יש מצב לבקשה שלי? או שמישהי אחרת מוכנה, אני ממש ממש אשמח! אחרי שטעמתי הרבה מהמעדנים המדהימים שלהם אני רוצה מאד גם לנסות.בבקשה:
ותודה מראש למי שמוכנה להעלות את המתכונים של גולדיס שהתפרסמו ויתפרסמו ב'פנינה'.
יש מצב לבקשה שלי? או שמישהי אחרת מוכנה, אני ממש ממש אשמח! אחרי שטעמתי הרבה מהמעדנים המדהימים שלהם אני רוצה מאד גם לנסות.בבקשה:
תודה על המשוב! למי שיש את העיתון בכל שבוע, אני ממש אשמח אם תוכל להעלות את המתכונים של גולדיס, תודה מראש!!!סורי,
אין לי את עיתון פנינה סדיר כל שבוע
אם זה עדיין רלוונטי, הם פרסמו השבועמחפשת מאד מתכון שהכי דומה לכבד הצרפתי, עם חצילים, יש מצב למתכון טוב?
אשמח מאד מאד!!!
מיליון תודות!!!!!!אם זה עדיין רלוונטי, הם פרסמו השבוע
נכוןמעניין שלגולדיס אין מתכון קבוע.
כאן באשכול מופיעים 2 מטעמם ושונים לגמרי האחד מרעהו.
את זה אני גם יודעת...@saralulu
באתר של גולדיס עצמם יש מתכונים:
מתכונים | גולדיס -מעדניית גורמה של אוכל יהודי
מתכונים מבית גולדיס.- אנחנו בגולדיס מזמינים אתכם ליהנות ממגוון עשיר של מתכונים לאוכל יהודי, ואוכל מסורתי ולשאר המתכונים הכשרים של מעדניית גולדיס.www.goldys.co.il
אם תוכלו להעלות מתכונים נוספים שלהם יעזור לי מאד!אם זה עדיין רלוונטי, הם פרסמו השבוע
מחפשת את המתכון לפטה כבד של גולדי׳סאם זה עדיין רלוונטי, הם פרסמו השבוע
כבר מזמן לא.הם מפרסמים את המתכונים במגזין פנינה).
תודה על המתכוןאני מכין פטה כבד מאוד מוצלח
מתבסס על כמה מתכונים
בגדול הרעיון זה איזון של כבד ושומנים.
זה עובד ככה:
400 גרם כבד
2 בצלים
גזר אחד
רבע כוס שמן זית
100 גרם מחמאה או נטורינה רכה חתוכה לקוביות
מלח, פלפל לפי הטעם
2 כפות ברנדי (אני משתמש בסליבוביץ מיושן)
מטגנים את הבצל ואת הגזר עד לריכוך, על אש קטנה.
לקראת סיום מוסיפים את הכבדים לטיגון קליל
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים שמן זית ומחמאה
מלח פלפל וברנדי, ומעבדים לממרח חלק.
מכניסים לכלי מתאים, לכמה שעות במקרר.
יוצא מעדן.
אני מכין פטה כבד מאוד מוצלח
מתבסס על כמה מתכונים
בגדול הרעיון זה איזון של כבד ושומנים.
זה עובד ככה:
400 גרם כבד
2 בצלים
גזר אחד
רבע כוס שמן זית
100 גרם מחמאה או נטורינה רכה חתוכה לקוביות
מלח, פלפל לפי הטעם
2 כפות ברנדי (אני משתמש בסליבוביץ מיושן)
מטגנים את הבצל ואת הגזר עד לריכוך, על אש קטנה.
לקראת סיום מוסיפים את הכבדים לטיגון קליל
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים שמן זית ומחמאה
מלח פלפל וברנדי, ומעבדים לממרח חלק.
מכניסים לכלי מתאים, לכמה שעות במקרר.
יוצא מעדן.
תודה על המתכון
פחות מסתדר לי גזר בכבד...
יש לי מתכון לפטה כבד, רציתי דווקא את של גולדי׳ס.
שוב תודה על השיתוף!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: