נועה וינברג
משתמש פעיל
אותו דבר רק מכבסת גרביים בנפרד במכונה רגילה תוכנית רגילה
בתא של אבקת הכביסה.אני רוצה לעשות את זהאיפה לשים את החומר ? וכמה?
ממש לא!!הבגדים לא מקבלים ריח של חומץ?
גם אני חשבתי שה''סוד'' הוא הגרביים... בינתיים מתעצלת להפריד... אבל האשכול נותן חשק לנסותאני יכולה לכם את הסוד וזה מדהים!!!! תפרידו גרביים מהסביבה הכהה הם הגורם לריח אחרי שגיליתי את זה תענוג פשוט לכבד את הגרביים במכונה נפרדת לא יחד עם הכביסה הכהה פלאים אין ריח הכל יוצא מושלם
יש לי מפת שבת לבנה בשילוב גיפיור שיש לה ריח מ-ס-ר-י-ח מהרגע שיצאה מנילון כמה שאני מכבסת אותה וכמה מרכך ששמים כבר שנתיים והריח לא עוזב ,
כמובן שאסור שתכנס למכונה שלה עוד כביסה כי הריח הזה נדבק בכל בגד רטוב שמתקרב אליה.
אני מעיה להשתמש במפה הזו רק כאשר יש מעליה שעוונית עבה שחוסמת את הריח
את החומץ את שופכת לתוך התא של האבקה.אני רוצה לעשות את זהאיפה לשים את החומר ? וכמה?
את החומץ את שופכת לתוך התא של האבקה.
בקבוק חומץ למכונה.
כןבקבוק שלם של חומץ למכונה אחת??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: