כמה שאלות לא קשורות אבל דחופות ליום חמישי בלילה
שאלה ראשונה-
קניתי לפני כמה חודשים כבד (לאחר כל התהליך)
ומכיוון שמעולם לא הכנתי את הדבר הזה, הוא שקע לו במקפיא.
השבוע גיליתי שהתאריך שלו עבר לפני חודש
מה דינו? עד כמה זה קריטי בקפואים??
ואם תגזרו אותו לחיים-
תנו מתכון טוב וברור להכנה. תודה.
שאלה שנייה-
יש לי יוגורט מייצב של תנובה דנובה 4% שומן
(בכולל של בעלי יש מנהג מוזר לחלק עודפי סחורה שהתאריך שלהם גבולי)
אקיצער, גם התאריך שלו גבולי
ואני הייתי רוצה לנצל אותו להכנת פשטידה חלבית טובה
שאפשר להקפיא
שיהיה לי בשלוף לגוון בארוחות ערב.
יש מתכון מומלץ?
שאלה שלישית-
איך אפשר להפוך מתכון של לחמניות המוציא
כדי שיהיו מזונות?!
או- האם יש לכם מתכון ללחמניות מזונות
בעדיפות לקמח כוסמין/ קמח חיטה מלא.
שאלה ראשונה-
קניתי לפני כמה חודשים כבד (לאחר כל התהליך)
ומכיוון שמעולם לא הכנתי את הדבר הזה, הוא שקע לו במקפיא.
השבוע גיליתי שהתאריך שלו עבר לפני חודש
מה דינו? עד כמה זה קריטי בקפואים??
ואם תגזרו אותו לחיים-
תנו מתכון טוב וברור להכנה. תודה.
שאלה שנייה-
יש לי יוגורט מייצב של תנובה דנובה 4% שומן
(בכולל של בעלי יש מנהג מוזר לחלק עודפי סחורה שהתאריך שלהם גבולי)
אקיצער, גם התאריך שלו גבולי
ואני הייתי רוצה לנצל אותו להכנת פשטידה חלבית טובה
שאפשר להקפיא
שיהיה לי בשלוף לגוון בארוחות ערב.
יש מתכון מומלץ?
שאלה שלישית-
איך אפשר להפוך מתכון של לחמניות המוציא
כדי שיהיו מזונות?!
או- האם יש לכם מתכון ללחמניות מזונות
בעדיפות לקמח כוסמין/ קמח חיטה מלא.