אולי להתקשר ל3450* או לשלוח מייל למוקד שירות ארצי רשות האוכלוסין וההגירה info#piba.gov.il עם בקשה שישלחו אישור למייל על התור?התכוונתי שיש לי תור אך לא הוכחה לכך צילום מסך וכו.. אלא רק צילום מסך של היסטורית הגלישה
מה אני יכולה לעשות?
יש ל
יש לי 2 תורים פנויים בשבוע הבא ביום שלישי לדרכון זמני בבני ברק.
אחד בשעה 11:20 בבוקר ואחד ב15:40 בצהריים.
י 2 תורים פנויים בשבוע הבא ביום שלישי לדרכון זמני בבני ברק.
אחד בשעה 11:20 בבוקר ואחד ב15:40 בצהריים.
אין עכשיו יותר תורים פנויים אחרי המרטון שהיה?יש למשהו אולי תור במשרד הפנים בבני ברק להנפקת דרכון ?
אשמח מאד שיצרו איתי קשר .
לא הספקתם לגשת לקבל שירות במהלך ׳מרתון דרכון׳?שאלה: האם בבני ברק נסגרה הלשכה המיוחדת להנפקת רק דרכונים , משום מה אני לא מוצא שם תורים לשבועות הקרובים?
יש דבר כזה גם עבור חידשו ת"ז?לא הספקתם לגשת לקבל שירות במהלך ׳מרתון דרכון׳?
המרכז לדרכונים ביומטריים בבני ברק יפתח שעריו החל מיום ראשון, 9.7.23, ללא צורך בזימון תור מראש.
שעות קבלת קהל
ראשון עד חמישי, בין השעות 8:00 ל-22:00
המרכז נועד לתת שירות לחידוש דרכון ביומטרי או הנפקת דרכון ביומטרי ראשון בלבד, ללא שינויי מרשם. לא יינתן שירות אחר במקום.
עליכם לשלם על השירות מראש באופן מקוון - http://www.gov.il/passport
לקבלת שירות תתבקשו להביא: תעודת זהות ודרכון קודם (אם יש).
יש להתאזר בהרבה סבלנות.
כתובת המרכז:
מבצע קדש 64, בני ברק (מול קניון איילון)
לניווט למקום - https://waze.com/ul/hsv8y8eft7
המרכז יהיה פתוח בשלב זה עד לערב סוכות. לאחר מכם תתקבלנה החלטות לגבי המשך פעילותו.
יש לך רק תור אחד להיום?סליחה על ההקפצה
מישהו צריך תור להיום לבני ברק?
כן. לעוד שעהיש לך רק תור אחד להיום?
אז לא מתאים לי, תודהכן. לעוד שעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: