יש לכם מכשיר לוויז בלבד? משלמים על הקו מחיר יקר שלא מצדיק את השימוש המופחת? בואו נתאחד

שלמה ברנד

משתמש פעיל
נשמע מעניין מאוד, אפשר לעשות אצל כל סוכן את התוכנית הזאת?
נראה לי שכן אני יודע על ביתן הסלולר בבני ברק
אם אינני טועה, הסים של נטפרי מתאים לטאבלט בלבד ולא לסמארטפון.
לא נכון זה מתאים גם למכשירים
אתה מתכוון למבצע של יוסי תקשורת ? הסים שלהם לא פרוץ, זה סים מסונן רק לוויז.
-הלהיט-המבוקש-נטו-וויז---פרטים-בגוף-המייל.jpg
-הלהיט-המבוקש-נטו-וויז---פרטים-בגוף-המייל.jpg

אלי365

משתמש פעיל
אם הוא השיג את אותו מקום אחר, הוא יכול באותה קלות להשיג סים אחר או לגלוש ב-WIFI של השכן...
[/QUOTE
אז נכון לגבי WIFI חשוב לעשות ניתוק של זה. למשל לנטפרי יש תוכנה שמתלבשת על המחשב. (לגבי הוויז שלהם אין לי מושג). במחשב שלי יש ניתוק מובנה לWIFI. חוץ מזה שבאיזורים חרדיים מסוימים אין שום קליטה ללא סיסמה.
לגבי סים אחר, זה כבר פרוצידורה, שתלויה בגיל - זה לא אותו דבר כמו להחליף בין הסימים בבית... ואם הוא יכול להשיג סים הוא גם יכול להשיג מכשיר אחר ח"ו.
אני צריך לדאוג לאחריות שלי בהבאת מכשולים הביתה. וזה אני לא רוצה. לגבי הנסיונות האחרים - אין לי אלא להתפלל עליהם שלא יסחפו לשטויות האלו.

לגבי "נטו וייז", אין לי מושג מה יהיה אחרי חצי שנה, אם מתחילים לשלם על הסים, וכמה, ואם בכלל לוקחים סים של חברה אחרת. (אם כן זה ממש דומה לשיטה ולמחיר של הדרן).

בכל מקרה יש לי בעיית אמינות אתם, מכיון שחלק לפחות ממשתמשי נטו וויז של פעם נאלצו פתאום לשלם דמי מנוי חודשיים, אחרי שנטו וויז פשטה את הרגל ומישהו אחר קנה אותם. לשווא הקונים טענו שהם קנו מכשיר עם חסימה והם לא התחיבו על תשלום חודשי בכלל, לשווא הם טענו שהם לא צריכים שום עדכונים ושרק לא יזיקו להם למכשיר. לנטו וייז בבעלות החדשה יש האקרים שהשתלטו על כל המכשירים של נטו וייז הישן, ופתאום נדרשו כולם לשלם על "מנוי". כיום גם אלה שהתעקשו לא לשלם, חווים הודעות קופצות שמפסיקות את פעליות הוויז "יש לשלם" וכל מיני דברים כאלו.
לכן אני מעדיף פלטפורמה אחרת.

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מתאים אפילו לנהגי מוניות.
לנסיעה עצמה כן. אבל עידכוני מערכת והאפליקציה שמתעדכנת מעת לעת יכולים לגרום לעודף חיובים.
מי שמשתמש רק בוויז, אבל רק בוויז!!! אם הוא לא נהג בעבודתו, לא יכול להגיע לזה. וזאת אפשר לבדוק אצל כל אדם שמשתמש גם בוויז כמה גי'גה זה צורך לו. ודרך אגב אחרי 1/2 ג'יגה זה פשוט נחסם ולא חורג לשום דבר - מניסיון! (השתמשתי בעוד דברים...)
הנציגה שמספרה מופיע למעלה אמרה לי מפורש שעל החריגה אני ישלם כך.

אבן שלמה

משתמש מקצוען
לנסיעה עצמה כן. אבל עידכוני מערכת והאפליקציה שמתעדכנת מעת לעת יכולים לגרום לעודף חיובים.
הנציגה שמספרה מופיע למעלה אמרה לי מפורש שעל החריגה אני ישלם כך.
אצלי השתמשתי לעוד דברים, ובאיזה שהוא שלב הפסיק לעבוד האינטרנט. ובחשבונית ראיתי שהגעתי למקסימום, ועם כל הכבוד לנציגת השירות לא תמיד הם יודעים כל מה שהם מדברים - ובמיוחד בתחום הסלולר....
עדכונים אפשר לחסום.
לסיכום: מי שרוצה וייז כשר שיקנה בהדרן ומי שלא יכול לקנות בפלאפון 5 ש"ח לחודש ולא להילחץ מכל ההלחצות... וד"ל.
(נ.ב. אין לי שום נגיעה בענין - זאת הנציגה שעשתה לי וביקשתי ממנה לתת את המספר לתועלת הציבור, *בשונה מאחרים)

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה