בשרי כדורי עוף/הודו/בקר ברוטב אדום חמוץ מתוק

9696

משתמש צעיר
הכנתי את זה השבוע אחרי שחמדתי את המתכון כבר מזמן,
יצא וואוו טרפנו את זה
רוטב מושלם כזה לא טעמתי אף פעם
והוספתי כרוב כמו שאמרת, פשוט מעדן!!!
תודה

הורדתי בחצי את כמות הצ'ילי מתוק והסוכר ברוטב
 

מירי84

משתמש פעיל
@hbecker
אני רוצה להכין היום, יש לי שאלות-
כוסברה לא הולך אצלינו, עדיף לשים פטרוזיליה או לא לשים כלום?
ורסק עגבניות- יש לי בשימורים רגיל- כמה צריך? חצי בערך?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker
אני רוצה להכין היום, יש לי שאלות-
כוסברה לא הולך אצלינו, עדיף לשים פטרוזיליה או לא לשים כלום?
ורסק עגבניות- יש לי בשימורים רגיל- כמה צריך? חצי בערך?
פטרוזיליה זה מצוין

כן חצי קופסא בערך
 

מירי84

משתמש פעיל
הכנתי, יצא מושלם!!
הרוטב הזה על הספגטי ממש עסיסי וטוב! הרבה זמן חיפשתי משהו כזה, מתובל טוב וטעים! שווה!!

אבל, חשוב להדגיש שזה יוצא די חריף... מי שלא אוהב חריף זה לא מתאים.
אני הפחתתי מראש את הכמות של הצילי (שמתי חצי כוס מדידה) ואחרי שטעמתי והיה נראה לי מידי חריף הכפלתי את כל המוצרים של הרוטב בלי הצילי רק כך זה יצא "אכיל"- בחריפות עדינה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הכנתי, יצא מושלם!!
הרוטב הזה על הספגטי ממש עסיסי וטוב! הרבה זמן חיפשתי משהו כזה, מתובל טוב וטעים! שווה!!

אבל, חשוב להדגיש שזה יוצא די חריף... מי שלא אוהב חריף זה לא מתאים.
אני הפחתתי מראש את הכמות של הצילי (שמתי חצי כוס מדידה) ואחרי שטעמתי והיה נראה לי מידי חריף הכפלתי את כל המוצרים של הרוטב בלי הצילי רק כך זה יצא "אכיל"- בחריפות עדינה.
דווקא לא מאוד חריף....

למעט ילד אחד אצלי בבית, אף אחד לא אוהב חריף
אבל את אלו אוכלים בכיף.

הצ'ילי כאן הוא צ'ילי מתוק...לא חריף. החריפות שלו מאוד עדינה.

כנראה ענין של בלוטות הטעם.
אף אחד אחר כאן לא חשב שזה חריף מדי
 

syl

עיצוב דיגיטל ופרינט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
מזמן שמתי ת'עין על המתכון הזה.
הכנתי עכשיו... אמאהל'ה, איזה ריח יש בבית!!! והטעם!!!
תודה על המתכון.
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
תודה על ההקפצה וכמובן תודה @hbecker על המתכון, הולכת להכין לארוחת ערב, מתאים לי בול
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הני - אין על המתכונים שלך!!!!!
אני רוצה להכין היום
אפשר גם את המתכון של הירקות מוקפצים?
 

יהודית ק

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
והטעם לא מידי צ'ילי? אני מכינה תמיד רוטב דומה מרסק עגבניות

ומוסיפה טיפונת מיץ לימון לטשטוש הטעם.
 

Kings hwy

משתמש פעיל
@hbecker
מה הכוונה רוטב לא משימורים?
את יכולה בבקשה לכוון מה בדיוק לקנות?
המתכון נראה מוצלח מאד.
תודה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
והטעם לא מידי צ'ילי? אני מכינה תמיד רוטב דומה מרסק עגבניות

ומוסיפה טיפונת מיץ לימון לטשטוש הטעם.
לא ממש לא טעם צ'ילי

@hbecker
מה הכוונה רוטב לא משימורים?
את יכולה בבקשה לכוון מה בדיוק לקנות?
המתכון נראה מוצלח מאד.
תודה.
1628592977283.png
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הני - אין על המתכונים שלך!!!!!
אני רוצה להכין היום
אפשר גם את המתכון של הירקות מוקפצים?
אין מתכון ממש מסודר

2 בצל חתוך לרבעי טבעות
3 גזר - אצבעות לא דקות
כרוב- קצוץ גס
1 פלפל אדום- רצועות
1 פלפל ירוק- רצועות
4 שיני שום פרוסים
2 קישואים- אצבעות לא דקות
נבטים סיניים [עבים]
קופסא תירס גמדי [אפשר תירס רגיל]

שמן בסיר.
מוסיפים בצל לשמן יחד עם השום, עד לשקיפות.
מוסיפים גזר, כרוב ופלפלים. מאדים כמה דקות
מוסיפים קישואים ומאדים עוד קצת
בסוף מוסיפים תירס גמדי ונבטים
מקפיצים בסר בעזרת 2 כפות עץ. לא מערבבים בכף כדי שלא יפגע בירקות וירסק אותם.
מאדים רק עד לפריכות ולא בישול מלא

מתבלים במלח, פלפל, מעט רוטב סויה.
אפשר לפזר שומשום
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה