גם לי זה הפריע, אבל לא הערתי על זה משתי טעמים :חברה, אמנם הקליפ בעיה, אבל יותר בעיה שאחרי ההודעה שהקליפ לא מתאים לפורום,
בערך 6 משתמשים ביקשו אותו!
וד"ל
אז הרבה זמרים לא נקראים חרדים! לדוג' בקליפים של בני פרידמן, ארי גולדווג, מרדכי שפירו ועוד כל מיני שיש שם גם נשים.כפי מה שנכתב באשכול סמוך, נראים בקליפ נשים !!!
אם בקליפ הקודם של ישתבח שמו שוואקי עבר את גבול הטעם הטוב
כשהכניס ריקודים של רקדנים בצורה שלא מתאימה לציבור חרדי,
עכשיו הוא כבר עובר את גבולות ההלכה !
לדעתי קשה כבר לקרוא לו זמר חרדי. זמר חרדי לא נמדד רק לפי הכיפה שיש לו על הראש
אלא בעיקר במסר שהוא מעביר.
אז הרבה זמרים לא נקראים חרדים! לדוג' בקליפים של בני פרידמן, ארי גולדווג, מרדכי שפירו ועוד כל מיני שיש שם גם נשים.
אז איך קוראים להם? לאיזה מגזר הם משתייכים?
עד כמה שאני מבין..אז הרבה זמרים לא נקראים חרדים! לדוג' בקליפים של בני פרידמן, ארי גולדווג, מרדכי שפירו ועוד כל מיני שיש שם גם נשים.
אז איך קוראים להם? לאיזה מגזר הם משתייכים?
ממש לא יודע אם לצחוק או לבכות. אני מקוה שלפחות אתם מאמינים למה שאתם כותבים.בואו נעשה סדר, בקליפים של יעקב שוואקי בני פרידמן שמחה ליינר וכדו' שיש נשים זה קליפים שיצאו לחולים ל"ע, לתסמונות וכדו' זה בדרך כלל בכלל יוצא מטעם הארגון לחולים הללו, לא חסר קליפים של עזר מציון בלב אחד וכדו' שיש בהם נשים, תרגעו! זה קליפ לחולים נטו. זה שאתם מפיצים אותו כקליפ של יעקב שוואקי זה בעיה שלכם.
הם כ"כ חלשים?הזמרים לא כל כך קובעים מי יופיע בקליפ ומי לא,
יתכן..הם כ"כ חלשים?
מה? אין להם מילה?
זה פשוט לא מפריע להם!
ממש לא יודע אם לצחוק או לבכות. אני מקוה שלפחות אתם מאמינים למה שאתם כותבים.
כולם יודעים מטרת הקליפים האלה זה לתת פרסום לזמר ולשיריו.
את הכל מעלים ביוטיוב, ויש להם ערוץ שלהם שככל שיש בו יותר כניסות
כך ג"כ הוא מתוגמל, הרי היוטיוב מלא פרסומות ומשלם למי שנכנסים אליו הרבה.
שוואקי רוצה לרקוד על כל העולמות, שגם אנחנו ניכנס וגם אנשים אחרים.
הנתונים הם שהוא הזמר היהודי הכי פופלארי ביוטיוב !!!
כן יותר מהזמרים החילונים. וההסבר לכך הוא שהוא פונה להרבה קהלים.
לכן הגיע הזמן לומר שאם הוא מתחיל עם תמונות של נשים,
אותנו הוא איבד.
מדהים אותי שאנשים פה בפורום כועסים על יעקב שוואקי, אבל חופשי יש פה בקשות לשירים של עומר אדם ואף אחד לא מזדעק.ממש לא יודע אם לצחוק או לבכות. אני מקוה שלפחות אתם מאמינים למה שאתם כותבים.
כולם יודעים מטרת הקליפים האלה זה לתת פרסום לזמר ולשיריו.
את הכל מעלים ביוטיוב, ויש להם ערוץ שלהם שככל שיש בו יותר כניסות
כך ג"כ הוא מתוגמל, הרי היוטיוב מלא פרסומות ומשלם למי שנכנסים אליו הרבה.
שוואקי רוצה לרקוד על כל העולמות, שגם אנחנו ניכנס וגם אנשים אחרים.
הנתונים הם שהוא הזמר היהודי הכי פופלארי ביוטיוב !!!
כן יותר מהזמרים החילונים. וההסבר לכך הוא שהוא פונה להרבה קהלים.
לכן הגיע הזמן לומר שאם הוא מתחיל עם תמונות של נשים,
אותנו הוא איבד.
זה התירוץ הקלאסי של כל הזמרים, אם לא אשיר באירוע לבני ישיבות לאן הם ילכו... אם אני לא אשיר באירוע המעורב מי יודע מה הם ישמעו... אם לא אבוא לחזק את יושבי המועדון לאן הם יתדרדרו...אנשים מנסים להתאים את סוגי השירים ו הקליפים לדורינו, אני חושבת שעדיף שיראו בקליפ הזה נשים, מאשר בקליפים מאחינו התועים.....
מסכימים?!
גם אני טענתי ככה עד ש...זה התירוץ הקלאסי של כל הזמרים, אם לא אשיר באירוע לבני ישיבות לאן הם ילכו... אם אני לא אשיר באירוע המעורב מי יודע מה הם ישמעו... אם לא אבוא לחזק את יושבי המועדון לאן הם יתדרדרו...
פשוט דואגים לעזור לבורא העולם...
בדיוק כפי מה שמודגש הוא פונה לסוג מסוים.גם אני טענתי ככה עד ש...
אני מורה בביה"ס קירוב, כשאני רוצה לשים לתלמידים שלי שירים הם תמיד מתעצבנים על השירים
שאני מסכימה, הזמר החרדי היחיד שהם אוהבים ששמים להם זה יעקב שווואקי.
יכול להיות שהוא עוש ההרבה טעיות בדרך, אבל תכל'ס אם ילדים מבתים חילונים שרים לי ישתבח שמו עם התלהבות אז הוא עשה עבודה טובה!
של מי יש לך פרטים
התכוונת "קלטת" לא "דיסק"השיר השם העלית הוא של יהונתן וייס, אדם חרדי מבוגר מבני ברק, שהוציא בעבר דיסק
אף אחד לא אמר שאין עוד מה לתקן. ברור שיש המון זמרים שאין להם בכלל מקום כאן.מדהים אותי שאנשים פה בפורום כועסים על יעקב שוואקי, אבל חופשי יש פה בקשות לשירים של עומר אדם ואף אחד לא מזדעק.
למה נותנים לו מקום בפורום פה??? בגלל שהוא שומר שבת????
כאן מנתחים מוזיקה בכאב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: