זו הרשימה של 21 הקניונים הפתוחים בשבת של קבוצה ישראלית... ויש עוד אם תרצי אביא לך.אבל במדינת ישראל הקניונים לא פתוחים בשבת. בטח לא במרכזי ערים ובאזורי מגורים (אבל למה לא להתבכיין)
Kenyonim.com :: קניונים הפתוחים בשבת
קניונים.קום :: Kenyonim.com - קניונים,חנויות, מבצעים, אירועים, הנחות, קופונים, סרטים וחידושים.
www.kenyonim.com
ולמה לא להתבייכן?
קניונים בישראל פתוחים כמעט בלי מגבלה [הרגע חזרתי מסופר פארם באחד הקניונים] ובתי הכנסיות עדין סגורים,
אז כן - אני מתבכיינת על זה.
וכמו שאמר היום כ"ק האדמו''ר מבעלזא כאשר הציעו לו להעלות לציון של רשב''י -עוד נודע ל'כיכר השבת' כי האדמו"ר התבטא כי "אני צריך קודם אישור לפתוח את הישיבות"
וזה כואב, וזה צורב, ואני מתבכיינת על זה.
היית בקניון שעמדו 4 אנשים בחנות?עקבת אחר דיוני המרפסות על איך מצטרפים למנין? כי אם כן. אז בטח את מבינה שאי אפשר להצטרף למנין מ-4 אנשים על קופה רושמת (וזה הסיבה גם שמנין אסור וקניה בקניונים מותרת. כח הפיזור) או 2 קונים לחנות של 100 מ"ר.
אני יודעת שהייתי צינית. אבל במחילה. זה לא מצחיק בכלל להתבכין, להתלונן ולהתקרבן כל היום. התחושה הזו שמפלים אותנו עלולה לחלחל ממך הלאה ואנשים מסוגלים להאמין לזה.
כי בקניון ליד הבית שלי, יש יותר ממנין ברווח ובשפע בכל חנות, ואף אחד לא אומר מילה.
לי כואב - אז אני מתבכיינת.