נס
יש לך נסיון....??מתאים אפילו לנהגי מוניות.
יש לך נסיון....??מתאים אפילו לנהגי מוניות.
אם הוא השיג את אותו מקום אחר, הוא יכול באותה קלות להשיג סים אחר או לגלוש ב-WIFI של השכן...אבל הילד שלך פשוט יכול לקחת את הסים להכניס למקום אחר ולצפות בתכנים לא ראויים.
נראה לי שכן אני יודע על ביתן הסלולר בבני ברק
לגבי סים אחר, זה כבר פרוצידורה, שתלויה בגיל - זה לא אותו דבר כמו להחליף בין הסימים בבית... ואם הוא יכול להשיג סים הוא גם יכול להשיג מכשיר אחר ח"ו.אם הוא השיג את אותו מקום אחר, הוא יכול באותה קלות להשיג סים אחר או לגלוש ב-WIFI של השכן...
[/QUOTE
אז נכון לגבי WIFI חשוב לעשות ניתוק של זה. למשל לנטפרי יש תוכנה שמתלבשת על המחשב. (לגבי הוויז שלהם אין לי מושג). במחשב שלי יש ניתוק מובנה לWIFI. חוץ מזה שבאיזורים חרדיים מסוימים אין שום קליטה ללא סיסמה.
אם אתה ככ מפחד, תמיד ניתן להדביק את הסים למכשיר (דבק 3 שניות וכדו..)אבל הילד שלך פשוט יכול לקחת את הסים להכניס למקום אחר ולצפות בתכנים לא ראויים.
ואיך אח"כ הוא יוציא?אם אתה ככ מפחד, תמיד ניתן להדביק את הסים למכשיר (דבק 3 שניות וכדו..)
א. למה להוציא? זה אמור להיות קבוע בתור המכשירואיך אח"כ הוא יוציא?
לנסיעה עצמה כן. אבל עידכוני מערכת והאפליקציה שמתעדכנת מעת לעת יכולים לגרום לעודף חיובים.מתאים אפילו לנהגי מוניות.
הנציגה שמספרה מופיע למעלה אמרה לי מפורש שעל החריגה אני ישלם כך.מי שמשתמש רק בוויז, אבל רק בוויז!!! אם הוא לא נהג בעבודתו, לא יכול להגיע לזה. וזאת אפשר לבדוק אצל כל אדם שמשתמש גם בוויז כמה גי'גה זה צורך לו. ודרך אגב אחרי 1/2 ג'יגה זה פשוט נחסם ולא חורג לשום דבר - מניסיון! (השתמשתי בעוד דברים...)
אפשר בוויפי, לא?לנסיעה עצמה כן. אבל עידכוני מערכת והאפליקציה שמתעדכנת מעת לעת יכולים לגרום לעודף חיובים.
נכון, אבל לא תמיד אפשר לדעת מתי מתחיל לרדת עדכון.אפשר בוויפי, לא?
וא"א לחסום עדכונים אוטומטיים?נכון, אבל לא תמיד אפשר לדעת מתי מתחיל לרדת עדכון.
אצלי השתמשתי לעוד דברים, ובאיזה שהוא שלב הפסיק לעבוד האינטרנט. ובחשבונית ראיתי שהגעתי למקסימום, ועם כל הכבוד לנציגת השירות לא תמיד הם יודעים כל מה שהם מדברים - ובמיוחד בתחום הסלולר....לנסיעה עצמה כן. אבל עידכוני מערכת והאפליקציה שמתעדכנת מעת לעת יכולים לגרום לעודף חיובים.
הנציגה שמספרה מופיע למעלה אמרה לי מפורש שעל החריגה אני ישלם כך.
כל מכשיר וההגדרות שלווא"א לחסום עדכונים אוטומטיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: