בקשה יש למישהי ריכוז לגננת לגיל 3 על אלול למחר? דחוףף

שוקלד בלונדי

משתמש מקצוען
יש למישהי ריכוז לגננת לגיל 3 על אלול למחר? דחוףף
ביקשו ממני להיות גננת ב11 בלילה ואין לי ריכוז
לא למדתי גננות

gshilat

משתמש פעיל
דבר ראשון כבר ממזמן לא אומרים ריכוז... אלא מפגש.. איזה תוכן את רוצה למפגש?
אלול זה כללי מידי...
מאזנים ו3 ספרים שנפתחים.
איך חוזרים בתשובה- תשובה תפילה וצדקה
סימני החג. תשליך. איחולים. דואר. דבורה. שופר- מה מזכיר, סוגים. ועוד ועוד....

gshilat

משתמש פעיל
ממש מערך אין לי עכשיו.. תאמת שזה גם מתבסס על המאזנים והספרים אבל אם בכל זאת תתחילי בשיר ותשובה ותפילה ו.... מעבירים... ובעיקרון אני מלמדת כל חלק במפגש. מה זה תשובה. איך חוזרים, מספרת סיפור על ילדה שלקחה בלי רשות סוכריה ממדף קבלת השבת של הגננת. באריכות... ואז כשהגננת סיפרה על חודש אלול היא רצתה לחזור בתשובה ( ואז כל חלקי התשובה ) חרטה , וידוי לקבלה לעתיד. איך שהיא התחרטה והלכה לגננת ובבירשה סליחה ואמרה שלא תעשה את זה יותר. ככה בגדול וכמובן בדרמטיות. ועם המחשה של קופסאת סוכריות עם פנים שמדברת לילדה. ויתור של ילדה. ועוד מפגש על תפילה ועוד על צדקה...

saralulu

משתמש מקצוען
תחפשי דף קשר בגיל הזה, אולי יש כאן מישהי שתוכל להעלות לך? פשוט לקרוא ולהרחיב כהבנתך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה