עכשיו בחורף בטמפרטורת החדר כד שהוא רך לגמרידבר ראשון- מתנצלת על הכותרת...
אני כבר לא יכולה לערוך.
אז לפי מה שאני רואה - רוב מוחץ ממליצים כן להשתמש בכבד, למרות התאריך.
הכבד באמת היה בהקפאה עמוקה כל הזמן, מהרגע שהגיע מהחנות.
איך מפשירים נכון?
לכבד קצוץאשמח למתכון
בצל לפי משקל הכבד 1=1
לטגן את הבצל עד הזהבה
להוסיף את הכבד
קצת פלפל שחור
לפעמים צריך להוסיף גם קצת מלח
טיפה חרדל לא חובה
לטגן הכל ביחד מספר דקות
אחרי להוסיף כ 5 ביצים לק"ג
לרסק ולהוסיף שמן כדי שיצא רך