מידע שימושי יש לכם נסיון בניהול ועד הבית?

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך

אני וביתי

משתמש מקצוען
שישה עשר.
פחות שניים-שלושה דיירים שאף פעם לא משלמים (אחת טוענת שאין לה, ואל תתעצבנו שהגדרתי ככה, פשוט יש לה עשרות פאות, כל אחת בשווי מטורף, רכב חדש (מודל חדש), כל היום נוסעת בו, ועוד כמה דברים. אולי באמת אין לה, מי יודע??? ; השניה, אלמנה מבוגרת מאוד. אין מה לבקש ממנה! ; השלישית-לעיתים משלמת, לעיתים לא. היא הרבה פעמים מתעצבנת על הראשונה שלא משלמת ועל כן לא משלמת, אך לעיתים כן משלמת. לאלוקים פתרונים.), ובנוסף, כבר כמה פעמים הייתה דירה ריקה (גם כעת יש), מפאת שמשפחה כלשהי קנתה אותה וכיו"ב והם משפצים לפני הכניסה, כמובן שמהם לא לוקחים ועד.
שאר השכנים מודעים לזה? שהם מממנים גנבים מכיסם? יש בית דין וגם בית משפט אם זה לא מדבר אליהם חוצפה שכזו!
יש מעלית? הם משתמשים בזה? גזל גמור בידים כמו ללכת לחנות לקחת בלי לשלם!

תולעת ספרים ראשית

משתמש מקצוען
שאר השכנים מודעים לזה? שהם מממנים גנבים מכיסם? יש בית דין וגם בית משפט אם זה לא מדבר אליהם חוצפה שכזו!
יש מעלית? הם משתמשים בזה? גזל גמור בידים כמו ללכת לחנות לקחת בלי לשלם!
השכנים מודעים (שוב, רוב השכנים חדשים, ומחילה, נורמלים... הם רוצים בניין שהגיוני לחיות בו ולא מעלה אסוציאציה של שכונת פשע בלוס אנג'לס [לא שראיתי את הבניינים שם ;) ], דיברנו איתם כמה יוצא לכל שכן להוסיף, חוץ מהשכנה הנ"ל שלא מוכנה (להוסיף אין מצב, מחילה, אבל בצדק. היא הייתה ועד הבית הקודם, והשכנה ש'אין לה כסף' היא זו שתבעה אותה).

תולעת ספרים ראשית

משתמש מקצוען
אין לה ילדים שמנהלים לה את הכסף?
פעם אמא שלי הצליחה לנגן על המצפון של הבן שלה (אתה לוקח מהלחם של משפ' X-אלמנה עם Y ילדים. ומלחמם של משפ' R, שבקושי יש להם מה לאכול וכו' ואפילו הם משלמים.) הוא הבטיח לשלם וזה נשאר בהבטחה, עד שנכנסתי לתמונה. באותו יום הוא שילם.

אז גם למנקה אין מספיק מים לנקות באיזור של הדלת שלה....
1625087619067.png
1625087619067.png
1625087619067.png

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קודם שתהיה מנקה!
כל יום שכן אחר לא מרוצה מהמנקה הנוכחית ולא מוכן לשלם.
החלטנו שכל קומה אחראית לעצמה, לא עבד.
עכשיו אני בחיפושים אחר מישהי שתהיה מוכנה לשטוף את כל הבניין, בכללי מאוד קשה למצוא באזורנו עובדות משק בית, אז זה ק"ו.

תעריף כפול! שיפוץ מטנף את הבניין!
האמת, ממש לא!
בכל השיפוצים, בס"ד, לא היה פירור בבניין (מלבד הרעש).
נס גלוי.
שאני חושבת על זה, אולי בגלל הסירחון הכללי, לא שמו לב ;).

bmkol

משתמש מקצוען
מי שניסתה בעבר להיות ועד הבית של הבניין, הגיעה לבית משפט, לאחר שאחת השכנות טענה שהיא דחפה אותה...
הזיה!
מובן שאך אחד לא התנדב, הבניין שלנו דוחה להחריד!
אין שטיפת מדרגות (פעם ב--- מישהו [בד"כ אנחנו] מתנדבים לנקות / לשלם למישהי שתנקה)
אין גזימת דשא (בסביבות פסח יש מלחמת עולם ע"מ שיהיה גיזום בבניין, עד שהגענו למסקנה, שאי אפשר לעצור את כל הבניין בגין שניים-שלושה שכנים שלא מוכנים לשלם אף פעם, כל השאר, יבורכו, משלמים.
עכשיו גם נכנסו לבניין שלנו הרבה צעירים שמעוניינים בבניין נורמלי ומוכנים לשלם.

עכשיו החלטתי לקחת את התפקיד על עצמי, ומה שמעניין אותי בעיקר זה כמה גובים ועל מה (בניין ללא מעלית).
תוכנה שיכולה מאד לעזור בקישור הבא ==> https://vaadbait.bmkol.co.il/

חדשה2021

משתמש פעיל
בלת"ק
אצלנו משמשים במערכת של ליבי.
עולה כמה שקלים אבל בבנין גדול זה שווה בהחלט
בהתחלה עבדו קשה מאוד כדי לדאוג שכולם (כמעט..) יעשו הו"ק, והעסק בהחלט דופק..

פוניבז'-וולף

משתמש פעיל
אם אתם מנהלים ועד בית / ניהלתם ועד בית
אשמח לשמוע על טיפים ועצות לניהול נכון ומועיל.

* גביה - איך אתם גובים / מה עושים אם השכן שצריך לרדוף אחריו....
* ניהול הכנסות והוצאות ומעקב תשלומים - יש לכם איזה תוכנה לניהול ? או שאתם עושים באקסל או במחברת
* חשבון בנק - יש לכם חשבון בנק מיוחד לכך, או שזה נכנס לחשבון שלכם - מעלות / חסרונות
* יתרה - כמה יתרה אתם מחזיקים אצלכם ברזרבה

ועוד ועוד....
אני רוצה לתת לך טיפ.
אל תגבה ועד בית, כן.
מה תעשה? תמצא מקום בבנין שניתן לצמצם ולהשכיר כמחסן וכדו'.
ותודיע שזה יהיה המקור לבנין.
אין לך מושג כמה שזה מיקל. בתקוה שתמצא מקום כזה.

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
ממליצה מאוד לנהל את הוועד בית דרכם
הגביה אצלם מאוד פשוטה, אפשר לקחת מכל שכן אשראי/הוראת קבע/ביט/מזומן וכו'
חסל סדר רדיפות אחרי הדיירים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה