מה איתו באמת?ומי שקיבל צ'יק פעם קודמת?
כמה זמן לוקח?מקבל שוב. באותה הדרך.
ללא הגשת בקשה ?מקבל שוב. באותה הדרך.
למיטב הבנתי אין צורך.מה עם non filers צריך למלא שוב טופס?
אני הבנתי שזה רק לגביי המענק השני ולא על הראשוןאכן, זה מסביר על התיקון לחוק שמאוד רלוונטי להמון פה בארץ (בן/ת זוג לא אמריקאי), התיקון חל גם על המענק הקודם.
מי שלא קיבל בגלל שאחד מבני הזוג לא אמריקאי, להגיש דוח 2020 כרגיל, ויקבלו את כל המענקים (גם הקודם, רק האזרחים כמובן יקבלו). זה בהחלט שחרר פה אנחת רווחה אצל לא מעט משפחות.
אכן, זה מסביר על התיקון לחוק שמאוד רלוונטי להמון פה בארץ (בן/ת זוג לא אמריקאי), התיקון חל גם על המענק הקודם.
מי שלא קיבל בגלל שאחד מבני הזוג לא אמריקאי, להגיש דוח 2020 כרגיל, ויקבלו את כל המענקים (גם הקודם, רק האזרחים כמובן יקבלו). זה בהחלט שחרר פה אנחת רווחה אצל לא מעט משפחות.
אני קבלתי בבנק רק את המענק השני.אני הבנתי שזה רק לגביי המענק השני ולא על הראשון
לשמחתי הבנת לא נכון.אני הבנתי שזה רק לגביי המענק השני ולא על הראשון
הסבר קצר שאני מקווה שיבהיר את מה שקורה.אני קבלתי בבנק רק את המענק השני.
אין לי מילים על הפירוט המדהיםהסבר קצר שאני מקווה שיבהיר את מה שקורה.
שני מענק הקורונה חוקקו בעצם כזיכויי מס של שנת 2020 - כלומר היו אמורים לקבל אותם בעצם רק בהגשת דו"ח מס של 2020 (מה שאמורים להתחיל להגיש רק בעוד כחודש). רק היות והציבור האמריקאי היה צריך כסף מיידית, אז יש סעיף בחוק שמאפשר לIRS לשלם את הזיכוי כמקדמה על סמך מספר קריטריונים (ביניהם שיהיה דוח מס של 2018 או 2019, הכנסות לא מעבר לסכום מסוים וכו'), את המקדמה של המענק הראשון יכלו לשלם רק עד ל31/12/20!
מי שהגיע לו לקבל את הכסף אבל מכל סיבה שהיא לא קיבל, יוכל להגיש בקשה למענק בדו"ח מס של 2020.
את המקדמות של המענק השני הם יכולים לשלם עד ל15/1/21.
בגלל שהתיקון לחוק הראשון שתיקן את הבעיה של מי שהגיש דוח מס אמריקאי יחד עם בן/ת זוג לא אמריקאי (מספר ITIN), אושר רק ב27/12/20 (יחד עם שאר חלקי החוק של המענק השני והתקציב ועוד אלפי סעיפים), הIRS לא הספיק טכנית לבצע חישוב מחודש למענק הראשון, ולכן לא קיבלת אותו עדיין - אבל תקבלי את כל המענק הראשון בדוח של 2020.
לעומת המענק השני שכבר הריץ את החישובים כמו שצריך ולכן קיבלת את המענק השני בתשלום מוקדם.
מקווה שהובנתי.
מה אמורים להקיש ב"כתובת רחוב" מס' בית?דרך אגב היישום לבדיקת מצב תשלום המענקים חזר לעבוד, מומלץ להיעזר בו.
Get my payment | Internal Revenue Service
The Get My Payment application is no longer available. You can still claim a missing payment and view your payment history.www.irs.gov
את הרחוב ומספר הבית כמו שמילאתם בדו"ח.מה אמורים להקיש ב"כתובת רחוב" מס' בית?
תודה על העזרה
בינתיים מקבלים 600הסכום הוא סופית 600 ולא 2000??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: