גם אנחנו עשינו אצלו,ממליצה על סיני סורגים
אמין מאד
sinaisoragim gmail.com
זול מאדעוקבת..
אני קבלתי המלצות על ערבי בשם היימן-0522731634 גם שמעתי שהוא ממש זול יחסית מישהו מכיר?
לא מחליד כמו שאומר? כמה זמן יש לכם?זול מאד
שנהלא מחליד כמו שאומר? כמה זמן יש לכם?
אם אתם עושים קבוצת רכישה הייתי ממליץ על גוטמן - סורגים איכותיים זולים ו - ברמה גבוהה מאד 0527659130אנחנו רוצים לקנות סורגים לבית ואולי אפילו לעשות קבוצת רכישה
אשמח להמלצות חיוביות ואולי מכאלה שצריך גם להיזהר
וגם טיפים וכו'
בקיצור כל מה שצריך לדעת לפני קנית סורגים
תודה רבה!
מסכים עם כל מילה עשיתי אצל ערבי מאוד בזול... לפני 10 שנים כל שנה אני צובע (100 ש"ח רק החומר) ניסיתי כבר כמעט את כל הצבעים.... היה מאוד זול אבל "עבודה ערבית" כפשוטו......עוד לא פגשתי מישהו שעשה אצל ערבים וזה לא החליד ברמה כזו או אחרת אחרי שנתיים שלוש.
בנוסף כשאתה עושה אצל ערבים גם מוכרים חייבים לבדוק את התקן של הסורג. למשל שלא יהיה יותר מ10 סמ בין הברזלים. או בכל מקום שהוא,
אבל קח בחשבון שאם אתה עושה לבית שלם סורגים זה יכול לצאת הבדל של אלפי שקלים בין ערבים לחברות שהזכירו קודם.
מהסיבה הפשוטה שכל תהליך העבודה בחברות האלו הוא בצורה שונה לגמרי. כל ההלחמות והדיוק והגימורים והצביעה.
להבדיל מהערבים או המסגריות הפשוטות ששם זה נעשה בצורה די פרימטיבית.
סו תעמוד מול המראה ותחליט אם שווה לך להשקיע על זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: