נכון, אבל סגנון פתוח יותר ברחובות ובמוסדות!!!!יש גם שדרה כזאת ממש ממש יפה בין רחוב בן זכאי והצד השני ברחוב הרואה
נראה שיש שם גם קצת אויר
לא אותו דבר, פשוט לכל אחד יש אופי שונה ומתאים לו לגור במקום מסיום.או שפשוט הכול אותו הדבר...
והשאלה אם יש פינה שכיף לחיות בה מתבטלת מאליה...
(לדעתי אין פינות בבני ברק זה כבר תפוס...)
אני גרה באזורגם אני חשבתי תמיד על שד' גרשטנקורן כאזור מומלץ מאוד שקט ופסטורלי עד כמה ששייך בבני ברק ועדיף משכונות כמו אסם גני טל גינות דוד נדבורנא שאמנם חדשות אך צפופות כל בנין בין 30 ל40 דירות.
אך לפני מספר חודשים ילד משועמם שחק באש והצמחיה והדקלים נשרפו אוי אוי אוי כמה דירות ניזוקו מי פחות ומי יותר ובגלל הדקלים אף דירות הגבוהות ביותר נזוקו קשות
ואז הבנתי שע"ז נאמר הדשא של השני ירוק יותר כפשוטו (עד שניהיה שחור)
לא מסכימה...נכון, אבל סגנון פתוח יותר ברחובות ובמוסדות!!!!
לא מתאים לכל משפחה....
אבל לפני כל יציאה מהבית צריך לחשוב פעמיים אם יש כוח לעלות ולרדת את כל העליות והירידות בדרך.אפשר להרגיש קצת את האוויר הזה בגבעת רוקח-רחוב הלוחמים, שמעיה. האיזור הכי גבוה בבני ברק.
יש הבדל מוחלט באוויר שם לבין רבי עקיבא למשל.
מכירה את המקום מקרוב.מכירה את המקום טוב מאוד, ולא כלכך מבינה מה מומלץ בו יותר-
הבניינים צפופים, המוניים יש רעש מטורף בכל שעות היום פלוס מוזיקה בחינם פעם בעשרים דקות- מהצילצול של החיידר הסמוך
אומנם יש גינה, ומקום למטה לשחק אבל ממש עמוס שם והא בלי שום פרופורציה לכמות המשפחות והילדים שמאוכסנים שם
בקיצור שכונה בניברקית קלאס על מעלותי וחסרונותיה
התפלאתי שלא כתבו את זה קודם.שכונת אור החיים - נועם אלימלך ופרדו
די שקט
אין כמו לגדל ילדים מחוץ לבניברק סיטימכירה את המקום מקרוב.
אין כמו לגדל שם ילדים.
לשלוח בלב רגוע כן, אבל לשחק פחותתראי לי עוד מקום שאפשר לשלוח ילדים לשחק למטה בלב הכי רגוע שיש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: