האם צריך להדפיס את התלושים? או שאפשר להקליד בקופה העצמאית את הברקוד?ודאי שאמיתי. עשיתי את זה כמה פעמים. זיכוי של שופרסל עובר ב"יש". בכל הסניפים. בקופות העצמאיות גם.
הבעיה היא שבסניף שהלכתי לשם (מודיעין) עשו לי "צרות" וממש הערימו קשיים (את לא יכולה לקבל זיכוי על מוצר שקנית בתלושים / תבואי מחר, אי אפשר להחליף דקה אחרי הקנייה, וכו)
אני הדפסתי וסרקתי אחד אחד בקופה עצמאית.האם צריך להדפיס את התלושים? או שאפשר להקליד בקופה העצמאית את הברקוד?
@saryk את מעבירה ביש תלושים שהדפסת מהאתר של תן ביס או זיכוי של שופרסל?ודאי שאמיתי. עשיתי את זה כמה פעמים. זיכוי של שופרסל עובר ב"יש". בכל הסניפים. בקופות העצמאיות גם.
הבעיה היא שבסניף שהלכתי לשם (מודיעין) עשו לי "צרות" וממש הערימו קשיים (את לא יכולה לקבל זיכוי על מוצר שקנית בתלושים / תבואי מחר, אי אפשר להחליף דקה אחרי הקנייה, וכו)
לא תלושים, זה כבר לא עובר שם.@saryk את מעבירה ביש תלושים שהדפסת מהאתר של תן ביס או זיכוי של שופרסל?
לא הבנתי, מה זה וולט? באיזה כרטיס אפשר לצבור בוולט? ואיך?אם אתן נכנסות לוולט מהקישור הזה:
Try Wolt now – get up to 30 ILS off your deliveries!
Sign up now with the invite code 8TB3VNR and get up to 15.00 ILS off each of your first 2 delivery purchases. The best food in town, delivered or to-go. Available on iOS, Android and Web.get.wolt.com
באיזה סניף?אפשר לשלם בשוק העיר עם תן ביס (אבל לא לצבור)
באופן תמוה צריך לשלם קודם סכום כלשהו (עשר אגורות) במזומן או אשראי והשאר בכרטיס תן ביס.
לא עובד בקופות העצמיות.
רמותבאיזה סניף?
מישהו ניסה תן ביס בשוק העיר סניף בני ברק?
איך את עושה זיכוי? טורחת ללכת לשופרסל לקנות משהו , להחזיר ואז לקבל זיכוי או שיש דרך קצרה יותר?לא תלושים, זה כבר לא עובר שם.
זיכוי של שופרסל עובר נהדר (קופות עצמאיות)
טורחת ללכת...את
איך את עושה זיכוי? טורחת ללכת לשופרסל לקנות משהו , להחזיר ואז לקבל זיכוי או שיש דרך קצרה יותר?
כנ"לטורחת ללכת...
אבל לא עבור 200 שח, אלא כשמצטבר אלף שח ויותר.
איפה קונים את השוברים?אגב שופרסל- מניחה שאת יודעת, קונים שוברים כל יום ואחכ עושים קניה
מה שהתחדש לי שהקניה צריכה להיות מינימום שקל מעל הסכום של השובר
באתר של תנביסאיפה קונים את השוברים?
זה בקהילת תכנות,וואווו זה נראה שכולם כאן מקבלים כרטיס תן ביס מהעבודה
רק אותי מקפחים?
כן מקובל, התכוונת בטח לחברות קבלן חרדיות(לא בחברות קבלן)
אולי, לא מספיק מכירה...כן מקובל, התכוונת בטח לחברות קבלן חרדיות
באיזה סכום זה נטען כל חודש?זה בקהילת תכנות,
ובמקומות הייטק זה יחסית מקובל לקבל (לא בחברות קבלן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: