באילו מוצרים את משתמשת בפסח? זה מאד משנה.קניתי לפסח טוסטר אובן קטן של מולר ב70 שקל והתוצאות די יפות
באילו מוצרים את משתמשת בפסח? זה מאד משנה.קניתי לפסח טוסטר אובן קטן של מולר ב70 שקל והתוצאות די יפות
אני לא זוכרת, עד שזה מוכן לוקח כמה שעותכמה זמן במחבת?
אני קניתי שנה שעברה אצל ירחמיאל בגאולההאמת שעוגות סיר פלא אני אוהבת בלי קשר מטעמים נוסטלגיים אבל חשבתי שמדובר במוצר שפס מן העולם. יש סירי פלא למכירה היום? איפה??
כל השנה כדאי להשקיע במאכלים טובים כדי להיות שבעה, ובפסח עוד יותר,לא צריך עוגות בשביל להיות שבעים בפסח. ממילא הם לא משביעים.
בפסח אני מכינה עוגה או שתיים ו2 סוגי עוגיות בשביל כל השבוע. לא אוכלים קנוי.
אם מכינים ארוחת צהרים מושקעת עם כמה סלטים (כל יום אותם סלטים שנשמרים במקרר חצי שבוע, מכינים פעמיים), מנת פתיחה, מנה עיקרית ומנה אחרונה כל יום (ששומרים במקפיא, מכינים פעם אחת לכל השבוע - גלידה + לפתן), שבעים לרוב היום.
לנשנוש הולך תפוחים.
האם אפשר בסיר פלא גם באינדוקציה? מה שנקרא נוסטלגיה מודרנית ...אצל ההורים שלי מכינים עוגת גבינה בפסח רק בסיר פלא
מכינים ישר 2 עוגות וזה באמת טעים!
אנחנו עושים במחבת..מחפשת מתכון לפיצה טוב לפסח ללא תנור יש ?
יש לי מתכון לפיצה מקמח תפו”א, על המחבתמחפשת מתכון לפיצה טוב לפסח ללא תנור יש ?
אפשר מתכון והוראות אפיה בסיר?אצל ההורים שלי מכינים עוגת גבינה בפסח רק בסיר פלא
מכינים ישר 2 עוגות וזה באמת טעים!
תבררי אם יש דבר כזה סיר פלא שמתחבר לאינדוקציה. המגנט כאילו.האם אפשר בסיר פלא גם באינדוקציה? מה שנקרא נוסטלגיה מודרנית ...
750 גר' גבינהאפשר מתכון והוראות אפיה בסיר?
תודה!
סביר שלא.האם אפשר בסיר פלא גם באינדוקציה? מה שנקרא נוסטלגיה מודרנית ...
כך נראה לי גם.סביר שלא.
חלק מהפלא זה שהלהבה עולה במרכז הסיר כלפי מעלה. לכן חייבים לשים את הדיסקית שמרכזת את האש ומעלה כלפי מעלה
אם כדורי שוקולד עונים על ההגדרה של ”עוגה”אני זו"צה צעירה יחסית וגדול עלי לקנות תנור או טוסטר אובן לפסח הקרוב, אבל אין מצב לעבור שבוע בלי עוגות.
מכירים אולי איזו דרך להכין מאפים על גז?
או מכשיר קומפקטי וזול הרבה יותר מטוסטר אובן שיכול לעשות את העבודה?
תודה
מתכון מפרוג עם טיפהלה שינויים שלי, סליחה מהניקית שהעלתה ולה זכויות היוצרים, אשמח מאוד שתזדהי. מרוב שזה מוצלח אמא שלי מכינה גם במהלך השנה....
וצריך רק סיר!
להמיס בסיר-
כוס שמן
1/2 כוס מים
1.5 כוס סוכר
סוכר וניל
3 כפות קקאו
4 כפות גדושות נס קפה
2 כפות יין
לכבות את האש
להוסיף כוס וחצי קוקוס, לערבב היטב
להוסיף-
3 כוסות קמח ת. אדמה
לערבב היטב
להדליק שוב את האש עד שיש ביעבוע ממש ממש קל בערך דקה
לקרר במקרר לקצת זמן כדי שהתערובת תהיה סמיכה יותר,
ליצור כדורים ולגלגל בקוקוס/ שקדים/ אגוזים טחונים.
בתאבון!!
אפשר לשטח על תבנית עם קוקוס ולחתוך לריבועים אחרי קירור
את שמה ישר על המחבת? או עם ניר אפיה?אני מכינה עוגת גבינה במחבת על חום מאוד נמוך כמה שעות יוצא פצצה!
אני אשמח למתכון תודהיש לי מתכון לפיצה מקמח תפו”א, על המחבת
ישירות במחבת משומנת, את יכולה על נייר אפיה.את שמה ישר על המחבת? או עם ניר אפיה?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: