נכון שמתי לב!יש לו טאץ' של מרדכי בן דוד
נכון שמתי לב!יש לו טאץ' של מרדכי בן דוד
אתה בטח לא מתכוון לזה בגלל מה שאני כתבתי----ועוד ניכר מאחת מהתגובות שהוא עזב את ספסלי הבית מדרש
.
נכון לגמרי הישיבתי של לפני 30 שנה זה החסידי של היום.........שיר שמתאים לזמר עם רקע חסידי לחדש, יחד עם ליווי קופצני של מאיר אדלר ודומיו (זמרו לה' חסידיו...)
אני בכל אופן מאמין הרבה ביונתן יש לו פוטנציאל ענק, וגם יש מחסור בזמרי נשמה ליטאים... אז כדאי שישקיע בכיוון, אלא א''כ פניו לרחבת הריקודים אז שימשיך בשירי טישים ופראנצ'עס'
בטח הכוונת הפוך...נכון לגמרי הישיבתי של לפני 30 שנה זה החסידי של היום.........
לא....!בטח הכוונת הפוך...
אחח!! ישתבחח שמו!סיימתם עם הטרנד של הכל לטובה, חתן כלה, עברתם לישתבח...
יעקב שווקי - ישתבח שמו
יואלי דיקמן - ישתבח שמך
ועכשיו נמואל הרוש ישתבח...
כל תקופה והשיר נושא שלו?... טוב. סבבה אתכם.
כולם רוצים להודות ולהלל לה'....סיימתם עם הטרנד של הכל לטובה, חתן כלה, עברתם לישתבח...
יעקב שווקי - ישתבח שמו
יואלי דיקמן - ישתבח שמך
ועכשיו נמואל הרוש ישתבח...
כל תקופה והשיר נושא שלו?... טוב. סבבה אתכם.
אני לגמרי בדעה איתך. אולי לא היה נראה כך.לדעתי לא. אולי חושבים שזה יכפר...
אולי זה לא המקום הכי מושלם לביקורת, אבל אם כבר מדברים על זה, ממש לא מובן לי כל הקליפים האלה עם הרקדנים.
וגם זה שהתחילו עם "סבבה"... הסגנון הזה לא כל כך מתאים לשירים חסידיים
מדברים על קינדרלעך?אני לגמרי בדעה איתך. אולי לא היה נראה כך.
כתבתי את זה מתוך גיחוך על המצב.
ובעניין המילה סבבה - לא יודעת אבל עם הכיוון שאליו זורם סגנון המוזיקה נראה לי שהמילה הזאת עוד בקטגורית הבסדר...?
אם את שואלת אותי: זאת לא מילה מגעילה אז זה עדיין נשאר, אבל ממש אי אפשר שזה מכובד/מכבד את השיר והמאזינים. לדעתי זה באותה רמה של הרקדנים...ובעניין המילה סבבה - לא יודעת אבל עם הכיוון שאליו זורם סגנון המוזיקה נראה לי שהמילה הזאת עוד בקטגורית הבסדר...?
אהה... לא. תלחצי על החץ שיש בתחילת הציטוט, התחלנו משהו באשכול אחר ועניתי לה פהמדברים על קינדרלעך?
לאמדברים על קינדרלעך?
מכבד בטוח לא. אבל גם לא משפיל. לדעתי הרמה של השיר ירדה, וזה באמת חבלאם את שואלת אותי: זאת לא מילה מגעילה אז זה עדיין נשאר, אבל ממש אי אפשר שזה מכובד/מכבד את השיר והמאזינים. לדעתי זה באותה רמה של הרקדנים...
אפשר לשאול מי זאת? ואם אפשר במרוכז.... היא מלחינה/ כותבת מילים?בכללי כל הדיסקים של הזמרים האמריקאים, השירים שמושרים בעברית - הרמה של השפה זוועתית. זה נשמע לא טוב בכלל, באמת נשמע גיבוב של מילים כאילו דיבור של יום יום.
שמתי לב לזה בדיסק של אורי דוידי, ושל מרדכי שפירא
תמיד עניין אותי למה זה ככה? הרי הם לא כותבים את המילים, אפילו שיר של מירי ישראלי שכתבה, מה, היא מורידה את הרמה בגלל שזה זמר לא דובר עברית?
היא כותבת את המיליםאפשר לשאול מי זאת? ואם אפשר במרוכז.... היא מלחינה/ כותבת מילים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: