חצי כוס חומץ על החלון.
תכל'ס רק זה מה שעזר לנו...סנו די........
קרביים...אני גרה מעל הירקון, קומה מאד גבוהה,
כל שנה היו מרדפים מטורפים עד אמצע הלילה עם המטקה מחשמלת,
ובכל פעם אחרי שהיינו בטוחים שזהו הרגנו את כולם הלילה - היה מפציע יתוש חדש, ומתחיל לזמזם את הניגון הכי מעצבן ביקום.
השנה קנינו קוטל יתושים גדול, ובנוסף ליד המיטה יש מטקה מחשמלת.
וברוך השם בנתיים דממה
שהקב"ה יעזור לנו הלאה.
מכירות את המטקה??
זהו זה!
יש לקנות אותה בחנויות של מוצרי חשמל...
מעה אחת... וין יתוש!
טוב לכל סוגי המעופפים.
מסכימה איתך לגמרי , אני גם סובלת מיתושים ומאז שקנו לי מטקה , אני הולכת לישון יותר רגועה...מכירות את המטקה??
זהו זה!
יש לקנות אותה בחנויות של מוצרי חשמל...
מעה אחת... וין יתוש!
טוב לכל סוגי המעופפים.
אני נסיתי. מים לא עוזר. ספריי חלונות הוא דביק והכנפיים נדבקות.משום מה אנחנו הורגים יתושים בקלות עם .. ספרי חלונות!
לא ניסיתי שי מצב שגם מים מחסלים ליתושים את יכולת התעופה והם נופלים מיד - אבל ספריי חלונות בטח עושה את העבודה.
מענין איך זה בקלות לך. אצלי הם עפים כשאני רק מתחילה להתקרב לאזור שלהם...שיטה שאימצנו בשנה של מכת יתושים. כוס ח"פ לרסס בהK300 וכשהיתוש עומד ללכוד אותו-זה בקלות. ואז הוא עף לתוך הנוזל ומת. זה רב פעמי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: