כמה זה עולה בערך?בלת"ק, אם הכאבים בגב התחתון כדאי להתאים כסא עם תמיכה לגב, יש כסא ארגונומי מצויין של וקסמן, צריך לכוון את גובה התומך גב ואת גובה הכסא ועוצמת ההתנגדות של הגב, ובכך בא לסיום הסיוט הנ"ל.
רק ראוי לציין שהכסא הנ"ל אינו כסא מאד מרופד או נוח, הוא פשוט כסא נכון.
במידה והכאבים הם שונים ולא בתמיכת הגב עצמו, אולי רצוי יותר כסא מרופד מאד (גם אותו יש לוקסמן נקרא כסא מחשב הוא זול יותר משמעותית) ולשפר יציבה, ואת גובה תמיכת הידיים.
הארגונומי מתחיל בסיביבות ה1000 ש"ח, הכסא למחשב המרופד מאד לא יותר מ650כמה זה עולה בערך?
הקישור לא לחיץ.יש באמזון כריות מיוחדות אני הזמנתי את זאת:
AnboCare Donut Seat Cushion - Premium Gel Memory Foam PillowAnboCare
אני חושבת שהיא התכוונה לזההקישור לא לחיץ.
כמה עולה?יש לד"ר גב כמו מושב שמתחבר לכיסא נוח ברמות..
מנסיון..!!!!
אפשר לשבת איתו הרבה זמן!
תקשיבי..! תשני את שם הנושא זה נשמע נורא!!! ומצמרר!! כל פעם מחדש.אני יושבת הרבה בעבודה
ולא משנה איזה כיסא ניסיתי (אפילו יקרים מאוד) אחרי כמה שעות יש לי כאבים
מה אתם עושים? יש כסא שמונע בעיות כאלה? (ישיבה של מינימום 8 שעות)
פליזזזז
איך?תקשיבי..! תשני את שם הנושא זה נשמע נורא!!! ומצמרר!! כל פעם מחדש.
כאבי גב בלתי נסבלים מישהו יכול לעזור?איך?
ישיבה ישרה. מסך בגובה עיניים!!!! חובה!!! אפשר להגביע עם קופסת קרטון או כמה ספרים/קלסרים. לי זה שינה לגמרי את העבודה ואת היכולת לשבת. אבל באמת שזה גרוע לשבת כל כך הרבה זמן ואני גם יושבת הרבה זמן משתדלת לקום מידי פעם ויש כמה תרגילים שכדאי לעשות כל כמה זמן בצוואר וברגליים, אפשר למצוא בגוגלאני יושבת הרבה בעבודה
ולא משנה איזה כיסא ניסיתי (אפילו יקרים מאוד) אחרי כמה שעות יש לי כאבים
מה אתם עושים? יש כסא שמונע בעיות כאלה? (ישיבה של מינימום 8 שעות)
פליזזזז
ולעשות כושר!!!! חובה!!! ללמוד יציבה וישיבה נכונה.ישיבה ישרה. מסך בגובה עיניים!!!! חובה!!! אפשר להגביע עם קופסת קרטון או כמה ספרים/קלסרים. לי זה שינה לגמרי את העבודה ואת היכולת לשבת. אבל באמת שזה גרוע לשבת כל כך הרבה זמן ואני גם יושבת הרבה זמן משתדלת לקום מידי פעם ויש כמה תרגילים שכדאי לעשות כל כמה זמן בצוואר וברגליים, אפשר למצוא בגוגל
הנה הנושא שונה....תקשיבי..! תשני את שם הנושא זה נשמע נורא!!! ומצמרר!! כל פעם מחדש.
הכסא הזה מאד נוח, מאד תומך גב ונכון בהגדרה, רק מה שצריך לבדוק אותו פיזית כי כל אחד וגודלו מיקום התמיכה בגב לא נוח לכולם, וכן זויית הכסא כשמשעינים אחורה הוא מעלה גם את המושב, כדאי לבדוק במקום ולהרגיש אם נוח לך.סליחה על ההקפצה
אבל אולי מישהו מכיר את הכסא הזה
| ד״ר גב
ידיות מתכווננות - ניתן להרים ולהוריד את משענות הידיים כך שתוכלו להיצמד לשולחן העבודה ולנוע בחופשיות תחתיו. מנגנון נדנוד - הזזת המשענת והמושב כיחידה אחת ואפשרות נעילה בזווית הישיבה הנוחה למשתמש. גב רשת אוורירי - לשבת על כיסא עם משענת גב מבד נושם המתאיwww.dr-gav.co.il
הייי בחנות, המליצו מאוד
(גם המליצו על הכסא עם הגב המתפצל אבל הוא כפול במחיר)
השאלה אם הוא שונה מצרעה ודומיהם ?
(אגב, בחנות ביררתי על הכסא בירכיים ואמרו לי מפורש שאם אני יושבת הרבה שעות מול המחשב אני לא אשרוד אותו)
אשמח מאוד לתגובת בעלי נסיון לכסא שמתאים לישיבה ממושכת ונוחה.
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: