קופצת על אשכול הכביסה
גם זה היה בעבר
איך מכבסים ציציות במכונה כך שהחוטים ישארו חלקים ויפים
ולא בלויים ומדובללים
למה את לא שואלת אותי?קופצת על אשכול הכביסה
גם זה היה בעבר
ולא בלויים ומדובללים
לקנות חדש כל שבועיים.קופצת על אשכול הכביסה
גם זה היה בעבר
ולא בלויים ומדובללים
ע"מ ליישר את החוטים -עיצה פשוטה ובטח מאד מוכרת זה פשוט לגהץ אותם. אני מעבירה מגהץ חם על החוטים כשתוך כדי מחזיקה בקצוות ומותחת לאט לאט (מעבירה מתחת למגהץ)קופצת על אשכול הכביסה
גם זה היה בעבר
ולא בלויים ומדובללים
כנ"ל.שיטה לעצלניות שעובדת אצלי מעולה
ברגע שהמכונה מצפצפת שסיימה לעבוד, אני מעבירה את כל התכולה למייבש.
לא מכירה תופעה כזו של ריח לוואי
(בכביסה לבנה אני פחות היסטרית להעביר על השניה אבל בשחורה זה חיב לקרות תוך שניות מהרגע שהמכונה סיימה את פעולתה).
הרתחה על כביסה כהה זה סיכון רציני -במיוחד לבדים סינטטיים שהם בג"כ בעייתים בריחמפעילים תוכנית הרתחה עם בקבוק חומץ, והריח נעלם - לתקופה די ארוכה
אני מאמינה שהכוונה הרתחה במכונה ריקה, ללא בגדים.הרתחה על כביסה כהה זה סיכון רציני -במיוחד לבדים סינטטיים שהם בג"כ בעייתים בריח
בקבוק שלם של חומץ?...?מפעילים תוכנית הרתחה עם בקבוק חומץ, והריח נעלם - לתקופה די ארוכה
אני רוצה לעשות את זהאיפה לשים את החומר ? וכמה?בכל תקופה, כשהכביסה הכהה מתחילה לקבל ריח אם לא הוציאו אותה מיד,
מפעילים תוכנית הרתחה עם בקבוק חומץ, והריח נעלם - לתקופה די ארוכה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: