אפשר מאוד לנסותנראה לכם ילך עם אגוזים טחונים?
לטחון ביחד עם הביסקוויטים
נשמח שתשתפי אותנו
אפשר מאוד לנסותנראה לכם ילך עם אגוזים טחונים?
האמת שאין לי מושג מי הדביק לזה את השם הזה...הכנתי, יצא מהמם!!
אבל הטעם לא קשור לכיף כיף...
אפשר מאוד לנסות
לטחון ביחד עם הביסקוויטים
נשמח שתשתפי אותנו
אני מתלבטת אם זה יחזיק מעמד בתור עיסההתכוונתי רק לאגוזים/שקדים במקום הביסקוויטים. המרקם נראה לכן יהיה טוב?
לא הייתי מחליפה את כל כמות הביסקויטים באגוזים ושקדים.
ממש מוזרהיי.
הכנתי בתבנית A4 וכל העוגה יצאה בגובה של פחות מס"מ....
נראה ממש אומלל
איך זה ייתכן?
בתמונות שלכן זה נראה ממש גבוה ומכובד.
ממש מוזר
השתמשת בחבילה של 210 גרם?
אני עשיתי כמות כפולה כדי לשים בתבנית ענקית, אבל זה יצא נמוך מידי, אז העברתי לA4, ויצא גובה ממש כמו בתמונה.ממש מוזר
השתמשת בחבילה של 210 גרם?
אז זה כבר מתחיל להישמע יותר הגיוני מה שקרה לי...אני עשיתי כמות כפולה כדי לשים בתבנית ענקית, אבל זה יצא נמוך מידי, אז העברתי לA4, ויצא גובה ממש כמו בתמונה.
אני עשיתי את המתכון הזה פעם וחלק מהביסקויטים הומרו לאגוזים טחונים.התכוונתי רק לאגוזים/שקדים במקום הביסקוויטים. המרקם נראה לכן יהיה טוב?
איזה יופייצא ממש טעים!!!!!!!
תודה על השיתוף!!
כמות הביסקוויטים זה 210 גרם (חבילה קטנה).תכלס מה כמות הביסקוויטים בגרם
ובאיזה תבנית?
נראה ממש טב ורוצה להכין עכשיו
לדעתי כדי שתערובת כזו תתגבש היא חייבת להכיל רכיב סופח נוזלים וחומר שמתגבש בקירור.התכוונתי רק לאגוזים/שקדים במקום הביסקוויטים. המרקם נראה לכן יהיה טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: