תודה על תגובתכם!אני עונה מניסיון של אחד שהתקין קילומטרים של לדים (וגם קרניזים)...
זה מאיר ברמות של בית מדרש או אם תרצו, חדר ניתוח...
רק לקחת לד שיש לו 3000 לומן למטר (איינהורן בירושלים זה המקום המומלץ לקניה כידוע...)
בהצלחה.
(אם תרצו יעוץ (לא חינם) אני ב-golan.art.design ג'ימייל קום)
גם אם אני מתקינה אך ורק קרניז ללא שום חתיכת גבס נוספת?זה מאיר ברמות של בית מדרש או אם תרצו, חדר ניתוח...
תודה לך.אשמח לתגובות נוספות.אנחנו באמצע העבודה (עדיין לא צבענו)
עשינו יותר בשביל יופי
קניתי קרניז קלקר כשהמטרה היא לצבוע אותו
וסרט לד-הזמנתי מעלי אקספרס
בהחלט שזה משדרג את המראה ונותן המון אור
חושבת שאת טועה בין קרניז לבין פרופיל לד לתאורהגם אם אני מתקינה אך ורק קרניז ללא שום חתיכת גבס נוספת?
מה מתאים לחדר שינה?אני עונה מניסיון של אחד שהתקין קילומטרים של לדים (וגם קרניזים)...
זה מאיר ברמות של בית מדרש או אם תרצו, חדר ניתוח...
רק לקחת לד שיש לו 3000 לומן למטר (איינהורן בירושלים זה המקום המומלץ לקניה כידוע...)
בהצלחה.
(אם תרצו יעוץ (לא חינם) אני ב-golan.art.design ג'ימייל קום)
אני מתכוונת לקרניז עם תאורה נסתרת.חושבת שאת טועה בין קרניז לבין פרופיל לד לתאורה
או שאת מתכוונת לקרניז כמסתור לתאורה נסתרת של לד
זה שני דברים שונים
אין קרניז שהוא גם גוף תאורה
זה או קרניז עם תאורה נסתרת
או פרופיל לד
תלוי בכמות הלומן שתקחירוצה לדעת האם הלד שתחתיו יכול לספק מספיק אור למרות שהוא מוסתר.
סליחה על ההקפצהאנחנו באמצע העבודה (עדיין לא צבענו)
עשינו יותר בשביל יופי
קניתי קרניז קלקר כשהמטרה היא לצבוע אותו
וסרט לד-הזמנתי מעלי אקספרס
בהחלט שזה משדרג את המראה ונותן המון אור
אם אתה רוצה ללכת למקור.. תשלם שם חצי מחיר..סליחה על ההקפצה
איפה קונים פרופיל קלקר? ובאיזה צבע צובעים?
בירושלים אני מחפשת...אם אתה רוצה ללכת למקור.. תשלם שם חצי מחיר..
ישנה חנות בחולון שממנה קונים כל החנויות בארץ!!! קוראים לה דקור סטאר זה נמצא ממול כלבו חצי חינם... (אולי קצת קודם..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: