דרוש מידע יש לכם מיצובישי לנסר?

יועצת נישואין

משתמש מקצוען
300 אלף זה קצת יותר מדי
והוא לא שווה 6000 ש"ח
אבל ברכב יש עוד פרמטרים חוץ ממה שנכתב
צריך לראות האם הכל שם עובד בצורה טובה
וזה רק מוסכניק 'אמין' יכול לדעת
אני יודע על לנסר 2007 200 אלף ק"מ שכמעט הכל חדש אצלו
שנמכר ב5500 א"ש
וזה כנראה המחיר

רק מציין שהצריכת דלק של הלנסר גבוהה יחסית לרכבים המתחרים ודאי ביחס לטויוטה

eli001

משתמש צעיר
@גומה כמו שכבר כתבו רכב עם 300K זה כבר רכב בסוף חייו מה שאומר דבר ראשון שאם תרצו למכור יהיה קשה מאוד..., וכמובן שאם הוא אומר שהחליף 1,2,3 כנראה שלא החליף 4,5,6, כלומר זה שהוא החליף משהו לא אומר שלא צריך כרגע לטפל במשהו אחר.
דבר נוסף ומאוד חשוב!! מי שמתכנן לקנות לנסר צריך לדעת שיש רצועה שנקראת 'טיימינג' היא נמצאת בתוך המנוע ולהחליף אותה דורש הרבה עבודה מה שאומר הרבה כסף... (כ800ש"ח) בלנסר צריך להחליף אותה כל כמה זמן (לא זוכר בדיוק, אבל משהו כמו 60-100K או 3-5שנים) אם לא מחליפים בזמן הרצועה עלולה להיקרע והמנוע יכול להיהרס כתוצאה מזה. ולכן, כל מי שרוצה לקנות לנסר חייב לשאול את המוכר מתי החליפו לו טיימינג אם הוא לא יודע או לא מראה קבלות על העבודה לא כדאי לקנות, או לחשב את זה במחיר הרכב ובאמת לעשות מיד את הטיפול!

אגב אני ממליץ אם כבר ללכת על מאזדה 3 (קצת יותר חסכונית בדלק, -בדוק..!! ) חווית נהיגה אחרת לגמרי וגם מאוד אמינה. המחיר לא כ"כ שונה.

אבו מאיר

משתמש מקצוען
דווקא הצריכת דלק לא נוראה .
שלי לוקח 1 ל14 מחוץ לעיר ואני קורע אותו...
רק בתוך העיר הוא לוקח הרבה אבל לא נראה יותר מרכבים אחרים כמו טיוטה וכו'

אבו מאיר

משתמש מקצוען
גומה הייתי מציע לך לבדוק טוב ולא לקנות רכב בלחץ.
וחובה בדיקה אצל מוסך לפני זה.
דרך אגב חבר שלי קנה לפני חודש הונדה סיווק שגם נקרא רכב אמין מאוד 200000 קילו' ב6000 ש''ח
במצב מצוין ממש + טסט לשנה .
צריך לחפש טוב!

יהודי חשוב

משתמש פעיל
@גומה כמו שכבר כתבו רכב עם 300K זה כבר רכב בסוף חייו מה שאומר דבר ראשון שאם תרצו למכור יהיה קשה מאוד..., וכמובן שאם הוא אומר שהחליף 1,2,3 כנראה שלא החליף 4,5,6, כלומר זה שהוא החליף משהו לא אומר שלא צריך כרגע לטפל במשהו אחר.
דבר נוסף ומאוד חשוב!! מי שמתכנן לקנות לנסר צריך לדעת שיש רצועה שנקראת 'טיימינג' היא נמצאת בתוך המנוע ולהחליף אותה דורש הרבה עבודה מה שאומר הרבה כסף... (כ800ש"ח) בלנסר צריך להחליף אותה כל כמה זמן (לא זוכר בדיוק, אבל משהו כמו 60-100K או 3-5שנים) אם לא מחליפים בזמן הרצועה עלולה להיקרע והמנוע יכול להיהרס כתוצאה מזה. ולכן, כל מי שרוצה לקנות לנסר חייב לשאול את המוכר מתי החליפו לו טיימינג אם הוא לא יודע או לא מראה קבלות על העבודה לא כדאי לקנות, או לחשב את זה במחיר הרכב ובאמת לעשות מיד את הטיפול!

אגב אני ממליץ אם כבר ללכת על מאזדה 3 (קצת יותר חסכונית בדלק, -בדוק..!! ) חווית נהיגה אחרת לגמרי וגם מאוד אמינה. המחיר לא כ"כ שונה.
אכן גם בלנסר כמו הרבה רכבים אחרים חובה לברר מתי עשו טיימינג!!

מישמשית

משתמש מקצוען
המוכר אומר שהוחלף לפני 4 שנים
בכל מקרה זה רק 200000 ק"מ
מה כדאי לעשות עכשיו?
מתלבטים אם לקנות או לא?

eli001

משתמש צעיר
המוכר אומר שהוחלף לפני 4 שנים
חייב קבלות!! (במקרה זה לא..), כנראה שצריכים כבר להחליף, אני לא יודע בדיוק מתי צריך להחליף בלנסר.
בכל מקרה זה רק 200000 ק"מ
???
מה כדאי לעשות עכשיו?
מתלבטים אם לקנות או לא?
לדעתי זה לא שווה כי אתם קונים משהו שתוציאו עליו וכנראה לא תצליחו למכור אותו, לפחות לא במחיר ריאלי.

כדאי עוד לחפש, באזור הזה של המחיר יש המון לנסר שנסעו הרבה פחות.

הצל

משתמש חדש
מה אתם אומרים טויוטה קאמרי 2008 או יונדאי טוסון 2008 שניהם עם אותם נתונים ק''מ באזור ה160,000

מישמשית

משתמש מקצוען
לדעתי זה לא שווה כי אתם קונים משהו שתוציאו עליו וכנראה לא תצליחו למכור אותו, לפחות לא במחיר ריאלי.
למה?
כדאי עוד לחפש, באזור הזה של המחיר יש המון לנסר שנסעו הרבה פחות.
לא יד 2 אם טסט לעוד שנה.....
חייב קבלות!! (במקרה זה לא..),
מה הכוונה?
בכמה כן שווה לקחת אותו?

eli001

משתמש צעיר
לא הצלחתי להבין מה הולך פה מישמשית את פתחת את השרשור? או שקפצת עליו ואת מדברת על מקרה אחר, אם זה לא אותו מקרה תסבירי בדיוק במה מדובר.

מישמשית

משתמש מקצוען
לא הצלחתי להבין מה הולך פה מישמשית את פתחת את השרשור? או שקפצת עליו ואת מדברת על מקרה אחר, אם זה לא אותו מקרה תסבירי בדיוק במה מדובר.
קפצתי במקרה.......
מתנצלת....
אנחנו מבררים על רכב מיצובישי לנסר יד 2 עשתה 200000 ק"מ עם טסט לעוד שנה מהיום
הסכום שרוצים עליו הוא 8000 ש"ח
הבנתי שהוא במצב מכני מצויין אבל לא יודעת בוודאות לא בדקנו עדיין במוסך מורשה
טיימינג טופל לפני כ4 שנים
הרכב היה פרטי תמיד וללא תאונות כלל
זה שווה את המחיר?

eli001

משתמש צעיר
אנחנו מבררים על רכב מיצובישי לנסר יד 2 עשתה 200000 ק"מ עם טסט לעוד שנה מהיום
הסכום שרוצים עליו הוא 8000 ש"ח
הבנתי שהוא במצב מכני מצויין אבל לא יודעת בוודאות לא בדקנו עדיין במוסך מורשה
טיימינג טופל לפני כ4 שנים
הרכב היה פרטי תמיד וללא תאונות כלל
זה שווה את המחיר?
בגדול יכול להיות שזה שווה, אולי לא המציאה הכי גדולה אבל גם טוב.
רכב באזור הסכום הזה כל תקלה הכי קטנה צריכה להתבטא במחיר שלו, מה שאומר שאם יש גומייה קרועה בצירייה זה כבר משהו שצריך לשים לב אליו, מה שאני בא להגיד שמאוד משנה מצב הרכב בפועל.
טיפול הטיימינג לפני די הרבה זמן, ברכב הזה אני חושב שצריך להחליף כל 90K או 6 שנים (המוקדם), ועדיף לפני.
דבר נוסף, שאולי צריך להזכיר שוב לא לקנות אף פעם מ"בן דוד"... הם מורידים קילומטרים ועושים טיפולים כמו שרק הם יודעים וכו'...

מישמשית

משתמש מקצוען
בגדול יכול להיות שזה שווה, אולי לא המציאה הכי גדולה אבל גם טוב.
רכב באזור הסכום הזה כל תקלה הכי קטנה צריכה להתבטא במחיר שלו, מה שאומר שאם יש גומייה קרועה בצירייה זה כבר משהו שצריך לשים לב אליו, מה שאני בא להגיד שמאוד משנה מצב הרכב בפועל.
טיפול הטיימינג לפני די הרבה זמן, ברכב הזה אני חושב שצריך להחליף כל 90K או 6 שנים (המוקדם), ועדיף לפני.
דבר נוסף, שאולי צריך להזכיר שוב לא לקנות אף פעם מ"בן דוד"... הם מורידים קילומטרים ועושים טיפולים כמו שרק הם יודעים וכו'...
זה רכב שאמור להיות לנסיעות בתוך העיר בעיקר
אולי קצת מחוץ לעיר
וזה מיהודי שמחליף אחרי שקיבל רכב מהעבודה (הרכב הוא שנת 2007)
ומבחינת הסכום זה המקסימום שתכננו להשקיע על רכב לעת עתה....
השאלה אם זה שווה את המחיר מבחינת הק"מ היחסית נמוך
או שצריך לנסות להוריד אותו
והכי חשוב איך אנחנו יכולים באמת לדעת מה מצב הרכב
יש מה ללכת למוסך לבדוק בכזה מחיר?
זה שווה את המאמץ?

eli001

משתמש צעיר
השאלה אם זה שווה את המחיר מבחינת הק"מ היחסית נמוך
או שצריך לנסות להוריד אותו
תמיד צריך לנסות... אבל אם השאלה היא אם לא לקנות ב8, לדעתי גם אם הוא לא מתכוון לרדת זה שווה ב8 [עם זאת אני חייב לסייג שאני לא סוחר רכב או משהו קרוב לזה, רק קצת עסקתי בזה לאחרונה].
והכי חשוב איך אנחנו יכולים באמת לדעת מה מצב הרכב
יש מה ללכת למוסך לבדוק בכזה מחיר?
מישהו חייב לעשות בדיקה גם אם זה לא מוסך, זה יכול להיות חבר שמבין ושיודע לשמוע ציריות להרגיש תפוחים וכדו'.
ממש לא מומלץ לקנות בלי לבדוק אפי' ממישהו קרוב שבטוח אמין, לא תמיד הוא מודע למצב הרכב.

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מנסיון
רכב מצוין
8 שנים היה לנו ולא ראה מוסך.
מאד אמין

יש בירושלים מוסכניק מאד מוכר
כל החרדים כמעט מטפלים אצלו
הוא מומחה מס' 1 ללנסרים
קוראים לו חיים
תתייעץ איתו!
בחור חרדי אמין וישר.

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
מנסיון
רכב מצוין
8 שנים היה לנו ולא ראה מוסך.
מאד אמין

יש בירושלים מוסכניק מאד מוכר
כל החרדים כמעט מטפלים אצלו
הוא מומחה מס' 1 ללנסרים
קוראים לו חיים
תתייעץ איתו!
בחור חרדי אמין וישר.
אשמח לפרטים גם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה