת לפי זמן רגיל אלא לפי זמני לחץ ועומס. והחנות הזאת נכשלה בגדול.
וכשהוא כותב על ביקורות "צודק" ו"נכון" זה לא מעלה את הערך שלו. זה רק מראה את הפרצוף האמיתי.
על החתום אחד שקנה שם כובע ואחרי יחס מחפיר ברמה פסיכית ותגובה מתריסה ומזלזלת בגוגל, אני בלי נדר לא נכנס לשם יותר.
נכון, אבל יש גבול וצורה גם בזמני עומס.לא מסכים
אנשים קונים כובע כל חצי שנה??
וגם אם קונים פעם בשנה אי אפשר פעם בשנה לבוא באמצע הזמן הרי לדברים אחרים אפשר לצאת אז לקנות פעם בשנה אפשר לסדר ולבוא בזמן רגוע
לא מכיר חנות שרגע לפני פסח רגוע שם, זה לא חליפה או מכנסים שקונים בחצי שעה זה כובע שצריך לסדר על הראש וזה לוקח לא מעט זמן
אחרי שקראתי כמעט כל התגובות אני חייב להודות שאם זה אכן נכון זה כבר ממש מוגזם להתנהג ככה ללקוחות,נכון, אבל יש גבול וצורה גם בזמני עומס.
אדם נמדד בכוסו כיסו וכעסו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: