מה זה סתם נודניקית?יכול להיות שהיא סתם נודניקית
והמטפלת לא יכולה להרים אותה על הידיים
ולתת לה יחס כאילו היא היחידה.
נותנים לה לבכות עד שתרגע וזהו
מכירה את זה מקרוב ולא ממטפלת אכזרית אלא ההפך לגמרי
הכי צודקת בעולם!!!!!!!!1אולי נפתח אשכול עם סיפורים על מטפלות משפחתונים ומעונות מצוינים
נמאס כל הזמן לשמוע בגנותן !!
יש עשרות מטפלות מעולות שעושות את עבודתן נאמנה הגיעה הזמן שישמעו את זה
אשכולות כאלה רק מעלים חרדותולא אל תחשבו שאני בעד שתינוק יבכה וכו' וגם לי פעם הלב קצת רעד מאיזו התנהלות ..
בסוף אנחנו רוצות שלמטפלות תהיה אמביציה ואהבה לעבודה נראה לכן שאשכולות כאלו יעזרו לכך?
בשבילנו כדאי קצת לספר סיפורים טובים..
יפה הגבתהכי צודקת בעולם!!!!!!!!1
כל אשכול עצוב כזה מקפיץ לכל אמא אחראית את הלב ובטח גם קצת פוגע במטפלות הטובות...
נראה לי אני מפסיקה לפתוח אשכולות כאלה, המטפלת שלי ב"ה ממש טובה ואני סתם מפתחת חרדות ועושה לה עוול....
וה' ישמור על הילדים שלנו בכל גיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא רק.אשכולות כאלה רק מעלים חרדות
את מוזמנת לפתוח אשכול כזהאולי נפתח אשכול עם סיפורים על מטפלות משפחתונים ומעונות מצוינים
מעולה שזה נותן רעיונות לאמהות. מה רע?יפה הגבת
זה גם נותן רעיונות לאמהות
המטפלות במגזר החרדי מקבלות גרושים לעומת שאר המגזרים
ונותנות את הנשמה
ומי שלא - שתחפש עבודה אחרתומי שלא-שתשתנה מהר..
אז אני כותבת כאחת שכן מודעת מאוד לקשיים הטכניים שבמציאת מטפלת לילד.לכל הכותבים/ות 'להעביר'.
כנראה שאינכם מודעים לקושי למצוא מטפלות בחלק מהמקומות, בפרט מטפלות טובות ומבקשות.
מודעים!!לכל הכותבים/ות 'להעביר'.
כנראה שאינכם מודעים לקושי למצוא מטפלות בחלק מהמקומות, בפרט מטפלות טובות ומבקשות
תלוי על איזה גיל את מדברת ומה הסיבה לבכימה זה סתם נודניקית?
לתת לה לבכות עד שתירגע?????
ממתי תינוקות יודעים להרגע לבד?
מי שלא מסוגלת לתת מענה לכל תינוק (לא אמרתי באותה השניה)
שלא תהיה מטפלת!!
ה' ישמור ויציל!
יש משטרהלפני שנולד השני שלי ידעתי שאני רוצה לשים אותו אצל המטפלת קומה מתחתי.
אישה עדינה, רגועה, היתה נראית לי מדהימה והכי, לא להוציא אותו מהבנין בחורף...
ילדתי קצת לפי ראש השנה ושילמתי לה חצי מהסכום החודשי עד שחזרתי מחלד כדי שתשמור לי מקום.
הוא לא היה תינוק מאד נח, חשוב לי להדגיש.
הוא התחיל אצלה והפך להיות רגוע פחות, באיזה שהוא שלב התחיל לו גם גרוי אדום בפנים שהרופא חשב שזה דרמטטיס. תלינו בזה הכל.
יום אחד בחסדי ה' על הילד קיבלתי מהעבודה יום חופשי נוסף והחלטתי לשלוח אותו בכל זאת.
לא אשכח בחיים איך אני מתפללת בנחת ברוך שאמר ופתאום שומעת בכי, ברגע הראשון לא קלטתי,
אחר כך הבנתי שזה הילד וחיכיתי שירגע וזה לא קרה. הוא שאג.
בישתבח עמדתי ליד החלון ופתאום אני רואה בחצר מתחתי את הפצפון שלי צורח בעגלה, בשמש והדלת זכוכית שמובילה לחצר סגורה.
שניה של הלם בשביל לקלוט מה היא עשתה. חצר עם חתולים, תינוק בן חמישה וחצי חודשים צורח את נשמתו. לבד.
טסתי למטה, דפקתי והיא פתחה מיד.
היתה בהלם לראות אותי ואמרה לא ידעתי שאת בבית היום, סליחה...
אחר כך כשהוא כבר היה אצלי בידיים רגוע היא הסבירה לי שהוא בוכה הרבה ומשגע את כולם אז היא מוציאה אותו לבכות בחוץ עד שירגע.
הוא לא דרך שם יותר, כפרה על כל הכספים שהיא קיבלה עוד לפני שהתחיל.
אל תתעלמי.
בבקשה....
התלבטתי מאד מה אני אמורה לעשות.יש משטרה
ממש לאאת מטפלת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: