נכתב ע"י אפרתה;1117419:אגב שאלה- מישהי כאן נתנה עיצה להוסיף חומץ אחרי שהמכונה שוטפת את האבקה מהמכונה- עשיתי את זה ואחרי כמה פעמים המכונה הפסיקה לשטוף את האבקה מהמגירה. אז קודם כל תיזהרו עם זה ושנית- מישהו מכיר פתרון לבעיה? (כרגע אני שופכת מים למגירה וגורמת לאבקה להכנס פנימה.
עשיתי את זה המון פעמים והמכונה ממשיכה לשטוף את האבקה כמו גדולה. לא נשמע לי קשור.נכתב ע"י אפרתה;1117419:אגב שאלה- מישהי כאן נתנה עיצה להוסיף חומץ אחרי שהמכונה שוטפת את האבקה מהמכונה- עשיתי את זה ואחרי כמה פעמים המכונה הפסיקה לשטוף את האבקה מהמגירה. אז קודם כל תיזהרו עם זה ושנית- מישהו מכיר פתרון לבעיה? (כרגע אני שופכת מים למגירה וגורמת לאבקה להכנס פנימה.
לא הבנתי.נכתב ע"י אפרתה;1117467:אני מתכוונת לפתיחה של המגרה אחרי ששטפה את האבקה.
וזה קשה ממש יחד, כך שקשה לחשוב שזה לא זה.
מה זה אומר עם אקונומיקה? איפה את שמה ואיך? לא עושה כתמים על הבגדים?נכתב ע"י אפרתה;1117417:אצלנו-
לבנים- 90 מעלות,- ביומט+ אקונומיקה
חולצות גברים+ חולצות וגרביונים לבנות- 50 מעלות- אבקה להלבנה + מלבין
מגבות ולבנים צבעוניים- 50 מעלות
צבעוני בהיר- 40 מעלות עם אריאל
צבעוני כהה- 30 מעלות עם פרסיל (לדעתי אריאל מורידה צבע מכהים)
מה עוד? כהים עדינים- מכונה מקוצרת עם פרסיל.
לגבי בגדים עם צבעים מנוגדים אמרה לי מוכרת בחנות בגדים יוקרתית- שהמרכך מוריד צבעים, אז לתשומת לב
נכתב ע"י נוי;1117605:למה? יש לי כלל ברזל: כביסות רק בתחילת שבוע.
אמרו לי שזה יחזיק לי רק עד ארבעה ילדים. זה מחזיק יותר...
קשה לי לחשוב על הכנות לשבת+ניקיון+כביסות וקיפולים ביחד.
נכתב ע"י נוי;1116947:אני מכבסת בתשעים מעלות.
למה?
כי זו לא הבעיה של הלכלוך, אלא של אותם יצורים מיקרוסקופיים שההוא המנוזל תרם למגבת התלויה ליד הכיור, וההיא המשתעלת הוסיפה יצורונים משלה, והקטנצ'יק שחזר מהגינה ושטף בערך את הידיים וניגב אותן במגבת עם כל חיות השדה שחזרו אתו.
ונסכם במילה אחת פשוטה: הגיינה.
נכתב ע"י mig;1116962:הוא שהלכתי לומר... מגבות חשוב פשוט לעקר.
כולל מגבות מטבח בגלל השהות בסביבת מזון ובוודאי מגבות של שימוש אישי...
ציבעוני וודאי שכדאי להפריד לתת בהירויות,
לכהה, ציבעוני כהה, ציבעוני סטנדרטי, כלי מיטה כביסה בהירה ועדינה במיוחד.
אישית להרתחה - מגבות וכביסה לבנה - אני לא מוסיפה מרכך, למה? כי ככה אמא שלי עשתה
במרפסת שירות עשיתי לי חבלים פנימיים לכל הכביסה שאני לא רוצה לייבש ולא רוצה לתלות בחוץ (יוצא שרוב הכביסה העדינה אני תולה בפנים הבית והשאר במייבש)
וממה שאני ראיתי סביבי, כביסה לבנה בהרתחה של 95 מעלות יותר לבנה ויפה מ-60 - למרות כל הטוענים שניתן להסתפק בזה.
אני לא משוטטת בשבת בחדר הכביסה, רק במקרי חירום נדירים, כך שזה לגמרי לא מפריע לי.נכתב ע"י mig;1117614:אני שונאת בשבת ארגזים מלאים כביסה בהמתנה לניקיון,
ומעדיפה ערימה בהמתנה לקיפול...
(בכל מקרה קורה לי משהו מוזר לאחרונה בלעה"ר שהמלאך הרע לא ישמע... משום מה בשבתות הקצרות אני מאורגנת יותר ומספיקה גם לקפל הכל...)
נכתב ע"י נוי;1117628:אני לא משוטטת בשבת בחדר הכביסה, רק במקרי חירום נדירים, כך שזה לגמרי לא מפריע לי.
נכתב ע"י נוי;1117628:אני לא משוטטת בשבת בחדר הכביסה, רק במקרי חירום נדירים, כך שזה לגמרי לא מפריע לי.
נכתב ע"י סטודנטית;1117622:נראה לכם שב40 מעלות עם אבקה ומרכך החידקיים מחזיקים מעמד???
אני לא בטוחה שהם שורדים את הרעלים האלה.......
לא צריך גם לשרוף אותם
אם בשביל הנקיון אתן מרגישות צורך אז בכייף, אבל למה להתעלל בייצורים הקטנטנים....
נכתב ע"י chyz;1117661:ומה עושים עם כביסה כהה ב-30 מע' שיוצאת עם ריח לא טוב?
ניסיתי הכל: טייד, אריאל, ג'ל של פרסיל, כמות כפולה של אבקה, המון מרכך, חצי מכונה, חומץ...
אני מקפידה להוציא מהר ולא להשאיר במכונה.
כלום לא עוזר.
תליה בשמש מפיגה את הריח. במייבש - נורא ואיום, ריח בכל הבית.
חשוב לציין שהמכונה בת 14 ורק בשנה-שנתיים האחרונות זה כך.
אולי יש למישהי נסיון עם זה??
נכתב ע"י mig;1117666:לנסות להרתיח את המכונה עם חומץ (ללא כביסה)
ולנסות לכבס ללא מרכך בכלל.
נכתב ע"י סטודנטית;1117669:פשוט לשים מרכך בתא של האבקה ולהפעיל מכונה ריקה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: