עמדת טעינה ציבוריתאפשר על הדרך שאלה.
יש פתרון לטעינת רכב חשמלי במידה שגרים בבנין ללא חניה??????
איפה בבני ברק?עמדת טעינה ציבורית
באתר הזהhttps://www.evm.co.il/map/ נראה שאין בב"ב עצמה אלא רק סמוך בבן גוריון אבל יש אפליקציות שבהם אפשר למצוא יותר עמדות טעינה אפילו של אנשים פרטייםאיפה בבני ברק?
תוכלו לפתוח נושא חדש זה לא קשור לפהאיפה בבני ברק?
זה מצוין אך לא פותר את עניין הוייפייש לי חבר עם טסלה.
הוא אמר לי שהוא התקשר לחברה וביקש מהם שיחסמו לו את הגישה לאינטרנט, והם חסמו לו.
אילו הייתי יודע הייתי כותב...מה בדיוק אאוטנט עושים באישור חברת טסלה????
שמעתי את הפתיח בקו. נראה לי יותר נכון שלוחה 2 ואז 3 שזה ישירות לנושא ניתוק מולטימדיה לרכב כנראה טסלה זה בכלל ...אילו הייתי יודע הייתי כותב...
תתקשר 0722-613-613 שלוחה 1 ואז שלוחה 5
אפשר פרטים?יש לי חבר עם טסלה.
הוא אמר לי שהוא התקשר לחברה וביקש מהם שיחסמו לו את הגישה לאינטרנט, והם חסמו לו.
של מי? של מה?אפשר פרטים?
תחשבו שוב על כדאיות של רכב חשמלי אם אין לכם איפה לעשות עמדת טעינה אישית.איפה בבני ברק?
של מישהו שחסם או איך חוסמים?של מי? של מה?
איך הוא יתניע? זה לא עובד רק עם סמרטפון?יש לך טסלה?
תתקשר לשירות לקוחות של החברה (טסלה) ותבקש מהם להסיר מהרכב שלך את הגישה לאינטרנט.
א. ממש לא, כל נהג מקבל בנוסף כרטיס NFC לכניסה והתנעה, כמו ברכבי BYDאיך הוא יתניע? זה לא עובד רק עם סמרטפון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: