דרוש תיקוןבל ביידן הנשיא
את המקדמה של המענק הראשון יכלו לשלם רק עד ל31/12/20!
מי שהגיע לו לקבל את הכסף אבל מכל סיבה שהיא לא קיבל, יוכל להגיש בקשה למענק בדו"ח מס של 2020.
את המקדמות של המענק השני הם יכולים לשלם עד ל15/1/21.
אני עונה רק מתוך מה שהבנתי, אולי כש @יעקב 613 הוא יסביר יותר.א"כ איך מקבלים אחרי זה? הרי הגשת הדו"ח מתאפשר רק בסוף ינואר
וכן הבנתי מתוך ההודעות שלך שכדי לקבל את המענק הראשון חייבים להיות מוגדרים כאזרחי ארה"ב ב 31/12/2020, אז כדי לקבל את המענק השני חייבים להיות אזרחים ב 15/01/2021?
אפשר קישור?אני כבר מילאתי את הדוח של 2020 דרך האתר שהומלץ על ידו, ושם הם מנווטים כבר לבקשת המענקים יחד עם הדו"ח.
אבל הדו"ח עצמו יוגש באמת רק בסוף החודש כאשר הIRS יפתחו את המערכות לקבלת הטפסים.
אפשר למלאות בכמה חברות:אפשר קישור?
שאלה לי למבינים:אפשר למלאות בכמה חברות:
אני הלכתי לאתר ש @יעקב 613 המליץIRS Free File | Internal Revenue Service
apps.irs.gov
במיוחד שהאתר שבשנתיים האחרונות מילאתי דרכו סיים את החוזה עם הIRS.
E-file your federal income tax return and state income tax return online with OnLine Taxes at OLT.COM!
Online Taxes tax preparation service provides simple, fast and secure tax preparation software and online tax help for online filing of your income tax return. Online Taxes offers both Federal income tax forms and State income tax forms for IRS efile.www.olt.com
יש הורה עם SSN ?האם ילדים שמדווחים תחת הורה עם ITIN זכאים למענקים?
ההורה עם הSSN מדווח על נשוי מגיש בנפרדיש הורה עם SSN ?
אני לא 'מומחה', אבל לפי מה שכתוב פה, לכאורה לא:ההורה עם הSSN מדווח על נשוי מגיש בנפרד
וההורה עם הITIN מדווח על נשוי מגיש בנפרד, והילדים בדוח שלו
משהו בחיפוש תמונות גוגלקופץ על האשכול-
אזרחי ארה"ב בואו תעזרו לי!!!!!
לצורך תוכנית כל שהיא אנחנו מחפשים דחוף,
צילום/עותק של מכתב כל שהוא מנשיא ארצות הברית היוצא מר טראמפ היקר,
יש למישהו????א"כ נודה אם הוא יוכל לעלות את זה לכאן....
תודה רבה!!!!!!!!!
אם עבר ה15/1/21 וזה עדיין הסטטוס, אז להגיש דוח מס על 2020 ולקבל את המענק.זו התשובה באתר
צפה בקובץ המצורף 808016
בראשון קיבלנו שיק (אחרי שהגשנו דרך מישהו טופס)
אבל אנחנו לא מגישים דו"ח מס כל שנה.
האם זה אומר שכרגע יש בעיה, או פשוט לחכות?
ממש שמחתי לראות שההסברים שלי נפלו על אוזניים קשובות (:אני עונה רק מתוך מה שהבנתי, אולי כש @יעקב 613 הוא יסביר יותר.
התאריכים שהוא כתב הם רק לגבי המענק הישיר.
הוא הסביר בפוסט פה כמה פעמים שהמענקים הם בעצם סוג של החזרי מס.
היה לIRS אפשרות לתת אותם ישירות במקום נתינה דרך דוחות המס השנתיים, אבל היה לכך מגבלות של תאריכים.
למענק הראשון המגבלה הייתה עד ה31/12/2020 ולמענק השני המגבלה הייתה עד ה15/01/2021
לאחר התאריכים האלה הצורה לקבל את המענקים היא בעצם 'בדרך המלך', בזמן הגשת הדוחות.
אני כבר מילאתי את הדוח של 2020 דרך האתר שהומלץ על ידו, ושם הם מנווטים כבר לבקשת המענקים יחד עם הדו"ח.
אבל הדו"ח עצמו יוגש באמת רק בסוף החודש כאשר הIRS יפתחו את המערכות לקבלת הטפסים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: