אפשר להמיר לטחינה גולמית יוצא טעם יותר של חלבההכנתי. קלי קלות של עבודה. וטעם ומראה של יותר.
למי שלא אוהב חמאת בוטנים במה לדעתכם אפשר להמיר?
אני בעז"ה מתכננת להכין עם ממרח לוטוס ועם קרם נוגט.הכנתי. קלי קלות של עבודה. וטעם ומראה של יותר.
למי שלא אוהב חמאת בוטנים במה לדעתכם אפשר להמיר?
נראה מושלם!!!לבסיס-
שרוול פתי בר (הקצר, או שלושת רבעי חבילה מהארוך).
שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים.
כף נס קפה.
חצי כוס שמן.
חצי כוס דבש.
לשוקולד מלמעלה-
2 חבילות שוקולד (200 גרם).
שליש כוס שמן.
3 כפות חמאת בוטנים.
אופן ההכנה-
לרסק את הביסקוויטים במג'מיקס לפרורים (כמו חול).
להמיס את המצרכים של הבסיס כמה דקות ולערבב עם הביסקוויטים.
להשטיח על תבנית A4.
להמיס את השוקולד והחמאת בוטנים והשמן ולשים מעל הבסיס.
להכניס למקרר למשך חצי שעה שעה, שהשוקולד קצת יתקרר ואז לחתוך בצורת אצבעות.
בתאבון!
צפה בקובץ המצורף 735223צפה בקובץ המצורף 735224
מישהו?באלו כוסות השתמשתם?
אני עשיתי בחד"פ פשוטמישהו
עשיתי כנ"ל ויצא לי גבוה ומרשים בA4האם להשתמש בתבנית אי ארבע בלי חשש?
לא שזה קריטי, אבל השתמשת בכוס ח"פ 180 מ"ל או כוס מדידה?
נשמע טעים!אני בעז"ה מתכננת להכין עם ממרח לוטוס ועם קרם נוגט.
בטח שזה קריטי.לא שזה קריטי, אבל השתמשת בכוס ח"פ 180 מ"ל או כוס מדידה?
ואני הכנתי בכוס חד"פ פשוטה וב"ה יצא לי מעולה.בטח שזה קריטי.
הכנתי בכוסות מדידה והייתי צריכה להוסיף כמות נכבדת של פירורים כדי להגיע למרקם הגיוני לשטיחה.
ממרח לוטוס גם לא אהוב אצלי. אבל קרם נוגט כן. קונים את זה כקרם? או שמוסיפים שמן לאבקה?אני בעז"ה מתכננת להכין עם ממרח לוטוס ועם קרם נוגט.
אני קונה רק כקרםממרח לוטוס גם לא אהוב אצלי. אבל קרם נוגט כן. קונים את זה כקרם? או שמוסיפים שמן לאבקה?
מצטרפת לתודות, כבר עשינו כמה פעמים וזה נעלם במהירות.@אילת א. גם אני הכנתי ויצא מושלם!
תודה!
קנו לי מחנות מתמחה וכתוב על זה 'ממרח נוגט' זה אותו דבר?אני קונה רק כקרם
וואוו שלימות!!לבסיס-
שרוול פתי בר (הקצר, או שלושת רבעי חבילה מהארוך).
שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים.
כף נס קפה.
חצי כוס שמן.
חצי כוס דבש.
לשוקולד מלמעלה-
2 חבילות שוקולד (200 גרם).
שליש כוס שמן.
3 כפות חמאת בוטנים.
אופן ההכנה-
לרסק את הביסקוויטים במג'מיקס לפרורים (כמו חול).
להמיס את המצרכים של הבסיס כמה דקות ולערבב עם הביסקוויטים.
להשטיח על תבנית A4.
להמיס את השוקולד והחמאת בוטנים והשמן ולשים מעל הבסיס.
להכניס למקרר למשך חצי שעה שעה, שהשוקולד קצת יתקרר ואז לחתוך בצורת אצבעות.
בתאבון!
צפה בקובץ המצורף 735223צפה בקובץ המצורף 735224
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: