גם אני מחפש הקלטה ישנה של קרליבך, אודה אם משהוא יכול להפנות אותי או לשלוח לי בקובץ.יש למישהו הקלטה של ר' שלמה קרליבך - הבדלה
תודה רבה, מאוד אשמח!
גם אני מחפש הקלטה ישנה של קרליבך, אודה אם משהוא יכול להפנות אותי או לשלוח לי בקובץ.
מדובר בהקלטה שמתחילה בסיפור בתחילה בעברית ולאחר מכן תרגום לאנגלית:
"איך ששמעתם, לצערי הרב אבי נפטר, וכשהייתי כאן בארץ הלכתי לכותל הקדושה להגיג קדיש.
... פתאום ראיתי שש מיליונים דמעות קטנות קדושות.. והבנתי, אני לא אומר קדיש אחרי האבא בלבד. אני אומר קדיש על כל ... לא זוכר את ההמשך...
הסיפור מסתיים בשיר ומחה ה' דמעה מעל כל פנים. קטע מרגש במיוחד.
היה לי לפני כ 30 שנה !!! פעם בקלטת ישנה, מישהוא שמע אותה מתנגנת מהחלון של המכונית ובקש ממני בהשאלה,.. היות והוא "משוגע" על שירי קרליבך. .ומאז נעלמה הקלטת....
בטעות נמחקו הסרטונים, אז הנה הם שובעד שימצא הקרליבך המקורי, העלתי לכם סרטון של שמואל גרינמן עורך הבדלה בנוסח קרליבך וכן סרטון של יהודה גרין מבדיל בנוסח קרליבך. שווה צפיה!!
תהנו!
ל"אשורית"מצו"ב
אם כבר עוסקים בקרליבך (לא שאני חסיד גדול שלו... אבל אי אפשר להתעלם מזכויות...
קראו את הסיפור בקובץ המצורף( פורסם באתר של ברסלב) ותקבלו מספר תובנות לאחת הבעיות הקשות של דורנו למרות שהסיפור התרחש לפני כ 25 שנה.
יכול להיות שלא אמיתי.אבל נראה לי שהסיפור איננו אמיתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: