אפרת סייעת
משתמש פעיל
ובגלל שהאח כבר מאובחן ASD ולומד בסולם, האמא חושדת.
גם הצוות במעון הודיע שהיא לא מתאימה למעון רגיל.
זה שהצוות הודיע שהיא לא מתאימה זה אולי לא נעים,ובגלל שהאח כבר מאובחן ASD ולומד בסולם, האמא חושדת.
יש לך שם של מאבחנת רגשית מוסמכת וטובה באזור ירושלים/ ביתר/ בית שמש?אני היתי יותר פונה לקושי הרגשי
מישהי יודעת מה צריך כדי להעביר למעון שיקומי?
הילדה יושבת במעון בצד לאורך כל היום! הגננות דורשות העברה לשיקומי
בשביל מעון שיקומי צריך ועדת זכאות ואפיון?
טעות שלי בשביל מעון שיקומי לא צריך ועדת זכאות
אחד הדברים שצריך זה הכרה בביטוח לאומי
האמא מקבלת נכות על הילדה?
תודה,מניסיון כאמא שנלחמה על מעון שיקומי בשביל הבת שלי...
צריך אבחון התפתחותי עם ציון DQ נמוך מ60 + 100% נכות לפחות מביטוח לאומי
אם יש את שתיהם עוברים בוועדה חלק ואין להם אופציה להגיד לא
לבת שלי היה 67DQ ו100% נכות ולא אישרו (כן צריך לעבור ועדת השמה) (עד 70 אפשר ללחוץ ולפעמים מאשרים מ70 זה תקין)
נלחמתי על אבחון חוזר כי היה ירידה בתפקוד שלה ואמרו לי שחוקית לרופאה נוירולוגית התפתחותית אסור לבחון שוב לפני 3 חודשים מהאבחון הקודם קבעו לי תור ל3 חודשים אחכ ושם ראו שבאמת התפקוד ירד נתנו DQ נמוך יותר וחיכינו שוב לועדה ואז אישרו מעון...
חייבת לציין שהסיבה שהנוירולוגית התפתחותית הסכימה להסתכל עלינו אחרי 3 חודשים ושהשגתי תור ככה זה כי הרופא ילדים לחץ עליה מאוד!!!!! (הילדה שלי היתה בבית היה אסור לה ללכת למעון רגיל בגלל רקע רפואי)
והסיבה השניה זה כי אחת המזכירות בהתפתחות הילד לידי קרובת משפחה שלי....
נעים להכיר את המערכות שלנו.... הכל פרוטקציה
אם יש לה רופא ילדים טוב שיכול לנסות לדבר בשבילה זה גם יכול לעזור...
בהצלחה רבה
הבנתי מהורים אחרים שבכל הקופ"ח זה ככה....
לצערי לאהתייעצתם עם איזה עסקן או משהו דומה? יש לך שם וטלפון של מישהו/י שמבין בזה?
במעון שיקומי יש המון ילדים עם הרבה פחות מ 100 אחוז,100% נכות לפחות מביטוח לאומי
לא בטוח שיעשה את זה לכולםמה שם הרופא? הילדה במאוחדת אני רוצה שתקבע לה תור אצלו.
תודה
כתבתי אם יש את שתיהם זה עובר חלק אם אין ויש ציון DQ נמוך באיבחון גם אפשר לקבל מעון שיקומי....במעון שיקומי יש המון ילדים עם הרבה פחות מ 100 אחוז,
זה תלוי מה האבחון.
חשוב מאד לאבחןכנראה שהיא לא על הרצף אלא בעיה אחרת
יש לי ניסיון לצערי בכל נושאי הוועדות והקצבאות. ניתן לפנות אלי בכתובת:אני זקוקה למידע בדחיפות! איזו קופת חולים הכי טובה להתפתחות הילד בירושלים והסביבה?
אנא תעזרו לי לעזור לחברה שיש לה 3 ילדים עם עיכוב התפתחותי והיא טובעת בים הבירוקרטיה!
האבחונים שלא נגמרים, ההמתנה הארוכה לתורים, אוטיזם- כן או לא, מלחמה לקבלת מעון שיקומי וכו'...
איזו קופת חולים מספקת את הטיפולים הכי יעילים בהמתנה קצרה?
אנא שתפו כאן מידע על: ניסיון עם קופ"ח, נותני שירות, מכונים מוצלחים בהסדר עם קופ"ח, מתאמי קשרי קהילה שעזרו לכם, אורך האבחונים, וכל המלצה מניסיון בנושא.
(דיס אפשר במייל lylyp5877)
תודה רבה והרבה בריאות!
לא היתי ממליצה לך לשאול בפורום שאת לא יודעת אז זהות המשתמשים בו ומקצועם.הבת שלי כבת 5, הגננת אומרת שהיא לא מדברת בגן וכשהיא שואלת אותה שאלות היא לא מסמנת כן או לא
בבית היא מדברת (ברמה שלה - לא הכי מובנת ויש לה קשיי שליפה) אבל ליד אנשים היא לא מדברת (היא לוחשת לי באוזן) וקשה לה ליצור קשרים בצורה נורמטבית
יש לה קשיי שפה והבנה, בעיות בוויסות החושי, עקשנות והיא לא משתפת פעולה,
מצד שני היא כן חכמה ומבינה עניין, יש לה פוטנציאל (היא מאוד אוהבת מספרים-נראה שטובה בחשבון) ונראה שכן יש לה אנטלגנציה רגשית - לאחרונה הם למדו בגן על רגשות ומאז היא יכולה לשאול אותי כל יום לפחות 10 פעמים: אמא למה את עצובה? עד שזה מעצבן את אחיה...
יש לכם כוון על מה זה יושב? (לקחתי אותה לאבחון אבל היא ברחה מהחדר...)
פניתי, אבל היא לא משתפת פעולה!לא היתי ממליצה לך לשאול בפורום שאת לא יודעת אז זהות המשתמשים בו ומקצועם.
פנית להתפתחות הילד?
ומה הם אמרו?פניתי, אבל היא לא משתפת פעולה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: