יש לכם כלי שמשמש אתכם במטבח ואתם ממליצים עליו? כאן האשכול להמלצות!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הרבה פעמים אני נתקלת בשאלות כמו "איפה משיגים את התבנית הזו?", באיזה עוד תבניות אפשר להשתמש במתכון הזה?", "אפשר קישור לתבנית הזו?"...וכו'

אז כאן המקום להמלצות לרכישות כלי עזר למטבח.
זה יכול להיות תבניות סיליקון, פוליקרבונט, גימיק שימושי [בהדגשה על שימושי], משטחי רידוד, מערוכים מיוחדים, קורצנים, מנג'טים מיוחדים, סכינים מיוחדים וכדומיהם.

מה לא יעלה כאן?
גימיקים וקשקושים שאין בהם באמת שימוש.

כמו תמיד, גם כאן, למען הסדר הטוב, כמה כללים:
1. אין להעלות בשום אופן המלצה שאינה מנסיון. אין לנו דרך לבדוק אם מה שתעלו הוא מנסיון, אנחנו סומכות על הגינותם של גולשי פרוג. אבל, לאחר שהיו מקרים של רכישות בעקבות המלצה שאינה מנסיון, מה שהוביל ללא מעט עגמת נפש ובזבוז כסף, לכאן אפשר להעלות רק מה שרכשתם השתמשתם, נהניתם.
2. אופן העלאת ההמלצה: יש להעלות קישור + תמונה של המוצר. למה? כדי למנוע בזבוז זמן. כשרואים תמונה קל יותר להחליט מראש אם לפתוח את הקישור. התמונה גם עוזרת לשמור על הסדר. תמונה+ קישור=אשכול מסודר ויעיל. גם אם הקישור נותן תמונה בצד, התמונה הזו קטנה וקשה להתרשם ממנה. [ הכלל הזה פתוח לשינויים. יתכן וישתנה להעלאת קישור רק באופן שיתן תמונה בצד ובלי תמונה נפרדת]
3. קישורים שיווקים: אפשר להעלות קישורים שיווקיים, כמובן רק מנסיון אישי, כאמור לעיל. חובה לציין ק"ש.
4. אנחנו מודעות לכך שיתכנו המלצות כפולות. אנא, השתדלו לבדוק אם המוצר עליו אתם ממליצים כבר עלה. חיפוש פשוט. אם לא מצאתם, נשמח מאוד לקישור.
5. באם ברצונכם להעלות מספר המלצות, עשו זאת בהודעה אחת, כדי למנוע מאשכול להגיע למימדי האשכול המקביל באא"ר. אם ההודעה כבר ארוכה ועברתם את מכסת התמונות שניתן להעלות בהודעה אחת- עברו להודעה נוספת.
6. אם יש לכם שאלה בענין קישור מסויים שעלה, תייגו את הניק שהעלה את ההמלצה, באשכול הנספח לאשכול זה. למה? שוב, כדי למנוע אשכול ע-נ-ק ומסורבל. כאן באשכול רק המלצות.
כל היתר-בנספח
לחצו כאן לנספח

אנא, שמרו על הכללים. אנחנו נעשה הכל כדי שהאשכול ישאר ענייני. תגובות שאינן ענייניות - תמחקנה.

כאשר האשכול יגדל, נבדוק אפשרות פיצול לפי מטרת שימוש.

מחכים להמלצותיכם.
 
נערך לאחרונה ב:

* מירי *

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מכסה לקערות
בהתחלה קניתי דגם אחר, והוא איכשהו נעלם אז הזמנתי את הדגם הזה
לאחר הקניה שמחתי שהקודם התחבא לי, כי הדגם שהעלתי כאן הרבה יותר נח
יש מעצורים שמתאים את המכסה לגודל הקערה, את המוט אפשר להשחיל מהצד ולא צריך לפרק מהמיקסר בשביל להוציא, והכי נח - שאני יכולה להניח את המיקסר יד על משטח הסיליקון ולהמשיך עיסוקים אחרים, הוא מאוד יציב
אה, והשימוש שלו - שומר על התערובת שלא תשפריץ לכל הכיוונים, כיף בעיקר בהקצפת / עירבוב בלילה שמורכבת מקמחים דקים או אבקות כמו קורנפלור או קקאו
גם בבישול נח - כשטוחנים מרקים בבלנדר-מוט ולא רוצים שכל הסביבה תתלכלך
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
כלי לערבוב סלטים, פטנט שלי ;) :

לוקחת שקית הקפאה,
מכניסה לתוכו את לקט הירקות לסלט,
שופכת לתוכו את התיבול + מלח
מכניסה אויר לשקית וסוגרת למעלה,
מנערת היטב!
והרי לך סלט מעורבב וטעים.

זה פשוט חוסך לי מקום בכיור לקערות ערבוב למיניהן...
 

עמליה 098

משתמש מקצוען
רשת סינון מעולה לשימוש לאחר טיגון שניצלים / צ'יפס
צבע זהב - מגיע מקפריסין במשלוח מהיר ועולה 57 ש"ח (יש לבחור שילוח IL)
צבע שחור - מגיע מסין , ועולה 73 ש"ח
(יש לי את השחור כשעוד היה זמין לרכישה מ-IL)
לרכישה (ק.ש. מניסיון אישי)
צפה בקובץ המצורף 1044907
צפה בקובץ המצורף 1044904
קבלתי את המכשיר הזה מחברת פוד אפיל, קריספר הם קוראים לו.
אין הוראות בעברית
ואני לא מבינה מה הטע, כי כששמים את תבנית הרשת בתוך התבנית השמן לא מגיע עד תכולת הרשת, הוא בקושי מגרד את התחתי.
אז איך בדיוק הדברים מטגנים? מאדי השמן? אשמח מאד אם משהי תוכל להחכימני מנסיון בלבד.
ממש תודה
 

nicky

משתמש מקצוען
קבלתי את המכשיר הזה מחברת פוד אפיל, קריספר הם קוראים לו.
אין הוראות בעברית
ואני לא מבינה מה הטע, כי כששמים את תבנית הרשת בתוך התבנית השמן לא מגיע עד תכולת הרשת, הוא בקושי מגרד את התחתי.
אז איך בדיוק הדברים מטגנים? מאדי השמן? אשמח מאד אם משהי תוכל להחכימני מנסיון בלבד.
ממש תודה
לפי מה שהבנתי,
זה כלי ששמים בו את המאכלים לאחר הטיגון, ככה השמן העודף מטפטף מהם אבל הם נשארים קריספיים, לעומת הנחה על נייר סופג שלפעמים הופכת אותם לסמרטוטיים
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לפי מה שהבנתי,
זה כלי ששמים בו את המאכלים לאחר הטיגון, ככה השמן העודף מטפטף מהם אבל הם נשארים קריספיים, לעומת הנחה על נייר סופג שלפעמים הופכת אותם לסמרטוטיים
אז לא צריך דווקא אותם.
אני אף פעם לא מניחה מאכלים קריספיים על נייר סופג.
במקום זה אני משתמשת במסננת מתכת פשוטה ב10-20 ש״ח
 

גמ"ח רק בס"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מרית- לקקן

לערבוב סלטים ומזיגת כל הרוטב
לערבוב כל דבר שצריך מגע רך מאוד
לערבוב יסודי יותר
לניצול דברי המאכל שבקערות וכד'

לי יש לחלבי/ בשרי/פרווה
 

מה יש

משתמש מקצוען
כלי לערבוב סלטים, פטנט שלי ;) :

לוקחת שקית הקפאה,
זה ה-כלי במטבח
שקיות אוכל, הקפאה, זיפלוק של איקאה ושקיות גופיה(קונה אותן כמובן, חדשות ונקיות). יש לי מגרה ייעודית לכל סוגי השקיות...
ערבוב סלט? הצחקת אותי.
אני מכינה בזה ה-כל.
מצפה שיצלים (שקית קמח, שקית ביצה, שקית פירורי לחם)
מתפיחה בצקים
מערבבת רטבים
משרה עופות/דגים, בשר
לשה עיסה של קציצות/פשטידות באופן אחיד ואסטטי
מותחת שקית על מסגרת של תבנית קפיץ (שלא אפיתי בה כבר אלף שנה..) ואפשר גם להלביש על קופסא/קערה גדולה ומקלפת לתוכה ירקות, מפשיטה עופות, ובכללי- פח זמין על השיש בלי טפטופים ולכלוכים.
כשמדובר בתערובת נוזלית יש לי על השיש קופסא גדולה וקופסא קטנה עליהן מלבישה את השקית, מכניסה את המצרכים ושולפת. אין כלים בכיור, (אין על זה מס), לא שוטפים ידיים כל 3 דקות ומפתחים יובש, בקיצור מעולההה.

טיפים לשימוש בשקיות:
תערובת קציצות/כדורי שוקולד- לערבב בשקית משולשת/שקית זיפלוק חזקה ואז אפשר לגזור בסוף את פינת הבצק ולשלוט בקלות רבה בגודל הכדורים.
כדאי שיהיה מגוון של גדלים, לא נח לערבב בשקית צפופה/גדולה מדי
לפני הכנסת בצק להתפחה מטפטפים 2 טיות שמן לשקית, מנערים- ואז הבצק נשלף החוצה בקלות (בעיקר עוזר שלא תשאר חתיכת שקית תלושה בתוך הבצק התפוח ובחוסר שימת לב- תיכנס לתנור
הקפאה בשקיות- כדאי ב2 שכבות, בוודאי בשקיות גופיה שנסגרות פחות טוב (ועדיין הרבה יותר נח מניילון נצמד, לטעמי)
ועוד טיפ להקפאה- לכתוב מה יש בפנים כי בשקית הכל נראה אותו דבר.

מי שעדיין מנפה קמח- כדאי לנפות לתוך שקית גדולה וחזקה ואז בעת הצורך פשוט שולפים שקית, מוסיפים שמרים מים סוכר ומלח- ויש בצק.
 

פישל לוי

משתמש מקצוען
כמה מוצרים למטבח שהגיעו בתקופה האחרונה,
כולם מניסיון אישי, בהמלצה חמה, ק"ש.

  1. מספריים לעוף
    הגיעו תוך שבועיים, נוחות מאד!
    מגיע עם תושבת מגנט חזק למקרר.
    מתפרקות בקלות לניקוי מהיר וקל,
    כולל פותחן בירה, מקלף, מברג שטוח ועוד...

    צפה בקובץ המצורף 1001448


  2. משטח סיליקון לבצק (לא ק"ש)
    נוח מאד לעבודה! תענוג לרדד/ללוש בצק.
    משטח סיליקון דק, פשוט לפרוס על השיש/השולחן ולהתחיל לעבוד.

    צפה בקובץ המצורף 1001453
  3. מטרפה ידנית (לא ק"ש)
    הזמנתי את שתי הסוגים, אחד הפשוט, עם הפסים הצבעוניים (עשויים סיליקון, ללא צורך בטבילה), והשני הברזל, הוא איכותי מאד, עם קפיץ שגורם למטרפה להסתובב במהירות ללא מאמץ, פשוט תענוג!

    צפה בקובץ המצורף 1001454


    צפה בקובץ המצורף 1001456

  4. חותך ומחלק בצק מנירוסטה
    יש שם כמה סוגים, אני הזמנתי את הנירוסטה, הגיע קצת גדול ממה שחשבתי,
    הגיע תוך פחות משבועיים, נוח מאד!

    צפה בקובץ המצורף 1001458

  5. תרסיס שמן
    בקבוק תרסיס, למילוי כל שמן שתבחרו
    (אני משתמשת בזה לעוד שימושים, כמו מרכך כביסה במייבש).
    הגיע מהר, מוכר טוב (עלה לי כ-15 ש"ח לפני קופונים, עכשיו נראה שהעלה קצת),
    תרסיס נוח, פיזור מעולה, לדעתי מוצר חובה בכל מטבח!
    קניתי כבר עוד כמה בשבילי ולחברות.

    צפה בקובץ המצורף 1001460
לא נסתם?
 

תות

משתמש פעיל
מטרפה ידנית (לא ק"ש)
הזמנתי את שתי הסוגים, אחד הפשוט, עם הפסים הצבעוניים (עשויים סיליקון, ללא צורך בטבילה), והשני הברזל, הוא איכותי מאד, עם קפיץ שגורם למטרפה להסתובב במהירות ללא מאמץ, פשוט תענוג!
זה באמת עובד המטרפה הזאת?
למה זה שימושי- לעירבוב/הקצפה?
 

ציני בכיר

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
לפסטה יש לי כף עמוקה מחוררת שהשוליים שלה משוננים (שיניים גדולות מעוגלות)- כך אפשר להוציא פסטה מהסיר בקלות בלי ש'יברחו' מהכף
תמונה בבקשה....
Spaghetti-Server.jpg

נראה לי שזאת הכוונה
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
בלת"ק
מלקחיים במטבח - תענוג.
הופכת איתם שניצלים,
מוזגת חמוצים וזיתים בלי צורך להיפטר מהנוזלים
מניחה בתוך השמן הלוהט - סיגרים, פרוסות חצילים וכו'
מוציאה מהשמן הלוהט - צ'פסים וכו'.

אני התמכרתי.
יש לי קצר וארוך.
הארוך יותר בשימוש.

1658620201055.png
 

perfect לי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה