צריך לסיים עם נושאים כאלו!
באמת חבל
לדעתי צריך להתחיל תאשכול מהתחלה....
אם נתחיל לנתח את הזמרים (ועוד בקטע רוחני/השקפתי) לא נסיים עם זה!
האשכול מיועד לנתח את המוזיקה שלהם, אז קדימה, לנתח מוזיקה!
צריך לסיים עם נושאים כאלו!
באמת חבל
לדעתי צריך להתחיל תאשכול מהתחלה....
כאן מנתחים מוזיקה בכאב.
לא קשור לפורום זה, אבל אני משוגע על סגנון הכתיבה שלך!!!אולי כדאי שנתמקד בזמר אחד והמוזיקה שלו
ורק אחרי שנגמור עליו... [וכבר לא ישאר ממנו כלום ] נעבור לזמר אחר
כי ככה איך שזה בתגובות לעיל.. יש איזה שעטנז עם בליל תגובות שנכנסות לתוך תגובות אחרות כל פעם על זמר אחר. סבאתוכה קוראים לזה.
לא קשור לפורום זה, אבל אני משוגע על סגנון הכתיבה שלך!!!
ומה הסוד של ישי ריבו - שמעולם לא שם נשים בקליפ. ושר תמיד על דברים שקשורים ליהדות- אמונה, ביטחון, תורה, אהבת ד' וכו', לא מנסה להתאים את עצמו או להתחנף לאף אחד, וסוחף אחריו את כל המגזרים. חרדי, דתי וחילוני.טוב, אז בואו נלך על משהו יסודי יותר [אולי גם אנחנו נרויח מזה בעתיד..].
מהו הסוד של פריד מב"ד ושוואקי שכבר שנים רבות הם בפריים
קדימה...
---
זה פתיחה בהחלט!ומה הסוד של ישי ריבו - שמעולם לא שם נשים בקליפ. ושר תמיד על דברים שקשורים ליהדות- אמונה, ביטחון, תורה, אהבת ד' וכו', לא מנסה להתאים את עצמו או להתחנף לאף אחד, וסוחף אחריו את כל המגזרים. חרדי, דתי וחילוני.
השירים שלו מככבים בקומזיצים של ישיבות ובתחנות הרדיו הגדולות כאחד.
(אני מקווה שלא פתחתי פה שוב דיון סוער...)
בדיוק מה שכתבת לדעתי זאת התשובה.לא מנסה להתאים את עצמו או להתחנף לאף אחד
הוא גם מקצועי ברמות. זה בטוח. יש לו כשרונות מטורפים, גם כותב גם מלחין, ולא עוד איזה אחד שמערבב שיר + שיר עד שיוצא לו חנטרוש ודופק טראנסים מכל כיוון.הסוד שלו זה מקצועיות
זה באמת מעניין מה התשובהמהו הסוד של פריד מב"ד ושוואקי שכבר שנים רבות הם בפריים
אולי כדאי שנתמקד בזמר אחד והמוזיקה שלו
ורק אחרי שנגמור עליו... [וכבר לא ישאר ממנו כלום ] נעבור לזמר אחר
כי ככה איך שזה בתגובות לעיל.. יש איזה שעטנז עם בליל תגובות שנכנסות לתוך תגובות אחרות כל פעם על זמר אחר. סבאתוכה קוראים לזה.
----
טוב, אז בואו נלך על משהו יסודי יותר [אולי גם אנחנו נרויח מזה בעתיד..].
קדימה...
---
@שב נא הסופר תתייאש/י...ומה הסוד של ישי ריבו - שמעולם לא שם נשים בקליפ. ושר תמיד על דברים שקשורים ליהדות- אמונה, ביטחון, תורה, אהבת ד' וכו', לא מנסה להתאים את עצמו או להתחנף לאף אחד, וסוחף אחריו את כל המגזרים. חרדי, דתי וחילוני.
השירים שלו מככבים בקומזיצים של ישיבות ובתחנות הרדיו הגדולות כאחד.
(אני מקווה שלא פתחתי פה שוב דיון סוער...)
ויל"ע...בוא נראה לאן זה יתגלגל...
אני חושב..זה באמת מעניין מה התשובה
עכשיו סקרנת אותי סופית! כמעט תמיד כשמישהו כותב משפט כזה, יש לו כמה שמות חמים בראש...בלי לרמוז על אף אחד
זה אומר משהו?התחיל עם פריד מב"ד ושוואקי, ומיד עבר הלאה לישי ריבו
באמת שמתי לב שחלק גדול מהזמרים הגדולים לא מוציאים קליפ כ"כ מהר, ובוודאי שלא אלבום. לא כולם, אבל חלק גדול. ולא שאני אומר שמי שמוציא קליפים ואלבומים בקצב מהיר הוא בהכרח זמר לא טוב, סתם מציין עובדה. ובלי לרמוז על אף אחד, כן?לי יש שאלה אחרת בכלל: בשביל מה צריך קליפ?
כשזה היה פעם בשנתיים זמר הוציא קליפ מושקע הבנתי את זה. אבל כשזה נהיה שחייבים קליפ עם כל שיר חדש שיוצא, ובגלל זה עושים דברים--- בלי לרמוז על אף אחד - עדיף לוותר וזהו. שישקיעו את הזמן והכוחות (כסף אני כבר לא יודעת כמה זה, כשזה קליפים ברמה כזו) בשיר עצמו וכולם יהנו
נראה לי, אפילו שאנשים אוהבים חידושים עדיין יש לנו משהו שננעל על פעם. כלומר יש את הליגה וכמה שזמרים הכי אהודים לא יגיעו לשם.טוב, אז בואו נלך על משהו יסודי יותר [אולי גם אנחנו נרויח מזה בעתיד..].
קדימה...
---
לא טמונה כאן כוונה נסתרת כלשהי, אם זאת השאלה.זה אומר משהו?
קליפ זה בשביל הפרסומת שלהם,לי יש שאלה אחרת בכלל: בשביל מה צריך קליפ?
כשזה היה פעם בשנתיים זמר הוציא קליפ מושקע הבנתי את זה. אבל כשזה נהיה שחייבים קליפ עם כל שיר חדש שיוצא, ובגלל זה עושים דברים--- בלי לרמוז על אף אחד - עדיף לוותר וזהו. שישקיעו את הזמן והכוחות (כסף אני כבר לא יודעת כמה זה, כשזה קליפים ברמה כזו) בשיר עצמו וכולם יהנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: