די..... תגלי! מתחת אותיזה לא שם של בן?
לא מגלה לכן איך קוראים לי...
רק שתדעו שאני בת....
והשם שלי הכי יפה שיש.
יפה וקליט...
איזה שם של בן יכול להיות לך?!....
די..... תגלי! מתחת אותיזה לא שם של בן?
לא מגלה לכן איך קוראים לי...
רק שתדעו שאני בת....
והשם שלי הכי יפה שיש.
יפה וקליט...
יש הרבה שמות שמשתמשים גם לבנים וגם לבנות. כמו יונה שמחה. בציבור הכללי יש גם את נועם, טל. שמשמש גם בנים וגם בנותדי..... תגלי! מתחת אותי
איזה שם של בן יכול להיות לך?!....
הכל טוב זה היה בצחוקיש הרבה שמות שמשתמשים גם לבנים וגם לבנות. כמו יונה שמחה. בציבור הכללי יש גם את נועם, טל. שמשמש גם בנים וגם בנות
נכון , עוד מעט יציעו דודיבן לחלוטין...
חחחאבל למה שם חיבה?
זה השם היפה בעיני!
אני מכיר כמה שלא אהבו הגיעו לגיל מסוים ופשוט החליפו כינוי או שרצו שיקראו להם בשם השני שלהםהכל טוב זה היה בצחוק
אני ליטאית ויותר אוהבת שמות חסידיים (ליבי, מימי, רוחי וכו') אז מה בכך?!
ויש גם להיפך...
חשוב שההורים יאהבו את השמות של ילדיהם (זה בשליטתם ברוב המקרים)
ושהילד יאהב את השם שלו - זה לא בשליטתו בדר"כ...
אני מכיר כמה שלא אהבו הגיעו לגיל מסוים ופשוט החליפו כינוי או שרצו שיקראו להם בשם השני שלהם
נכון , מכירה אמא שנותנת שמות חרדיים נורמלייםאני מכיר כמה שלא אהבו הגיעו לגיל מסוים ופשוט החליפו כינוי או שרצו שיקראו להם בשם השני שלהם
חבל.תודה רבה
רק זה לא. זה כינוי גנאי לא סימפטי בכלל. עדיף לא לתת שם שלא אוהבים מתחפש מתחת לאדמה קיצורים מונפציםדושי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: